.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Hybrid View

Има моменти, в които и аз усещам тези пеперудки и те се случват доста често, когато моя приятел ( с който сме заедно от 2 години) ме погледне или ми каже нещо миличко. Наистина е приятно усещане. Вълнувам се преди всяка среща макар че съм свикнала до болка с него все пак ми е една приятна и прекрасна тръпката, преди да се видим. Може би щото връзката ни е доста силна и здрава, преживяли сме доста трудни моменти и това много ни сплоти. От една страна е много добре тва, че имаме нещо толкова сериозно и истинско, но от друга не толкова, щото в случай на раздяла или на караница, или просто да го няма до мен, се чувствам доста зле, както казах - до болка съм свикнала с него.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    На 17 сме и утре правим годинка и 3 месеца.
    Еми то при нас стана дооста сложно..аз си го харесвах и в последствие заобичах, но в продължение на година той си беше пълен женкар и в началото се вълнувах като се срещахме, но после някак свикнах с мисълта, че за него това е нещо обикновено и че преди и след мен се е виждал/ще се види с друга.
    А след като тръгнахме, дори в началото, го чувствах толкова близък, сякаш цял живот съм била и с него и определено не съм се притеснявала. Яко ми беше/ми е да съм с него, да го гушкам, но пеперуди..не мисля.
    хехехе 3 години връзка, каква тръпка очакваш да има вече има Свикнение и Обич , истинска любов към човека и ред други чувства по силни от тръпката!
    suglasna sum,ama duma "Sviknenie" ne bqh 4uvala ,moje bi za Svikvane stava vupros?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Все още ми треперят колената и ми бие учестено сърцето преди да се видим. Броя часовете до срещата ни и чакам трепетно...

Но аз съм емоция.
    Тези симптоми са по-скоро при възбуда от очакването. Не е задължително да ги имаш, за да ти е хубаво с някой. А и показват, че си влюбен....Да обичаш за мен е нещо доста по-различно. Просто аз съм намерила начина(а и просто може би съм си такава), че всеки ден се влюбвам в нещо от него. А иначе си го обичам. понякога се вълнувам много, понякога ми е по-апатично. Но след 4 години и половина понякога и апатията взема връх. Особено зимата.

Абе хора на мен още ми се сгъват коленете, а съм голяма жена и с доста дълга връзка. Как може да загубите тази тръпка още първата година? То е ясно, че не става въпрос за сериозни чувства и прочие, ама за 9-10 месеца да загубиш това вълнение. На мен вълнението преди среща, подбора на дрехи, грим, аксесоари.че то това си е половината тръпка от срещата. Докато слизам по стълбите до входната врата чак ми се размиват от вълнение...Ако закъснее и 1 минутка умирам от нетърпение и отивам да го пресрещна, за да го видя дори с 20 секунди по-рано.....Вечер искам целувките ни да се с часове, защото знам, че ми предстоят мъчителни 20-21 часа без него......и това пак казвам след 4 години и половина връзка(навършени на 8-ми март).

спокойно не си дефектна.Старата ми връзка беше 2 години,този-полувин ,много съм влюбчива и затова постоянно си падам по тоя и ония и никога не съм имала каквото и да е хвърчащо нещо в стомаха

Град
    Дълбините на канала :D
    Баси като прочетох заглавието,реших,че темата е за некъв биологи4ен процес,свързан с ларва

Цитирай Първоначално написано от sexy89
    Има моменти, в които и аз усещам тези пеперудки и те се случват доста често, когато моя приятел ( с който сме заедно от 2 години) ме погледне или ми каже нещо миличко. Наистина е приятно усещане. Вълнувам се преди всяка среща макар че съм свикнала до болка с него все пак ми е една приятна и прекрасна тръпката, преди да се видим. Може би щото връзката ни е доста силна и здрава, преживяли сме доста трудни моменти и това много ни сплоти. От една страна е много добре тва, че имаме нещо толкова сериозно и истинско, но от друга не толкова, щото в случай на раздяла или на караница, или просто да го няма до мен, се чувствам доста зле, както казах - до болка съм свикнала с него.
    и при мен е така.. няма ги пеперудите(има ги но доста по-рядко отколкото преди. Появяват се само в определени моменти. Например както си лежим като почне да ми гали косата.. знае че много обичам.. ),но все пак има някакво вълнени преди всяка среща("какво да си облека.. как да си направя косата.. дали харесва този парфюм..") Тези пеперудки в стомаха са прерастнали в нещо много по-вълнуващо. Когато съм с него се чувствам невероятно сигурна.. никой не може да ми стори нищо.. Чувствам се обичана, даже и да не ми го повтаря постоянно ми го показва по всякакви начини ) И въпреки дългата връзка (година и 2 месеца ще станат скоро) все още си мисля за него както преди... Всяка вечер заспивам като си мисля за него даже днес като се прибрах от училище ми беше адски уморено и си легнах.. поспах малко и милото ми звънна и поговорихме малко и след това като почнах да си мисля за него и няма заспиване ей

искам дан е показвам чувствате си тожа е ужасно

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от pis3ncety
    искам дан е показвам чувствате си тожа е ужасно
    Е на тва му викам мнение по темата!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами при мен мисля,че тези пеперудки в корема изчезнаха многооо отдавна.Не знам дали е нормално или това е първият знак,че не обичаш човека до себе си.

По-важното е да ти е добре в тази връзка. Дали имаш пеперуди, или нещо друго не е от толкова голямо значение. Просто хората са различни и не мисля, че всяка връзка трябва да протича по един и същ начин. Не е задтлжително пеперудите да са в началото, а по-късно да се появят по-задълбочените чувства. Може да се случи обратното...първо си мислиш сериозно за човека, а после да започнеш да изпитваш някаква тръпка, породена от силата на чувствата...Не се стреми да вкараш чувствата си в някава измислена неизвестно от кой рамка и да се притесняваш ако се отклониш...

Всяко нещо с времето си. Тази еуфория с пеперудите е във всяко начало и след това вече минавате на един по-друг етап. Не си дефектна. Какво да кажем за съпружеските двойки с по 30-годишен брак?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си