- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кученцее ..
Аз също харесвам повече малките кучета, отколкото големите - това прави ли ме педал, защото не се чувствам като такъв. Но, може пък да съм от неосъзнатите и да е време да се самопровъзглася, знам ли?![]()
Левски шампион але але!
Всеки си има вкус-малки,големи,средни те са най-прекрасните и верни домашни любимци,харесвам ги всичките от най-големия дребосък до най-едрата порода![]()
Окей вече съм сигурен, че не искам животно у нас и се отказвам да душа все пак ;д
Нищо лично, нито искам да обидя някой да поясня
Като ходят по-гости им се радвам, ама щот не са у нас ;д;д
Особено котка като седне в мене едно успокояващо приспивно ми действа ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ще бъде късмет ,ако някоя би излизала с теб,мн си превзет......
Мопсчетата са подходящи, ако нямаш много време да го разхождаш и играеш с него, както вече казаха са по-мързеливички и обичат да спят (докато кокер например ще те побърка, няма спиркаПървоначално написано от Зайо*Байо
) Добрички са и са сладури, една приятелка има мопсче - истинска плюшена играчка е
Обаче не ми харесва, че козинката се скубе постоянно по малко, не е като мине периода на смяна и да спре да пада
Също са склонни към затлъстяване и си имат типичните болести за породата (като всяка порода).
Аз обичам големи кучета, но за апартамент не са подходящи според мен - мъчат се. Зависи къде живееш.![]()
ти май по декоративни плъхчета си падаш само?Първоначално написано от Зайо*Байо
Мопсовете са големи бонбони
Чакай бе, твоето не беше ли Американче?Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
Първоначално написано от global
![]()
Зайо*Байо, ScionOfStorm има приятел, чийто баща притежава зоомагазин(и)... може да го питаш.
Лично аз съм за прибирането на кучета от улицата/приюти, ама кой ме пита мене...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Какво значение има какво мислят някакви непознати за това, че ти ще си взимаш куче?? Това си е само твое решение ; )
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от Swinkenhoffer
Къде ще ги прибереш? :P
В приюта и приспиване. Бързо и безболезнено.
Е то е ясно, че не мога да събера всички, имам си... Идеята ми беше като цяло хората да си взимат домашни любимци от там, вместо да дават луди пари... Щото един доволен процент от индивидите, които си купуват четирикраки, го правят от гъзария - за да се фукат пред тоя и оня с породистата си придобивка.
Не че в развъдниците за кучета е много розово положението, ама не говорим за това.
По тоя въпрос не съм запозната, ама има ли приюти в България? Или са само изолатори, където пребиваването на бездомните кучета далеч не е "бързо и безболезнено". Информирай се.
Само до преди няколко години в Лозенец имаше някакво такова място, от което хората се оплакваха, че не могат повече да слушат писъците на пребиваните и измъчвани кучета. По времето на онова лайно Софиянски толкова пари, предназначени за кастриране и евтаназия бяха откраднати, че направо не ми се мисли. Сега се спонсорира от някаква германска фирма, управителката му е свястна жена и нещата са нормални. Но знаеш ли колко изолатори има в цяла България, където нищо не се е променило?
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^ Ти по - добре не я пращай в зоомагазините, че заедно със зооборсите са 1 към 1 с изолаторите. Мисля, че съм я дискутирала тази тема вече. Авторката май се е отказала вече като гледам колко се интересува, а що се отнася за самоедите се сещам за развъдник Сноусиси, ама ще излъжа къде е точно. Най - подробра информация може да се получи тук -> http://samoyedbg.goodforum.net/forum.htm
Чухуахуа?![]()
Ти луда ли си?!К'ва е тая мания за мини кученца да си ги носите...Един приятел има такова куче...е няма такова смешно псе.И никак не е общително.
Много е смешно.
Пък и сама си решаваш какво да си вземеш,дали ще можеш да го гледаш или не.
п.п.И не си мисли,че е лесно и аз много исках и ся като имам ми иде да го завра някъде като почне да ми се бута.Амааа сама съм си виновна.
По-евтино е да си вземеш мишка.Гарантирам-много е малка разликата.
Глупости!!!Първоначално написано от idioticallystupid_
Поре дека пак ме набърка, бе!
/бтв, пиши тея дни се уговорим/
т'ва малко офф
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не се излагай с тва чихуахуа, те това е куче http://vbox7.com/play:be8485b9
Обичам шопската салааата...
Кучето не е аксесоар,а живо същество,което има нужда от грижи и любов,за съжаление наблюдавам някакви глезли /лигли,които са си взели подобно куче за да го водят навсякъде със себе си и да го третират като част от гардероба си.
Аз по принцип не обичам кучета и единственото което бих се навила да си взема някога е ето такова
Гледаме кучета в нас от както се помня и то все големи. В момента имаме Хофаварт и е супер красавица. Обичам си я и нито мирише лошо нито й текат лигите обаче в мойта къща не бих гледала![]()
Повече обичам котки![]()