- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ##пантовки##
Moмичета горе долу на коя дата излизат новите модели на пантовките по магазините/ако не се сещате какво за пановки ето пример http://www.911.bg/obuvki-bg/pi/si_3257493.jpg /
Демек пупи![]()
Ми, аз миналата седмица си купих едни много сладки, розовки.. излезнах за кецки, но се върнах с пупи.. така като ги гледах по магазините, преобладаваше розовият цвят, иначе моделите, както всеки път.. като с коланчета, различни шарчици, цветенца, глупости
Видях и доста такива на висок ток
![]()
Първоначално написано от mimichi
просто трябва да пообиколиш и да видиш дали ще намериш това,което търсиш
Е аз знам, че са излезнали, но то са си старите модели, а нови кога горе долу ще излизат?
съвсем скоро би трябвало да излязат(седмица/две),защото пролетта чука на врататаПървоначално написано от foreverr
а може и някои магазини вече да зареждат
![]()
предполагам края на март-началото на април ще са плъзнали навсякъде..всякакви моделиПървоначално написано от foreverr
![]()
To infinity and beyond.
всеки момент още малко търпение моля![]()
вчера видях, че по магазините вече има такива нови колекции.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
А и само да кажа,че се пише пантоФки![]()
To infinity and beyond.
Ммм обожавам![]()
Решила съм тази година да си купя още няколко чифта,ама не като тези![]()
аз имам едни бели с мъничък ток-много са симпатични и си ги взех за около 30ина лв
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и по 15 лева съм виждала
При нас съм виждала нови модели по магазините - миналата седмица влязох в един магазин и повечето модели не бяха от миналата година.
Обикн.по това време вече има неща от новите колекции.Най-късно края на март,но се съмнявам толкова да се забавят.Трябва да обиколиш малко...
Вече имааз си купих 3 чифта вече
![]()
Май някой има фетишПървоначално написано от hottie
![]()
Да за съжаление. При мен обувките са мания и наистина вече нямам място за тях![]()
виж на главната вчера видях че в пало ботичели са изкарали новите си моделидаже смятам тези дни да ходя да си копувам
![]()
Да, аз днес ходих, но честно казано нищо не си харесах. Аз сега съм се зарибила с тези кецове на Конвърс и не мога да си харесам нищо друго.Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Във Търново са ги изкарали в някой магазини.Иначе започвам и аз много да се зарибявам да си купувам обувчици и дрешки и вече почти нищо не харча навън а събирам пари за парцалкиИначе имам 2 чифта едни черни и едни кафеви(светло).
Mи аз живея в Пловдив и днес обиколих и пдолеза , и халите, и центъра и иван вазов и имаше само стари модели и нищо не харесах![]()
Много обичам пантофки.
Имам си едни лилави любими, но ще си взема нови като стане малко по топличко времето.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
в повечето магазини вече има нови колекции и са много симпатични аз си взех 2 чифта вече : )