Е то е ясно, че не мога да събера всички, имам си... Идеята ми беше като цяло хората да си взимат домашни любимци от там, вместо да дават луди пари... Щото един доволен процент от индивидите, които си купуват четирикраки, го правят от гъзария - за да се фукат пред тоя и оня с породистата си придобивка.
Не че в развъдниците за кучета е много розово положението, ама не говорим за това.

По тоя въпрос не съм запозната, ама има ли приюти в България? Или са само изолатори, където пребиваването на бездомните кучета далеч не е "бързо и безболезнено". Информирай се.
Само до преди няколко години в Лозенец имаше някакво такова място, от което хората се оплакваха, че не могат повече да слушат писъците на пребиваните и измъчвани кучета. По времето на онова лайно Софиянски толкова пари, предназначени за кастриране и евтаназия бяха откраднати, че направо не ми се мисли. Сега се спонсорира от някаква германска фирма, управителката му е свястна жена и нещата са нормални. Но знаеш ли колко изолатори има в цяла България, където нищо не се е променило?