.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    как така вчера ама преди 3 дни....

123

t1n4e7o, НЕ си бременна!Спазвай си режима за вземане на хапчета и можеш да бъдеш спокойна...дори можете да не пркратявате най-хубавия момент с гаджето ти,т.е да си свърши в теб!

123

Цитирай Първоначално написано от Santi9008
    значи моят въпрос е :"някъде на 14 Февруари правих с гадже ми секс без презерватив но и го вкарах само 4 - 5 пъри и прекратихме всичко.Преди това 3-4 дена правихме секс с презерватив, но след това го махнах(не бях свършвал в презерватива)около 30 минути беше секса с презерватив... та махнах го избърсах си пениса с кърпа след това тя ми лапна 2-3 и после и го вкарах няколко пъти и прекратихме....това беше предистория.. та сега трябваше да и дойда на 6-ти но и закъснява 3 дена, боли я коремът от няколко дена, гърдите я боляха.Тя казва че винаги преди цикъл и е така но не и идва вече 3 ден а има симптоми че ще и идва...и от 2 дена често ходи до тоалетна...иначе никога след това или преди това не сме го правили без презерватив .Питам ви защото съм много притеснен има ли вероятност да е бремета макар че има симптоми че ще и идва но вече и закъснява 3 дена не съм свършвал в нея нищо ... просто много се притеснявам..тя каза че може да и закъснява от притеснения просто нз и аз вече
    Спри да се притесняваш!Приятелката ти не е бременна,...просто ще й идва!На това ващо му се казва ПАРАНОЯ!

ami sigorno si bremenna 6tom nesi darjish gashti4kite zatvoreni taka 6te e
    DdDdDdDdDdDd

ффф незнам вече и закъснява с 4 дена.Снощи е звъняла на лекар че са я боляли бъбреците и и я е тресяло и често посещавала тоалетната той и каза че е настинала...боли си я корема вече два дена я боли корема постоянно и ми казва че така я боли преди да и дойде но вече и закъснява с 4 дена .. може ли да се дължи на истинка това че не и идва и от притеснението че и закъснява ... отговорете ми моля ви

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Santi9008
    ффф незнам вече и закъснява с 4 дена.Снощи е звъняла на лекар че са я боляли бъбреците и и я е тресяло и често посещавала тоалетната той и каза че е настинала...боли си я корема вече два дена я боли корема постоянно и ми казва че така я боли преди да и дойде но вече и закъснява с 4 дена .. може ли да се дължи на истинка това че не и идва и от притеснението че и закъснява ... отговорете ми моля ви
    И аз мисля, че по- скоро е вирус или някъкъв проблем с бъбреците отколкото да е бременна... Да пие повече вода.. И да иде на лекар да и пуснат изследвания за бъбреците

Spoko nesi,no drugiq pat misli predi da deistvash

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си