.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Град
    София ;dd

Кученцее ..

Здравейте.Искам да си купа кученце http://vbox7.com/play:9063e844 . Бихте ли ми казали какво мислите Мерси
    Нai - гadнiя naчiн nяkoй da тi лiпsвa э дa buдэ бliзo дo tэб , нo da zнaэш , чэ nikoгa нqмa da гo imaш ,, [!] ;[[

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Кученцее ..

К'во трябва да мислим?!

КУЧЕТО НЕ Е ИГРАЧКА!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София ;dd

Re: Кученцее ..

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    К'во трябва да мислим?!

КУЧЕТО НЕ Е ИГРАЧКА!
    ХУбаво ,де .. знам че не е играчка .. ама искам да знам какво мислите за самата порода
    Нai - гadнiя naчiн nяkoй da тi лiпsвa э дa buдэ бliзo дo tэб , нo da zнaэш , чэ nikoгa нqмa da гo imaш ,, [!] ;[[

Супер фен
    Град
    Своге
    ^е тогава:ебати лигавото псе ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Миии какво да ти кажа ... ?!
    Сладко,малко нещо,което не бих нарекла куче
    Просто за мен тия фъстъци (чихуахуа,дакел,пинчер.....) не са кучета ,а някакви малки жовотинки
    Сори,но предпочитам големи кучета като АСТ,питбули,немски овчарки,лабрадори,хъскита и т.н.
    Иначе за апартамент са идеални,но съм чувала,че доста лесно се разболяват и често при по-сериозни болести умират Е не съм 100% сигурна,но ....

начи ако го харесваш като порода бих ти казал да си го вземеш

сестра ми има йоркски териер и според мен е по-добро решение

Град
    Wonderland
    Вземи си English Setter или Лабрадор,това за мене са истинските кучета,ама ти трябва много пространство и една зелена ливада пред къщата

Град
    Инкогнито
    имам в двора 1 родвайлерче, съветвам те и ти

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от global
    Породата е добра, защото е малко, големите са супер гадни, но аз при никакви положения не бих си взел каквото и да е куче.
    големите кучета са гадни?!!!

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Породата е добра, защото е малко, големите са супер гадни, но аз при никакви положения не бих си взел каквото и да е куче.
    Не, той просто е педераст.

Град
    Wonderland
    хахах,ами не знам какъв е ,ама подобно твърдение не бях чувала досега ......

Град
    където живеят Леприконите
    Амм не обичам много много кучета, които могат да бъдат настъпани. И лаенето им е по-дразнещо, и са малки и смешни.
    Само дакелите рулират
    Хубавите кучета са големите =)
    Madness is genius.

Град
    София ;dd
    Искам да ви попитам още какво мислите за мопсовете.Четох че били много любвеобвилни и хубави кучета.Колко струват или трудно ли е отглеждането им ?

Град
    L.A. \ Moscow
    вземи си магаре!
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на babity
    Въпреки породния темперамент повечето кучета са такива, каквито ги направи стопанина. Мопсът е едно чудесно куче, което обаче изисква доста специфични грижи. Това, което може би ще те спре от първия път е фактът, че козината им линее целогодишно, а и имат проблеми с нослетата, а пък и хъркането е брутално. Но като цяло ги смятам за идеалното куче за апартамент, за което ще се грижи някоя малка глезла, защото не изискват много разходки - мързеливички са.

олеее страхотно е,много е яко

Град
    Wonderland
    Ми много ясно. Те по принцип са си гнусни и гадни, ама малките по-малко. Тук изобщо даже не броим нуждата да ги поддържаш чисти, саму гнусните им лиги стигат.
    Говориш като някоя превзета госпожица,вече взех да се съмнявам..............

Ми много ясно. Те по принцип са си гнусни и гадни, ама малките по-малко. Тук изобщо даже не броим нуждата да ги поддържаш чисти, саму гнусните им лиги стигат.
    Говориш като някоя превзета госпожица,вече взех да се съмнявам..............
    Няма място за съмнение. Всички отдавна са наясно с факта, че той Е превзета госпожица.

Град
    София
    супер сладко е
    ако искаш малко кученце може да си вземеш мопс , аз имам ии е суп сладък ии добричък..

