.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Ако не почувствам нищо?

Аз съм едно от момичетата,които все още не са изжвели онзи съкровен момент с подходящото момче .. имам въпроси до без край и още толкова притеснения . Чудя се ...дали изобщо ще почувствам нещо, освен болка (само тя май е сигорна) или ако се стресна и ми прищрака нещо и поискам да спрем ...супер кофти би се получило.Нямам съмнения за него - вярвам че ще е безкрайно внимателен ..но се пак всички ще ме разберат ,че докато не стане притесненията няма как да изчезнат напълно ...ако нещо се обарка ии не се получи? .. знам че ще е напълно ново усещане но сякаш ако стане издънка после ще ми иде да се закопая , а пък да искам да го направя пак .. noo ! Направо като чета разни неща по форумите .. на човек му иде да се хване за главата и да се отврати напълно някакви съвети?мнения или ..просто коментар върху за някой така познатата тема?

чувала съм че ако пиеш малко преди това даже не боли

Виж какво-болката не е сигурна
    Трябва напълно да се отпуснеш обаче за целта.Той трябва хубаво да те предразположи,ти да се притеснваш възможно на-малко и да не си мислиш нито за болката,нито примерно за кръв(при мен нямаше и капчица кръв,а болката беше малка)
    Ако те заболи не се притеснявай,не е за умиране,нещо нормално е.Просто му кажи да бъде внимателен.
    Ако пък много те заболи му кажи да спре и това е-той предполагам ще те разбере.
    Не се настройвай негативно към момента,защото така ще се панираш накрая,а така не е хубаво.
    Доста момичета изпитват и удоволствие първият път,така че горе главата и спокойно
    И ползвайте презервативи
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Stara Zagora

Re: Ако не почувствам нищо?

Цитирай Първоначално написано от anonimkataa
    Аз съм едно от момичетата,които все още не са изжвели онзи съкровен момент с подходящото момче .. имам въпроси до без край и още толкова притеснения . Чудя се ...дали изобщо ще почувствам нещо, освен болка (само тя май е сигорна) или ако се стресна и ми прищрака нещо и поискам да спрем ...супер кофти би се получило.Нямам съмнения за него - вярвам че ще е безкрайно внимателен ..но се пак всички ще ме разберат ,че докато не стане притесненията няма как да изчезнат напълно ...ако нещо се обарка ии не се получи? .. знам че ще е напълно ново усещане но сякаш ако стане издънка после ще ми иде да се закопая , а пък да искам да го направя пак .. noo ! Направо като чета разни неща по форумите .. на човек му иде да се хване за главата и да се отврати напълно някакви съвети?мнения или ..просто коментар върху за някой така познатата тема?
    Не се притеснявай всичко ще бъде ок Мен пециално много ме боля, но ти може да не усетиш никаква болка. Ако ти се прииска да спрете: няма от какво да се притесняваш. Спирате и това е. Ще пробвате пак. Важното е да си покойна и да си убеденав това че искаш да го напавиш. Отпусм се и се отдай на чувствата си.
    Успех!

Просто не му мисли чак толкова , не прай такива голями планове .. Просто остави да се случи ;]]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Просто не му мисли чак толкова , не прай такива голями планове .. Просто остави да се случи ;]]
    ТИ пък какво знаеш с 3те бебета

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Тихи бе лУбов .. Не издавай са тайни , че ше има шамари :S

Тихи бе лУбов .. Не издавай са тайни , че ше има шамари :S
    Е как да разпространим бизнеса ? Иначе по темата не се панирай

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Болката дори и да е силна, не е кой знае какво.

Заслужава си. Давай само по-спокойно

Ами .. Айде предлагам да им кажем офертата пък ако искат

И двамата се смятаме за красиви и си правим по 3-чки бебенца после ги продаваме по 500лв на кило който иска да пише

И двамата се смятаме за красиви и си правим по 3-чки бебенца после ги продаваме по 500лв на кило който иска да пише
    А така да подчератем , че сме красиви доста и бебетата ще са хубави .. Та чакаме някой да си каже ако иска

Град
    Асеновград, България
    Е каква издънка може да стане? Ясно е, че от първия път наистина не може да се очаква много. Трудно ще е всичко да бъде идеално. Иначе ако използваш предпазни средства, не виждам какво толкова може да те сполети.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си