- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С бившия/бившата сме в едно даскало..
Не, но всеки ден виждам момчето, което харесвах 3 години![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Отпусното ли да ти дам?
С бившият сме в един класноо отношенията ни са просто супер :P
So free
Излизала съм с човек от класа ми...Просто си теглите по един игнор и край.![]()
еми да... със бившото сме в 1 даскало постояно се виждаме ама не ми пука подминавам го случвасе да се застъпват и часовета той излеза аз влизам и така още повече се виждахме когато приятелката ми ходеше с него![]()
(sun)~{}*
Първоначално написано от nicolepcd
Случвало ми се е да.
И какво?
Живота продължава!
да чукна на дърво,не ми се е случвало
Ам с едно мое бившо гадже сме в едно даскало. Почти постоянно сме заедно, всяко междучасие ходим заедно си пушим, а в голямото сме пак заедно на кафе. Немога да кажа, че сме точно приятели, незнам какви сме точно...Понякога много се обичаме, а понякога пък неможем да се търпим
![]()
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
..daaa sluchilo mi see eeeeeeeeeeee mi nishto..jiveesh si jivotaa spoko;]]]]ne e strashno![]()
ми да аз бях така..с 2 момчета от класа..малко тъпо се получи като скъсахме и не си говорихме ,то и сега не си гов мн ама..безразлично ми на мен да ти кажа това се случи само с 1то момче,а с другото сме си приятели ,лафим си,вс е точно,нито харесвам вече тея хора ,нито те менотминават тея неща и идват други,нови и по-хубави
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ми момчето , с което ходех най-много време е от моето даскало .. Сега той ходи с друга пак от моето даскало , но не ми пречи .. Просто като го видя вдигам високо глава и това е![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..