.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Скабиес(краста) проблем .

Здравейте .
    Скоро ходих на лекар и се оказа че имам краста предписа ми лекарството Никс (Nix) и ако не се орпавя от първия път да опитам повторно ... е хубаво не се получи първия път отидох да си взема пак но никаде не намерих а аптеката първия път дето си го взех се оказа че го няма също и аптекарката каза че и в склада нямало и ме убеди да взема някакво друго което "уш" било със същото действие на Никс и да се намажа с него.... е да ама не тва второто струва 4,90 лв. а Никс 10 лева и никак не ми се вярва второто да ми помогне а и мее по страх да не вземе да ме повреди та исках да попитам ако има някой компетентен дали лекарството Виприн ще ми помогне и дали няма да вземе да ми изгори кожата защото все пак с Никс трябваше да стоя 16 часа преди да се искъпя

Благодаря предварително

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Виприн е против въшки....

То и Никс по начало е против въшки но става и за краста за това се чудех дали оная от аптеката не ми е пробутала ей така тва колкото да го продаде ... че ацки много ме сърби навсякаде а се чудя ако се намажа с тва да не се повредя нещо а ся съм в такова състояние че съм готов и с конски фекали да се мажа стига да ми мине такаче ако скоро няма отговор ще пробвам Виприна пък кот стане

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ми... пробвай... сестра ми я мажеха с Виприн като имаше въшки

Ми ще пробвам ма ако ми изгори кожата ти си виновна

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако въобще темата е истинска... тук не сме лекари - лекарства и лечения не се изписват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си