- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Spoertex extra vs. Durex extra safe
На кой от 2та вида залагате, аз Sportex досега не съм ползвала, но четох че имат спермациден лубрикант, което може би ги прави по сигурни при евентуално скъсване не дай си Боже... Та кажете вие какво мислите?
I dvata vida sum izpolzvala i ne sum imala gafove do sega, puk i mnogo zavisi ot samiq sex.. ako e divashki![]()
mnogo po - golqm e % da se skusa
![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
stiga da se polzva pravilno vs prezervativ e sigina4e ne bi bil na pazara
nali
![]()
bebok
stiga da se polzva pravilno vs prezervativ e sig ina4e ne bi bil na pazara nali
+1 :![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Ползвала съм и двата и съм по доволна от спортекса чесно казано щото имат пакетче лубрикант и каточели са по здрави но няма голяма разлика (до сега дюрекс ми се късал 2 пъти и заради него пих ескапел,а спортекс 0 .. )
аз залагам на Durex ... до колкото съм чела в този форум..Sportex оглавява класирането за скъсани презервативи.. при мен до сега проблеми не е имало и да пази Господ за напред![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ако сипеш на жената стружки вътре и маркуч да си нахлузиш пак ше се скъса !
Strength thru Oi!
SURE от 20 ст са най-сигурни![]()
според мен определено Sportex :P
жiв0та е kучkа.. проsто sе научi dа я чуkаш
durex s1m k1sala taka 4e nikoga pove4e !!!!!![]()
taka4e mai sportex sa po dobre ama ot druga strana te p1k ne sa mn udobni i ne sa t1nkiii iabe dea znam nikoi ot tezi mai
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
+1Първоначално написано от Misha91
![]()
Durex
и аз съм за Durex
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Първоначално написано от Bellatrix
![]()
glezan4e написа:
аз залагам на Durex ... до колкото съм чела в този форум..Sportex оглавява класирането за скъсани презервативи.. при мен до сега проблеми не е имало и да пази Господ за напред Smile
+1
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Sportex...ее деба... различават се... ми дай ш'е го напра'им 1 п1т с durex и 1 п1т с sportex, a? deal ? xDПървоначално написано от xpici
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
е напправи ми още 1000 оферти...то за какво ли не беше.. и квооуууу (rock)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
white sensation![]()
ташак си пра'а бе, к'во се впрегаш...Първоначално написано от xpici
![]()
е ти от шега не разбра хахахаведнага съм се впрягала... кога ли ще сд;лфсйдфйсдфхсдгхсПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
white sensation![]()