- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебат на тема секс...
Не, аз го обичам! И той мен!Първоначално написано от mladeja
И ще бъдем щастливи заедно!
На някой 3-ка да му се прави : О![]()
Аз не харествам мъже по боксерки!
Не искам тройка, аз съм вярна на моя Дамян!!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!
Няма да бъда твоя само заради едни гърди!Първоначално написано от mladeja
Ще ти хареса ... гарантирам ..., бая опитен съм на 29 години ще те науча на разни нещаПървоначално написано от bonbon4e95
..., само да се навиеш де и ако се навиеш ще ти платя 150-200 лева зависи дали се справиш добре, а ако искаш да повториш ще кача цената само дето ни трябва 3ти човек
... айде навиите се бе хора ако има повече навитаци може една хубава оргийка да си спретнем
![]()
ПЕРВЕРЗНИК!! ЗАСРАМИ СЕ!!!Първоначално написано от GolemotoG
А колко ще качиш цената втория път?
да речем 400 ама повече не качвам че жена ми ако разбере колко пари давам за такива неща ще ми се смее много , и няма да ми готви варени яйцаПървоначално написано от bonbon4e95
![]()
ее ще се навие бе даже съм сигурен че ще гледа с най-голямо удоволствие![]()
![]()
Вие ме отвращавате! Перверзници!!!!!Първоначално написано от mladeja
ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!
А колко човека трябва да сме, за да стане оргия?
Смятам , че 7-8 човека е една разумна бройка..., вие какво мислите![]()
4 е малко ще намерим още хора познавам доста манафи...Първоначално написано от mladeja
![]()
Възбудих се пак.
Късно. Рачо звъни.Първоначално написано от mladeja
Ние сме на щори и няма да ни видят!Първоначално написано от mladeja
Аз само те проверявах!
Аз съм си още девтсвена... Ама не казвай на никого, защото всичките ми приятелки ми се подиграват.
7-8 са доста май,ама всеки си има собствена преценка.Първоначално написано от GolemotoG
За мен отговора на анкетата е НЕ.
Секса е важна точка в една връзка (говорим за сериозна връзка) но определено не СЕКСА прави връзката.Това съм го писал хиляда пъти.Не всичко опира до секс...и все пак за някои секса е преди всичко стане ли въпрос за караниците в една връзка.За такива хора докато секса е наред всичко е ОК,но щом настъпят проблеми в това отношение какво правят?Ами просто е,обръщат всяка дразга в спор,от спор в караница,от караница в скандал...Тъпичко но факт.
Когато има връзка има и секс ... щом двама души се харесват е неизбежно да не го правят, но и аз не мисля че е най-важен![]()
Come out, come out wherever you are...
Сексът е важен,но не е най-важното.Приятелят ми в началото ми беше казал,че когато се почувствам готова,тогава ще го направим.Обичаме и реши да ме чака.Какъв е проблема двама души да се обичат,без да правят секс извсетно време?Вие го изкарахте все едно любов=секс.
А VforVendeta,ако мислиш така,е значи си яко повърхностен....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ами проблема е че сигурно сте на по 15-16 години ... като станете на 22-25 тогава ще видим дали може да съществува платоническа любовПървоначално написано от Extremescream
![]()
Aз съм на 16,тогава бях де.Но той е на 21.И не виждам какво лошо ма.Вече правим секс,обаче 2 месеца без него не сме умряли
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
[quote="TPAKTOPUCTA"]А темата виж към кой се отнася
ами проблема е че сигурно сте на по 15-16 години ... като станете на 22-25 тогава ще видим дали може да съществува платоническа любов![]()
ТИЙНЕЙДЖЪРИ.
(А и за това ''като станем на 22-25..'' еми зависи от хората и изобщо от 100 неща зависи)
Да смятам, че е важен и то много, но не смятам, че е най-важното във връзката!
ЕСт... че секса е важен във една връзка... както много причини.. така и той е фактор.. за добра връзка м/у двама души..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
сам го каза,това се реплики на момичета,на които им е за пръв път или на някои по-срамежливи и притеснителни.Съдейки по думите ти би трябвало да си на най-малко 17,нормално да мислиш така.Има хора и хора,всичко се базира на опита и възрасттаПървоначално написано от VforVendeta
![]()