.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Фен Аватара на Kr1sKa
    Град
    Plovdiv

Възможно ли е .. ?

Преди 29 дни правих секс с моя приятел без презерватив. Той каза, че е сигурен, че не е свършвал в мен. Трябваше да ми дойде на 2ри март а вече ми закъснява с 6 дни и започвам много да се притеснявам. Нямам никакви призначи на бременност защото четох доста за тях. Но предишния път когато правих секс ( това ми беше и първия път ) ми закъсня с около 20дни. Възможно ли е да съм бременна или има друга причина поради, която ми закъснява и възможно ли е да е от това че го правихме доста дълго време а на мен ми е за втори път ?
    Fuck LoVe ... Fuck Life

Re: Възможно ли е .. ?

Цитирай Първоначално написано от Kr1sKa
    Преди 29 дни правих секс с моя приятел без презерватив. Той каза, че е сигурен, че не е свършвал в мен. Трябваше да ми дойде на 2ри март а вече ми закъснява с 6 дни и започвам много да се притеснявам. Нямам никакви призначи на бременност защото четох доста за тях. Но предишния път когато правих секс ( това ми беше и първия път ) ми закъсня с около 20дни. Възможно ли е да съм бременна или има друга причина поради, която ми закъснява и възможно ли е да е от това че го правихме доста дълго време а на мен ми е за втори път ?
    1-попринцип редовен ли ти е цикъла?
    2-изчакай още малко време ,най-вероятно ще ти дойде...
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Фен Аватара на Kr1sKa
    Град
    Plovdiv
    Да! Винаги ми е бил редовен
    Fuck LoVe ... Fuck Life

Да! Винаги ми е бил редовен
    аз не помня при мен как беше...виж намери из интернет какви промени настъпват в тялото след като почнеш да водиш полов живот,мисля че имаше значение...
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    SureCheck струва около 3.50лв. Купи един за да се успокоиш и следващия път го прави с презерватив.

Град
    Свищов
    теста му е маиката!

Град
    Wonderland
    Направи си тест,но според мен няма за какво да се притесняваш.

Re: Възможно ли е .. ?

Трябваше да ми дойде на 2ри март а вече ми закъснява с 6 дни и започвам много да се притеснявам. Нямам никакви призначи на бременност защото четох доста за тях.
    Признаците не се появават толкова рано.Там където си чела за тях,това не го ли видя?!
    Направи си тест.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Направи си тест,но според мен няма за какво да се притесняваш.
    +1

Мега фен Аватара на Rofl4e
    направи си тест!

test i se uspokoi shtoto i ot pritesnenie moje da ti zakasnqva cikala a i ne samo
    I'm the one Love me ...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    направи си тест и се успокой,защото това много влияе върху цикъла! Споко

Ами та да какво чакаш .. Я тичай бързо за едно тестче ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Като за начало - БЕЗ ПАНИКА ! Отиваш до магазина,зимаш едно или две тестчета за по-сигурно,праиш си ги и разбираш.Тук гадатели няма.Но и според мен няма защо да се притесняаш.Мисля,че когато започваше едно момиче да води полов живот,редовността на цикъла поне първите пъти се изменяше малко. =]

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз също се притесняам ,защато ми закъсняа вече с 2 дни ,но прятеля ми е сегурен ,че не е свършел в мен.Направих си тест и беше отрицателен и сега мако се пуспокоих ,но пак има притеснение.Трябва да ми дойде ,защото и ме боли корема и си имам признаците.Така ,че просто си направи тест и си готова
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

честито измислихте ли му име

Направи си тест и повече не го прави без презерватив,за да не се чудиш защо ти закъснява или дали не си лепнала някоя болест !

Цитирай Първоначално написано от Xrisinka
    test i se uspokoi shtoto i ot pritesnenie moje da ti zakasnqva cikala a i ne samo
    НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕТЕ

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    честито измислихте ли му име
    Мисля , че тоя лаф вече мн се истърка ... ;]

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от pesho92
    "истърка" !?
    Остави бе :> Те фешъните щото пишат "ф" "фместо" "в" и такива глупости...еми , да живее неграмотността :>

ЕЕ какво толка брейййй ке си пише както си иска , а и доколкото знам тази тема не е за грамотността

А по темата -Направи си тест
    ...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от freakrocker
    ЕЕ какво толка брейййй ке си пише както си иска , а и доколкото знам тази тема не е за грамотността

А по темата -Направи си тест
    Да,ама ако ще претендират за поне някакво компетентно мнение,да се научат да пишат.
    Ако ще брилянтна мисъл да кажеш,то ако е написано като от 3 годишно дете,какво може да се каже?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си