.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Щото главите са ви тънки...

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Тънка колкото срамен косъм.

Както са казали, невъзможно е да мразиш някого, когото до вчера си обичал
    От любовта до омраза, МНОГО трудно може да се стигне.. и това го знам от личен опит.
    Но омразата много..МНОГО лесно може да се превърне в любов (също от личен опит)
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ziko
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Двете чувства са мн силни.
    Границата е малка, но според мен не можем да кажем, че след раздялата любовта преминава в омраза.
    Нямам това предвид.

давам пример:
    Ако обичаш някой ...но любовта ти не е споделена...и човека когото обичаш знае за твойте чувства и след това да се подиграе с тях по най-броталния и хладнокръвен начин...ето къде границата се присича и преминава в омраза (в нея се включва :разочарование ,предателство,лъжите който чух,а те бяха МНОГО).

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    По- скоро има разочарование, а не омраза (лично мое мнение)
    Да,омраза е силна дума ,но разочарование е слаба....не се сещам за междинна
    +1

хаа според мен границата наистина е малка и наистина е трудно да намразиш човек който до вчера си обичам да не кажа невъзможно

Град
    Plovdiv
    Абе хора ...чете ли коментарите или направо отговаряте (трябваше да спамя ...) пак ли да повтарям примера който дадох вече два пъти..

Град
    In Devil's Castle
    Ако обичаш някой ...но любовта ти не е споделена...и човека когото обичаш знае за твойте чувства и след това да се подиграе с тях по най-броталния и хладнокръвен начин...ето къде границата се присича и преминава в омраза (в нея се включва :разочарование ,предателство,лъжите който чух,а те бяха МНОГО).
    вероятно...
    но аз си мисля за друг вариант---> когато срещнеш някого и по някаква причина почнеш да го ненавиждаш... но след време нещата внезапно се променят и ти започнеш да изпитваш нещо..дори повече от обикновено харесване. започнеш да вярваш, че в този човек има и нещо друго, освен това, което 'презираш'. или може би точно то започва да те привлича на мен това ми се е случвало, но някак нещата не са нормални, заради продължаващата очевидна (може би само привидна) неприязън към него.. а и заради това, че вътрешно все пак искаш той да се промени...

съжалявам, това не е отговор на въпроса,но просто исках да си го кажа...
    someone else...

Определено е много малка ... даже прекалено малка !!!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    От любовта до омразата границата е АДСКИ МАЛКА ,но от омразата до любовта е ОГРОМНА
    :P

spored men za da mrazish nqkogo trqbva da si imal nqkakvi 4uvstva kam nego bilo to samo priatelski.. ina4e 6te bude samo bezrazli4ie//

...ne znam nikogo ne mrazq.. no razlikata mejdu obichta i bezrazlichieto bih kazala che e tochno edno ili nqkolko razocharovashti/oshtastlivqvashti sybitiq....

Всъщност двете са едно и също нещо, само дето гледната точка е различна...
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Според мен границата е наистина много много малка, не мога да кажа, че мразя някой. Не смятам и че може да казваш, че обичаш някой а на другия ден - да го намразиш. Както казахте по-рано омразата е прекалено силна дума.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    От любовта до омразата границата е АДСКИ МАЛКА ,но от омразата до любовта е ОГРОМНА

Според мен няма граница
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами .. според мен .. границата е много малка .. една крачка може би ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Според мен е много тънка, но аз все си мисля, че е не може след като си обичал някого и изведнъж да почнеш да го мразиш...Не знам лично аз смятам, че е невъзможно след любов да има омраза каквото и да ти е направил тоя човек... Безразличие-да, но омраза едва ли...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Границата м/у тези две чувства е адски тънка,защото и двете са еднакво силни.Аз не мога да мразя някого...Мога да кажа,че ми е неприятен или да не общувам с този човек...Веднъж някой издънили се пред мен,прошка няма!

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    По- скоро има разочарование, а не омраза (лично мое мнение)
    Да,омраза е силна дума ,но разочарование е слаба....не се сещам за междинна
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си