- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кученцее ..
Здравейте.Искам да си купа кученце http://vbox7.com/play:9063e844 . Бихте ли ми казали какво мислитеМерси
К'во трябва да мислим?!
КУЧЕТО НЕ Е ИГРАЧКА!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^е тогава:ебати лигавото псе ...![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Миии какво да ти кажа ... ?!![]()
Сладко,малко нещо,което не бих нарекла куче![]()
Просто за мен тия фъстъци (чихуахуа,дакел,пинчер.....) не са кучета,а някакви малки жовотинки
![]()
Сори,но предпочитам големи кучета като АСТ,питбули,немски овчарки,лабрадори,хъскита и т.н.
Иначе за апартамент са идеални,но съм чувала,че доста лесно се разболяват и често при по-сериозни болести умиратЕ не съм 100% сигурна,но ....
начи ако го харесваш като порода бих ти казал да си го вземеш![]()
![]()
сестра ми има йоркски териер и според мен е по-добро решение![]()
Вземи си English Setter или Лабрадор,това за мене са истинските кучета,ама ти трябва много пространство и една зелена ливада пред къщата![]()
големите кучета са гадни?!!!Първоначално написано от global
хахах,ами не знам какъв е ,ама подобно твърдение не бях чувала досега......
Амм не обичам много много кучета, които могат да бъдат настъпани. И лаенето им е по-дразнещо, и са малки и смешни.
Само дакелите рулират![]()
Хубавите кучета са големите =)
Madness is genius.
Въпреки породния темперамент повечето кучета са такива, каквито ги направи стопанина. Мопсът е едно чудесно куче, което обаче изисква доста специфични грижи. Това, което може би ще те спре от първия път е фактът, че козината им линее целогодишно, а и имат проблеми с нослетата, а пък и хъркането е брутално. Но като цяло ги смятам за идеалното куче за апартамент, за което ще се грижи някоя малка глезла, защото не изискват много разходки - мързеливички са.
олеее страхотно е,много е яко![]()
![]()
Говориш като някоя превзета госпожица,вече взех да се съмнявам..............Първоначално написано от global
Няма място за съмнение. Всички отдавна са наясно с факта, че той Е превзета госпожица.Първоначално написано от SoFarSoG00d
супер сладко е![]()
ако искаш малко кученце може да си вземеш мопс , аз имам ии е суп сладък ии добричък..![]()
И мен не ме кефи тва да имаш животно вкъщи.
Просто мисълта, че ше лапам и дишам косми, че ше му дишам дъха, дето преди тва си е мило оная работа/чистило/къпало, че самият дом си придава една по-специфична отблъскваща миризма на животно.
Да тръгна аз за среща и то да се отърка в дрехите, дето ще излизам с тях и са свалени от тела, блях.
Виж рибките са друго нещо, нито ти мърморят, нито цапат, зяпат си там и си киснат във водата ;д;д
А бе всеки си има мнение. И аз не знам що го писах това, ама ми дойде да си го излея. Наистина ще ми бъде интересно да видя как ще ми отговорите и как се справяте с тия неща, аз не мога?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Кучето ми си има стая с диван
Не ме интересува,че има косми-голяма работа,все пак се скубе само 2 пъти в годината
Зъбките се мият-няма никакъв лош дъх и никога не са текли лиги,та то спи вътре само зимата,а лятото навън в двора.
Абе за мене кучето е като човек.
Относно рибки-за мен те не са домашни любимци,имах,но котката се погрижи за тях.....
Дългокосместите кучета са най - лесни за справяне с космите - ако го решеш достатъчно често всичката козина ще излиза при рясане и тези хвърчащи косми можеш да ги забравиш. Доскоро смятах, че проблемът с късите косми, които се набиват е неразрешим, но позната ме светна, че си купила от някъде някакви ролки с лепило по тях и така си чистела всички дрехи и напълно забравила за набитите си с котешки коми дрехи. Колкото до дъха, на нашият пазар вече има преголямо разнообразие от кучешки и котешки пасти и четки за зъби, както и лакомства за по - свеж дъх. Ако са ти ограничени финансите (като моите) можеш душмански да си му пълниш устата с вода и да му я плакнеш. Един от методите за добра зъбна профилактика е търкане на зъбите с марля, напоена с реванол, което смятам, че би трябвало да знаеш, че е дезинфектант и се ползва за промивка на човешки рани. Миризмата на дома може също да се избегне лесно с добра хигиена и редовно чистене на къщата, както и редовно къпане на любимеца. Някои породи се къпят веднъж седмично така, че имайки в предвид колко са парфюмирани дори животинските шампоани можем преспокойно да забравим за тази неприятна миризма, за която говорим. Виж, друг въпрос е, че ако си заможен на пазара се предлага и Шанел за кучета само срещу скромните 500Е. Въпрос на желание и възможности. При едно добро желание и определена сума пари (която за едрите породи не е никак малка) можеш да имаш каквото поискаш и пак да няма неприятни последици. Виж, за рибите е доказано, че спомагат за намаляване на кръвното налягане, но пък аквариума се мие често, а мен това не ме кефи.
п.п. Руснаците смятат козината на Самоеда за лековита и някои от развъдчиците си събират козина от кучетата и си плетат дрехи. За направата на въпросните дрехи се използва само подкосъма на кучето, който го предпазва от горещината, от водата и другите там вредни условия на средата.
Ма там е проблема, че не мисля да го чистя за да няма косми и през това време да се мацам.
Не мисля да му ровя в устата щото ми се гади.
А да аквариума верно има минус тцтц ;д
Ти ме изкара хипертоник бе![]()
![]()
Има едно детско - Гръм, една животинка дето е в сфера, е па, ако животното е в такова по-може да се навия да го имам![]()
не знам, явно сме различен тип хора, аз дори не знам дали бих ходил с момиче, дето би ми вуняло на куче/котка.
А най-странното е, че име се кефя. Интересни са ми. Постоянно мац-пис-кам на котките пред блока, забавни са ми не ги мразя хич даже, ама не и за моят дом...
Ко стана ся, намери ли къде ше го даваш?
Поне имаш за пример на какви не трябва да го даваш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
При мен има 1 родвайлер, зиме лете той все си е в колибата, защо ви е да ги прибирате в къщата само да чистите излишно![]()
Не знам защо си мислиш, че тези, които имат кучета вонят. Лично те каня да ме подушиш когато ти е удобно. Виж, потя се понякога, но никога не съм миришела на куче, въпреки факта, че всяка вечер кучето спи в леглото ми. Колкото до моето куче - не му бери дерт, все някак ще се справим.