- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво косата става яко начупена
zdr molq pomognete mi s kakvo da si na4upvam kosata s pqna ili vaksa za kosa stava li no kak do sega samo vednaj sam go pravila i nz kak![]()
![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
с пяна за коса със силна фиксация ако косицата ти е непокорна ...
слагаш в ръката пяна и мачкаш енергично косата докато не постигнеш ефекта който желаеш![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Малеее като си правите косите с тея пяни изглеждат мазни и гадни!![]()
П.С. Има си сешоар с дифузер за тая работа.. поне изглежда естествено!
глупости въобще не стои нито мазна и си е много хубава и бляскава ...Пяна на ЛОреал за чуплива коса..слагаш на косата си и с ръце мачкаш и след това сушишПървоначално написано от Funky Fresh
![]()
...
стоят мазни на тези които не се къпят![]()
аз използвам пяна на тафт за къдрава коса и съм мн доволна
(синя с оранжева капачка)
Добре сега що ми се карате!То човек да не изкаже мнение.. вървете си с мазните косици и не ме занимавайте!
тфа че си видял някоя несполучлива коса не значи че всички стват такива![]()
in defense of our dreams...
И аз използвам същата и съм много доволнаПървоначално написано от summer_gir1
![]()
Момиче съм
И на мен не ми харесва особено косите намачкани с пяна. Не едно, не две.. ами всички момичета, които съм виждала да се правят така, са с ужасни коси... седят на клечки и някак си мазни... Не знам с какви пяни се правят обаче резултатът не е много хубав.Първоначално написано от Funky Fresh
Аз понякога искам да пробавам да я намачкам(косата ми е начупена до къдрава, но понякога стои много права), обаче искам да е с някаква пяна, която когато се сложи на косата не я прави да изглежда мръсна и да стои на клечки. Препоръчайте ми. Гледам по-горе, че хвалят на Тафт...
Точно пък на Тафт е отвратителна. Имам я и както повечето продукти, освен серията Глис, на Шварцкопф е отвратителна.
На Велафлекс съм използвала за обем, сигурно и тази за начупена коса ще е хубава...
И имам 2 познати, които си правят косите с пяна и мога да кажа, че им стоят страхотно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз не мисля, че стоят мазни и гадни. Въпреки, че аз лично не харесвам начина, по който стоят пяните с мокър ефект. Като ги изключим тях мисля, че стои добре. Аз моята лично си я чупя с бира. Подхранва и постигам същия ефект, така че мисля, че е по- добре.![]()
Дифуэер
Вакса
:]
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Как с бира, бе?Първоначално написано от varnen4e
![]()
С каква пяна се правят?Първоначално написано от Wrathchild
оф баси бе моята не ства изобщо така мн ме е яд![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
и аз съм с тази пяна .. и съм си много доволнаПървоначално написано от summer_gir1
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
absolutno nai-dobriq efekt se postiga s malko pqna i s difuzera-stoi adski estestveno i krasivo!Първоначално написано от Funky Fresh
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
moqta piqna e happy hair no rqdko sa pravq
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
s vela flex pqnata na vlajna kosa i ednovremenno sy6i6 sus se6oara posle e na4ypena mn dobre bez da e na kle4ki
пРобваите с лимон бира..пяна на интеза..тафт..може и с дифузерстава мн хубаво
![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
kak stava nomera s birata ?
Моята става ужасно къдрава с пяна![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
след като се изкъпеш наливаш в една чаша бира.след това си навеждаш главата над мивка,поливаш си косата с бирата и я мачкаш(може и на 2/3 пъти да изливаш по малко от бирата)и след това си сушиш косата с дифузер(на по слаба степен става по добре).мойта коса си е къдрева попринцип но с бирата става просто невероятнаПървоначално написано от viktoriya_sn
побвай,заслужава си.айде успей
![]()