- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебат на тема секс...
ДА
не![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Подкрепям твърдо с две ръцеПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Get what you can and never get back
Всъщност съм на 16Първоначално написано от NaNa_SladuRana
, но това не ми пречи да мисля по този начин
. Не винаги възрастта отговаря за начина на мислене, а също така и за външния вид
. Има и такива хора, въпреки че са малко (анкетата показва), които правят секс и са по големи от мене но са на доста противоположно мнение
.Изглежда възрастта ne е достатъчно показателна.
Винаги очаквай неочакваното!
+1Първоначално написано от aaaaaaaaaaaaaaah
без секса няма връзка.Секса е много важен,без него не може.Аз го приемам като голямо удоволствие
Е,аз ще дам един много хубав пример.
Двама души се забиват някъде си и си правят секс и то много хубав секс.Почват да излизат тва онва,обаче не се разбират в емоционален план или куп други причини.Обаче в сеска много си допадат и двамата решават да се виждат от време на време за да правят сеск.
Сигорна съм,че адски много хора от форума са има ли такива връзки.
Това се нарича сексуална връзка или по-точно секслуални отношения,което пак приспада към някакъв вид връзка.
От другия край.
Двама младежи излизат заедно на кафета,на дискотеки,на разходки и др.
Но не правят секс,те нямат връзка,тва си е чисто приятелство.
Това ми хареса \Първоначално написано от hooliganka89
/ . Примера е перфектен, жалко че не се сетих пръв
. Показва че връзка без секс не е връзка.
Винаги очаквай неочакваното!
Рядко се случва автора да изрази толкова добре позицията си. Още по рядко се случва тази позиция да е реална и така.
Браво на автора!
Мойто мнение - ако двама души не правят секс, то те реално нямат връзка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според зависи от много работиЩе дам пример една моя съученичка и един мой съученик имат връзка става вече година и нещо и още не са правили секс,но определено много се обичат и връзката им е много силна така че.....
![]()
Get what you can and never get back
Примера показва също така, че добрият секс не означава непременно връзка.Първоначално написано от sparco_sl
И аз съм съгласна!
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
значи са страхотни приятели...ако не правят секс...дори и нередовен...силна връзка може и да има момче с момче...това се казва приятелство!!! или момиче с момиче!!! колкото и да не е важен според вас СЕКСА...той е СТРАШНО ВАЖЕН! това е нещо, което някак си се случва...кофти е, че понякога можеш да направиш грешка и да провалиш страхотна връзка без редовен секс(но някакъв секс) с една изневяра или нещо такова...всеки прави грешки...трябва да внимава човек...любовта е много важна, но всеки възприема насрещния човек сексуално...след това разбира какъв характер е!!!Първоначално написано от leoparda93sl
ami az pak mislq 4e momi4etata na tazi vazrast si imat sa6toto da ne kaja daje i po - golqmo seksualno jelanie ot mom4etata, prosto vaprosa e 4e neiskat da si go priznaqt. strah gi e za6toto znaqt 4e parviqt pat pri momi4etata e svarzan i s bolka. Osven tova na tazi vazrast mnogo ot nas ne se 4yvstvat dostata4no krasivi i po4vat da si izbivat nqkakvi kompleksi i e za tova ne stavat rabotite ponqkoga, to4no kakto gi iskate vie mom4eta. Zatova ne se kosete mngo po vaprosa a se opitajte da razberete momi4eto do vas, a ne da q sadite i da i kre6tite i tq v strah da ne vi zagubi da napravi ne6ta, za koito ne e gotova i nqma da sa svarzani sas nikakvi priqtni emocii ili ydovolstvie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
евала .. няма кво повече да се каже по темата!Първоначално написано от VforVendeta
![]()