- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- -> Широките гривни са абсолютен хит
да и аз много ги харесвам
имам 2-3 такива
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
А бе тия пластмасовите за под всякаква критика.. в детската градина съм виждал да си играят с такива![]()
Направо съм влюбена във всякакви такива джунджурийки![]()
![]()
JUST DANCE!!
Обожавам гиии дори 2 ти стигат ако имаш една сребриста и една златиста ти подхождат на всичко
На мен ми харесват, но да не са толкова големи та да ти тежат ..
![]()
аз лично винаги съм си носила такива гривни :P :P много са яки и винаги са едно добро допълнение на тоалета :P :P
Страхотни са,особено големите и с ярки цветове които са много подходящи за партита!Както и металните!![]()
Обожавам големи бижута, особено големи гривни, а лятото като имаш тен седят чудно :P
Те от няколко години са на мода. Особено за летните роклички са идеалният аксесоар. Предпочитам дървените, с топчета или подобни. Пластмасовите дето са в ярки цветове откровено ме дразнят. Напомнят ми за ранният чалга кич![]()
Те май не са излизали от мода. Има някои сполучливи модели. тези тук ми се струват много, прекалено екстравагантни. Аз днес си купих часовни, който е като гривна и е широк![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
+ 10000Първоначално написано от billytalent
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
супер.. имам много големи гривни и ще ми влязат в употреба тва лято значи :P
^
а ако не бяха на мода, нямаше да ги слагаш, така ли?![]()
Тези вече са по-прилични, но онези от първия пост хич не са ми по вкуса. Изобщо, висшата мода не ми е по вкуса явноПървоначално написано от kapinka
Дрехи, обувки, грим, бижута, прически... Всичко от висшата мода е прекалено - кичозно, крещящо, не мисля, че някой би тръгнал така по улицата.
Подкрепям!Първоначално написано от Jaffs
Голяма имам само една - сребърна иии си я нося вечер като излизам с някой по-секси тоалет ... нещо черно ии тн.
Е.. наистина са прекалено големи..Аз имам подобни, но са с по-малък размер и не чак толкова широки. Слагам ги предимно за дискотека :P
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
На *kapinka са наистина стилни и хубави. Тея пластмасовите ми изглеждат мн. пазарски![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Винаги са били на мода, но НИКОГА не са ми харесвали.
.........
мЕнЕ мНоГо ме кЕфят ПринЦИпНО,Но ТИя са мАлКО кИЧОЗНи ..![]()
![]()
![]()
Тези гривни са подходящ аксесоар за много видове дрехи,но на мен не ми харесват повече,макар,чеимам доста подобни.