- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте!
Здравейте!
Знам, че темата е тъпа, обаче се притеснявам много и имам нужда от съвет ..Значи днес с едно момче си станахме гаджета .. Сутринта в училище той ми каза, че ме харесва и аз бях много щастлива, защото си го харесвам още от миналата година
И ме пита дали искам да си станем гаджета и аз му казах, че ще си помисля, нали за да не ме помисли за много лесна и да спре да ме харесва и следващото междучасие му казах, че приемам и беше много хубаво, седяхме си заедно и си пишехме бележчици беше прекрасно после след училище той ме изпрати до нас и пред входа той ме целуна. Аз се изплаших, защото не се бях целувала до сега и не знаех какво да правя, затова се дръпнах и му казах, че не съм сигурна дали е редно да го правим още след това обаче той ми каза да съм спокойна, че знае какво прави и така се целувахме много време и беше много хубаво и сега идва проблема ... Дали съм бременна??
Знам, че е глупаво да се пита така, но все пак съм притеснена и бих искала да ме посъветвате какво да направя... Целувахме се толкова много, че ме е страх да не е станало нещо... Моля ви без спам и гадни отговори, просто искам да се науча
![]()
ЕБАВАШ СЕ,НАЛИ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да, бебето ще ти расте в гърлото и ще излезе през носа. (powered by който и да го беше написал преди мнооого време)
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Не.Първоначално написано от Extremescream
![]()
Извинете, без да искам пуснах темата два пъти![]()
Еми щом не се ебаваш си откровено тъпа!![]()
![]()
![]()
Да бе. И затова са с различни имена![]()
Как да е - яко спам.
Greets
да, бременна си..
наистина съжалявам, изглеждаш свестна
![]()
![]()
![]()
![]()
Олеле сериозно ли говориш?? Сега какво, хапче ли трябва да взимам?? Ужас, какво ще кажа на мама и татиПървоначално написано от TheBestFriends
КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯЯЯ![]()
Хапчето не помага,когато си забременяла през устата.Тогава нищо не става,дори аборта не маха бебето.Ще ставаш майка явно![]()
ЗАЩО СЕ УСМИХВАШ НЕЩО ПРИЯТНО ЛИ ТИ Е ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ?!?!Първоначално написано от Extremescream
КАКВО СЪМ ВИ НАПРАВИЛА, ЗА ДА СЕ ДЪРЖИТЕ ТАКА С МЕН СЕГА?!?
УЖАС, ЗНАЕХ СИ, ЧЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ ......................
Офф много ясно че не си бременна бе нищо ти няма от 1 целуване ако се забременяваше така нямаше да се живее айде целувайте се и не се излагай повече![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Дете,бебетата не идват от целуване.А и 95 набор да си,пак се знае все нещо.Да беше погледнала в нета или да питаш мама и тати:От къде идват бебетата.Кифла![]()
а не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Сигурни ли сте? Знам си някои неща, но просто съм много притеснена сега..Първоначално написано от Extremescream
![]()
Не го слушай тоя пустиняк. Бременна си, тичай бързо да кажеш на вашите.
Greets
Абе нищо не знаеш.Момчето с какво прави деца?Аз като ти казвам,че си тъпа,ти се сърдиш,АМА ТО СИ Е ИСТИНАТА БЕЕЕЕЕ![]()
ДА И ПИШИ В 1НАТА ТЕМА НЕ В 2ТЕПървоначално написано от bonbon4e95
ДОБРЕ КАЖЕТЕ МИ ПОСЛЕДНО ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА ИЛИ НЕ ПЛАЧА В МОМЕНТА СЪМ ТОЛКОВА ИЗПЛАШЕНА А ВИЕ САМО МИ СЕ ПОДИГРАВАТЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ![]()
Какво да се засрамим секи те е*ава че си тъпа НЕ СИ БРЕМЕННА НЕ СИ!!!
Ти нямаш никакво сексуално образование на колко години си къде си живяла до сега? И пак повтарям НЕ СИ БРЕМЕННА ,..
Добре де, вече не е смешно.
90% съм сигурен че и двете теми са ебавка, но ако не са - то можеш просто да се метнеш през терасата.
Greets
НЕ СА ЕБАВКА ЗА БОГА !!!! ЗАЩО ДА СЕ МЯТАМ ПРЕЗ ТЕРАСАТА, КАКВО СЪМ ТИ НАПРАВИЛА ????Първоначално написано от blood_dodo
![]()