Забелязал съм как много тийнаджери, най-вече тийнаджерки смятат че секса ваобще не е важен в една връзка, възмущават се как момчетата все това искат от тях, смятат че като искат секс от тях и вече не ги обичат, само за това мислят и т.н(знаете как стоят нещата).

Истината е че секса е една от 5-те основни потребности на човека.Той е в основата на процеса размножаване, благодарение на който живота продължава. Сексуалното желание между хората е първото нещо, което ги подтиква един към друг, после идват чувствата, привързаността, любовта. И любовта без секс бързо си заминава ( те са неразделни ).

Лично на мене са ми много неприятни изрази от рода на "ако ме обича няма ме кара да го правим!"- Е пук аз бих казал, ако човека срещу тебе те обича много ясно че ще иска и секс с тебе. И за мене не могат да се нарекът гаджета двама души които не са правили секс - това са детски отношения .Според мене причината за това е че момичетата на тази възраст имат многократно по малко желание за секс от момчетата. Защо просто не приемете, че връзка без секс не става, който не е готов за секс, не е готов за истинска връзка?

Е какво мислите вие за всичко това?

Интересно ми какво ще кажете по вапроса: Тези които ще ме оспорят и тези,които ще ме подкрепят

П.П:Не съм искал да убидя никого с изказванията си