- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебат на тема секс...
Забелязал съм как много тийнаджери, най-вече тийнаджерки смятат че секса ваобще не е важен в една връзка, възмущават се как момчетата все това искат от тях, смятат че като искат секс от тях и вече не ги обичат, само за това мислят и т.н(знаете как стоят нещата).
Истината е че секса е една от 5-те основни потребности на човека.Той е в основата на процеса размножаване, благодарение на който живота продължава. Сексуалното желание между хората е първото нещо, което ги подтиква един към друг, после идват чувствата, привързаността, любовта. И любовта без секс бързо си заминава ( те са неразделни ).
Лично на мене са ми много неприятни изрази от рода на "ако ме обича няма ме кара да го правим!"- Е пук аз бих казал, ако човека срещу тебе те обича много ясно че ще иска и секс с тебе. И за мене не могат да се нарекът гаджета двама души които не са правили секс - това са детски отношения.Според мене причината за това е че момичетата на тази възраст имат многократно по малко желание за секс от момчетата. Защо просто не приемете, че връзка без секс не става, който не е готов за секс, не е готов за истинска връзка?
Е какво мислите вие за всичко това?
Интересно ми какво ще кажете по вапроса: Тези които ще ме оспорят и тези,които ще ме подкрепят
П.П:Не съм искал да убидя никого с изказванията си![]()
Винаги очаквай неочакваното!
ami i za men nai-vajnoto v edna vrazka e seksa..ako seksa ne mi haresva priklu4vam vrazkata..samo,4e az kato pribarzam i si legna barzo s nqkoi i spira da mi e interesen.v pove4eto pati sam gi izpolzvala za nqkolko pati.
важен е секса определено но не мисля че чак толкова за да приключиш връзка
С двете ръце съм - ДА
Защо, защото двамата партньори се сближават.
Не ти ли пуска девойчето![]()
и аз те подкрепям. неможе да има свясна връзка без секс. просто не се получавапък и според мен е естествено когато има привличане и чувства между двама човека се стига и до секс
![]()
Ще ти отговоря съвсем културно, аз без секс не оставам - вчера го правих 5 пъти :PПървоначално написано от cherrypezz
Не съм написал тази тема от някакви комплекси, искам просто да видя менинето на хората от форума![]()
Честно аз незнам какво вече да мисля по тази тема...
Имах връзка в продължение на 2 седмици и половина и правих секс с това момче после се наложи да замине за някаде си и като се върна ме скъса с оправданието ,че бала му наближавал ,а аз ще заминавам за .....
Емм точно такава постъпка не би се сравнила с това което пишеш ти и да убедиш нас момичетата ,че не е така ---![]()
Всеки сам решава за себеси, не съм казал че трябва да пускаш на всеки срещнат, но ако искаш да имаш връзка с някого без секс няма мине номера. Просто трябва да преценяваш хората с които се запознаваш за да не се случват подобни нещаПървоначално написано от yCheniChkaTa
![]()
Сексът е изключително важен за една връзка
Играе голяма роля във взаимоотношенията.
С един страхотен секс,връзката се заздравява още повече и всичко е много по-хубаво(както в моята връзка (минутки за реклама):P )
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Според мен не е най-важното в една връзка, но все пак не може без него.
Някак си прави връзката по-пълноценна. Така доказваш на другия, че го обичаш.![]()
кой пък е казал че секса не бил важен в една връзка?? даже вече повечето правят секс без връзкапрестарават се
![]()
Cruel Intentions
Подкрепям автора.
За мен секса е неотменна част от една връзка. Той сближава партниорите и е израз на доверие и чувства. (не че не може да има секс без чувства, но това е друга тема)
Казват, че момчетата искали само секс. Ами ако няма сексуално привличане как ще има връзка? Тези "пеперудки в стомаха" не се получават от въздуха, а от хормоните. Същите хормони, които после ще те карат да трепериш от възбуда в ръцете на любимия човек.
Да казвате, че може да има пълноценна връзка без сексуални отношения, на мен ми звучи смешно и нелепо. Това не би било връзка, а приятелство, детски отношения, както се изказаха по-горе. Не казвам, че трябва да скочиш в леглото още на първата среща, за да сте "гаджета". За мен периода преди първия секс е период на опознаване и изграждане на доверие, но само това - той не може да бъде наречен истинска връзка. Истинската връзка започва тогава, когато си толкова сигурен в партниора си, че можеш без срам и притеснение да споделиш едно толкова лично и специално изживяване като секса.
Но това естествено е само мое мнение. Очаквам опозицията
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
да, ама все апк може и без него, ако някой от партньорите не е готов...![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ама разбира се .. Нема секс нема плътност във връзката![]()
Моя мнение ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Имала съм връзка без секс и беше пълен провал...Не че другата не беше,но поне беше хубаво изживяване,така че аз съм да..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Секса е важен за една връзка , но не е най - важното нещоИ да първо идва привличането между хората и чак след него по - серозните чувства , но не е задължително те да са следствие от секса , а обратното . И ако момчето наистина обича момчието и момчието не е готово съответно мочмето няма да я припира и да поставя ултиматуми от сорта на "ако не спиш с мен сме до тук"...
Казвала съм го и преди: истинска любов (без лигавщини и изневери) + хубав секс = идеалната връзка. Въпросните хора могат направо да не се разделят и да се оженят. И да, сексът е второто най-важно за мен след любовта. Без любов не бих пуснала, но без секс не бих останала с дадения човек. Не е въпросът до морални ценности и така нататък или до чувства. сексът е физическа нужда, която ако не се задоволява, го прави нещастен.
Същото е и с глада. Обичаш вафла Мура (примерно), ама не ти дават. Ще се чудиш известно време и като хубаво огладнееш и Боровец ще ядеш. Мисълта ми е, че така започват изневерите в хубавите връзки. Без секс.
Не е НАЙ-важния, но има голямо значение ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Според мен в сериозна връзка секса е една от най-важните части,без секса е непълноценна..
Сексуалната потребност наистина е една от основните пет човешки (наред с тези от утвърждаване, принадлежност, хранителна и сензорна) и като такава е задължително да бъде качествено задоволена, за да бъде човек психически здрав. Тъй че е съвсем нормално сексът да бъде важно в една връзка.Друг е въпросът, че когато партнорът ти е девствен можеш да проявиш малко разбиране.
Връзка без секс не е връзка !
Сексът сближава,.. което е най-малкото с което помага в една връзка.
Да, Да и Да!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз също съм на мнение че ако не си готов за секс не си готов и за връзка. Няма смисъл да се хванеш с някой, да разправяш на втората седмица колко се обичате и колко сериозна ви е връзката ама секс да правите чак след годинаАз с първия си приятел още не втория месец го исках и бях готова. Даже още преди да тръгнем си бях помислила сериозно дали бих правила секс с него защото наистина каква ще е тая връзка
![]()
Сега при нас се стекоха така обстоятелствата че го направихме чак след 10 месеца но определено не беше защото аз го карах да чака (по-скоро той мене).
Сексът играе огромна роля в една връзка и ако той не върви всичко рано или късно се скапва...