- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте!
Добре,отговори ми на този въпрос-мъжът с какво прави деца и къде го слага за да се полу1и бебе?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
за кво ме питаш тъпи въпроси да ми спамиш темата .... трябва да езика си в устата на момичето и да прехвърли от слюнката си и тя да я глътне, естествено .. защо иначе ще питам дали съм бременна??Първоначално написано от Extremescream
са ше ме накараш да търса снимки от нета как се прави бебеПървоначално написано от bonbon4e95
![]()
ЕЕЕ,грешен отоговор.Значи,мъжът има едно нещо в гащите си,такова дългичко (вика му се пенис).Като му търкаш пениса той става по-голям и твърд.Тогава той го вкарва в теб (в едно място наречено вагина) и почва напред-назад-напред-назад.Когато вече ми е твърде хубаво от пениса излиза бяла тченост (крем сирене) и ако той се изпразни в теб,забременяваш (може и да не,ама общо взето).А сега разбра ли?![]()
НЯМА НУЖДА ИМА МАЛКИ ДЕЦА КОИТО ЧЕТАТ ТОЯ ФОРУМ !!!!!!!!!! АЗ СИ ЗНАМ НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ !!!!!!Първоначално написано от evalongoriq
Не, сериозно, сложи край на живота си.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
СИГУРНА ЛИ СИ , ЗАЩОТО АЗ ДРУГО ЗНАМПървоначално написано от Extremescream
?
![]()
единственото малко дете си ти.яяя аз да те питам ти на колко си?Първоначално написано от bonbon4e95
Еми аз така правя секс![]()
ЗАЩО, ЗАВИЖДАШ МИ, ЧЕ СИ ИМАМ ГАДЖЕ, КОЕТО ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ ЛИ????Първоначално написано от blood_dodo
може би си права тогаваПървоначално написано от Extremescream
ама тва звучи гадно беее
?
?
evalongoria ника ми виж и сметни на колко съм .................
Малката,за последне път-ОТ ЦЕЛУВКИ НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА.Не си бременна,той само те е целунал.Намери в интернет нещо за сексология и чети-кое къде влиза и така нататък.Каквото и да си чела,НЕ СИ БРЕМЕННА!
божее така ли го правиш!Първоначално написано от Extremescream
другия път пробвай с уста
![]()
![]()
Не, притеснявам се, че такива като теб замърсяват генетични фонд на човечеството. Като ти чета коментарите ме съмнява, че ще ме разбереш, но останалите ще схванат за какво иде реч.Първоначално написано от bonbon4e95
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
ти цикъл имаш ле бе милаПървоначално написано от bonbon4e95
![]()
имам да!Първоначално написано от evalongoriq
А бе и с нея правя,ама другото е по-якоevalongoriq
МнениеПуснато на: Съб Мар 07, 2009 11:48 pm Заглавие: :
Extremescream написа:
Еми аз така правя секс Very Happy
божее така ли го правиш! Very Happy другия път пробвай с уста Very Happy Very Happy![]()
не ми спамете темата!Първоначално написано от Extremescream
абе ходи пробвай с момичето за да се научи малкоПървоначално написано от Extremescream
![]()
Първоначално написано от bonbon4e95
еми цикъл знаеш ли за кво го имаш![]()
Ем,аз съм момиче.Не си падам по жени (още повече по деца)
сори извинявай не видях че си момиче. сори наистинаПървоначално написано от Extremescream
![]()
а то и да си момче надали ще спиш с тая пиклаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
да са и живи и здравиПървоначално написано от mladeja
![]()