И мен не ме кефи тва да имаш животно вкъщи.
    Просто мисълта, че ше лапам и дишам косми, че ше му дишам дъха, дето преди тва си е мило оная работа/чистило/къпало, че самият дом си придава една по-специфична отблъскваща миризма на животно.
    Да тръгна аз за среща и то да се отърка в дрехите, дето ще излизам с тях и са свалени от тела, блях.
    Виж рибките са друго нещо, нито ти мърморят, нито цапат, зяпат си там и си киснат във водата ;д;д

А бе всеки си има мнение. И аз не знам що го писах това, ама ми дойде да си го излея. Наистина ще ми бъде интересно да видя как ще ми отговорите и как се справяте с тия неща, аз не мога?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Wonderland
    Кучето ми си има стая с диван
    Не ме интересува,че има косми-голяма работа,все пак се скубе само 2 пъти в годината
    Зъбките се мият-няма никакъв лош дъх и никога не са текли лиги,та то спи вътре само зимата,а лятото навън в двора.

Абе за мене кучето е като човек.

Относно рибки-за мен те не са домашни любимци,имах,но котката се погрижи за тях.....

Дългокосместите кучета са най - лесни за справяне с космите - ако го решеш достатъчно често всичката козина ще излиза при рясане и тези хвърчащи косми можеш да ги забравиш. Доскоро смятах, че проблемът с късите косми, които се набиват е неразрешим, но позната ме светна, че си купила от някъде някакви ролки с лепило по тях и така си чистела всички дрехи и напълно забравила за набитите си с котешки коми дрехи. Колкото до дъха, на нашият пазар вече има преголямо разнообразие от кучешки и котешки пасти и четки за зъби, както и лакомства за по - свеж дъх. Ако са ти ограничени финансите (като моите) можеш душмански да си му пълниш устата с вода и да му я плакнеш. Един от методите за добра зъбна профилактика е търкане на зъбите с марля, напоена с реванол, което смятам, че би трябвало да знаеш, че е дезинфектант и се ползва за промивка на човешки рани. Миризмата на дома може също да се избегне лесно с добра хигиена и редовно чистене на къщата, както и редовно къпане на любимеца. Някои породи се къпят веднъж седмично така, че имайки в предвид колко са парфюмирани дори животинските шампоани можем преспокойно да забравим за тази неприятна миризма, за която говорим. Виж, друг въпрос е, че ако си заможен на пазара се предлага и Шанел за кучета само срещу скромните 500Е. Въпрос на желание и възможности. При едно добро желание и определена сума пари (която за едрите породи не е никак малка) можеш да имаш каквото поискаш и пак да няма неприятни последици. Виж, за рибите е доказано, че спомагат за намаляване на кръвното налягане, но пък аквариума се мие често, а мен това не ме кефи.

п.п. Руснаците смятат козината на Самоеда за лековита и някои от развъдчиците си събират козина от кучетата и си плетат дрехи. За направата на въпросните дрехи се използва само подкосъма на кучето, който го предпазва от горещината, от водата и другите там вредни условия на средата.

Ма там е проблема, че не мисля да го чистя за да няма косми и през това време да се мацам.
    Не мисля да му ровя в устата щото ми се гади.
    А да аквариума верно има минус тцтц ;д
    Ти ме изкара хипертоник бе
    Има едно детско - Гръм, една животинка дето е в сфера, е па, ако животното е в такова по-може да се навия да го имам

не знам, явно сме различен тип хора, аз дори не знам дали бих ходил с момиче, дето би ми вуняло на куче/котка.

А най-странното е, че име се кефя. Интересни са ми. Постоянно мац-пис-кам на котките пред блока, забавни са ми не ги мразя хич даже, ама не и за моят дом...

Ко стана ся, намери ли къде ше го даваш?
    Поне имаш за пример на какви не трябва да го даваш
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Инкогнито
    При мен има 1 родвайлер, зиме лете той все си е в колибата, защо ви е да ги прибирате в къщата само да чистите излишно

Не знам защо си мислиш, че тези, които имат кучета вонят. Лично те каня да ме подушиш когато ти е удобно. Виж, потя се понякога, но никога не съм миришела на куче, въпреки факта, че всяка вечер кучето спи в леглото ми. Колкото до моето куче - не му бери дерт, все някак ще се справим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си