- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С бившия/бившата сме в едно даскало..
taka....aide da vi popitam slu4valo li vi se e da hodite i respektivno sk1sate s nqkoi s koito ste v edno daskalo?kakvo pravite pri polojenie 4e vi se nalaga da se vijdate izklu4itelno 4esto a ne ste si zapazili dobrite otno6eniq?
shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица, а от първи април и всички постове.
Слава богу не, но има 1 момиче и 1 момче от моя клас,които ходеха известно време и сега между тях отношенията са просто някаква трагедия.. Много е гадно
ami dano ne ti se slu4va![]()
абе мн гадно да тръгнеш с някои от даскалото си . . . на др ден всички знаят че си тръгнала с момчето , а само ти оставаш тази която незнае![]()
клюкари
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
kato izklu4im 4e s1s skorostta na svetlinata vs znaqt ima i drugo...ako toi ili tq e habav/a mn vragove 6te si nameri6 bez dori da iska6(pone v liceto ne tezi koito go/q haresvat)
точноооПървоначално написано от My6mYLka
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Завистливи хора навсякъде.kato izklu4im 4e s1s skorostta na svetlinata vs znaqt ima i drugo...ako toi ili tq e habav/a mn vragove 6te si nameri6 bez dori da iska6(pone v liceto ne tezi koito go/q haresvat)
oooooooo daaaaaaaaaa... a pri men sa i v izli61k![]()
не само при теб,те повечето своя си живот не гледат,ами в чуждите се месят.Не знам кво им прави кеф в цялта работаoooooooo daaaaaaaaaa... a pri men sa i v izli61k
prosto im se 4udq kak tolkova ne mogat da namerqt ne6to interesno v jivota si 4e gledat 4ujdite...kakvo tolkova namirat?moje bi tova iskat tova koeto nqkoi si e "nameril"ili pone se e postaral da polu4i![]()
Мне,според мен просто искат да се радват на чуждото нещастие,обаче всичко се връща...
В едно даскало бях с 4 момчета,с които съм имала връзка (2 доста сериозни връзки и 2 тип "моментно забавление" за по 3-4 месеца)И четиримата се оказаха в един клас
![]()
,но проблемът беше нулев
Просто и четиримата бяха доста готини момчета,с които си запазихме приятелските отношения и след като ги бях зарязала
![]()
mi i na mene mi e predelno qsno 4e vs 6te im se v1rne nqkoga ama dokato tva stane o6te kolko 4oveka 6te trqbva da im stanat 'jertvi'?prosto e super ne4etno...zatova ponqkoga davam na principa :
6tom zaslujenoto zak1snqva ,da vzema da mu pomogna malko :d
Първоначално написано от melinka
Мда понякога има нужда от побутване
![]()
![]()
![]()
В клас имаше една двойка, които се разделиха и после не си говореха 1 година, а бяхме до преди това една компания, получи се много гадно. Това ни спираше със сегашния ми приятел да тръгнем/и той ми беше от класа/. Дърпахме се 3 месеца и накрая тръгнахме. Това преди 4 години.
nai dobrata mi fr hode6e s edin "6matarok"(ne znam dali ima takava duma)i si zapaziha super otno6eniq koeto me u4udi mnogo 6toto toi ne dava6e vid na tak1v 4ovek ama aide....za 1jalenie az ne moga da se pohvalq s1s s16toto
Случи се така, че си падах по едно момче от съседен клас, с което се познавахме от няколко години. Отивам и го питам дали иска след училище да поиграем билярд (и двамата сме снукър фенове алабала) и той казва, че нямал време, но някой друг ден. На другия ден цялото даскало знае, че аз съм лудо влюбена в него и като подминавам хората те ми се подсмихват, няква от неговия клас иска да ме бие, щото и тя си падала по него, а момченцата от моя клас не спират да ми се подиграват. Това продължава около 3 месеца нон стоп всеки ден докато всички действащи лица сме на около 16 години хаХА. Ей тва е живот. В момента (след цели 2 години) като се разминаваме по коридорите дори не го гледам.. просто не мога да погледна повече, отщя ми се и любов и всичко
Не ми е точно бивш , но някак си имаше нещо между нас . От едно училище сме и в момента ми се налага да го гледам адски често , в деня поне по 3 пъти , сигурно имаПросто отвратително е , с него не си говорим , абсолютно нищо няма , като непознати сме . Въпреки това не искам да го гледам постоянно , някак си навява ми пак спомени , не че искам нещо да стане между нас , напротив . Наистина не искам да го гледам
Получава се адски тъпо
![]()
milata...mn poznato
az za edna podobna istoriq za mig bqh na v1rha na nai qkata klasaciq v daskalo,a imenno: "ofcialno nai-mrazeniq 4ovek za tova 4e...(tuk se dobavq za6to,v moq slu4ai za6toto hodeh s nai qkoto mom4e v daskalo pri polojenie 4e na vs dva metra ima6e fenki,koito p1k ot svoq strana me namraziha bez daje da me znaqt koq s1m)"
i da si kaja 4estno tazi mi slava mn mi haresa...ve4e s1m ot nai populqrnite(makar i s lo6a slava :P:P:P)
Бих предпочела да съм най-непопулярната,но да нямам лоша слава...Първоначално написано от melinka
кофти
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Ами случвало се е почти на секи...Ще претръпнеш![]()
Иначе с момчетата от мойто даскало,с които съм ходила (не че са много де) ама ставам по-близка с тях след като скъсаме![]()
![]()
И после остава само дискомфорта в ставите като го видиш![]()
![]()