- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е .. ?
Преди 29 дни правих секс с моя приятел без презерватив. Той каза, че е сигурен, че не е свършвал в мен. Трябваше да ми дойде на 2ри март а вече ми закъснява с 6 дни и започвам много да се притеснявам. Нямам никакви призначи на бременност защото четох доста за тях. Но предишния път когато правих секс ( това ми беше и първия път ) ми закъсня с около 20дни. Възможно ли е да съм бременна или има друга причина поради, която ми закъснява и възможно ли е да е от това че го правихме доста дълго време а на мен ми е за втори път ?![]()
Fuck LoVe ... Fuck Life
1-попринцип редовен ли ти е цикъла?Първоначално написано от Kr1sKa
2-изчакай още малко време ,най-вероятно ще ти дойде...![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Да! Винаги ми е бил редовен![]()
Fuck LoVe ... Fuck Life
аз не помня при мен как беше...виж намери из интернет какви промени настъпват в тялото след като почнеш да водиш полов живот,мисля че имаше значение...Първоначално написано от Kr1sKa
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
SureCheck струва около 3.50лв. Купи един за да се успокоиш и следващия път го прави с презерватив.
теста му е маиката!![]()
Направи си тест,но според мен няма за какво да се притесняваш.
Признаците не се появават толкова рано.Там където си чела за тях,това не го ли видя?!Първоначално написано от Kr1sKa
Направи си тест.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
test i se uspokoi shtoto i ot pritesnenie moje da ti zakasnqva cikala a i ne samo
I'm the one Love me ...
направи си тест и се успокой,защото това много влияе върху цикъла! Споко![]()
Ами та да какво чакаш .. Я тичай бързо за едно тестче ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Като за начало - БЕЗ ПАНИКА ! Отиваш до магазина,зимаш едно или две тестчета за по-сигурно,праиш си ги и разбираш.Тук гадатели няма.Но и според мен няма защо да се притесняаш.Мисля,че когато започваше едно момиче да води полов живот,редовността на цикъла поне първите пъти се изменяше малко. =]
и аз също се притесняам ,защато ми закъсняа вече с 2 дни ,но прятеля ми е сегурен ,че не е свършел в мен.Направих си тест и беше отрицателен и сега мако се пуспокоих ,но пак има притеснение.Трябва да ми дойде ,защото и ме боли корема и си имам признаците.Така ,че просто си направи тест и си готова![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Направи си тест и повече не го прави без презерватив,за да не се чудиш защо ти закъснява или дали не си лепнала някоя болест !
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕТЕПървоначално написано от Xrisinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Остави бе :> Те фешъните щото пишат "ф" "фместо" "в" и такива глупости...еми , да живее неграмотността :>Първоначално написано от pesho92
ЕЕ какво толка брейййй ке си пише както си иска , а и доколкото знам тази тема не е за грамотността
А по темата -Направи си тест
...Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.
Да,ама ако ще претендират за поне някакво компетентно мнение,да се научат да пишат.Първоначално написано от freakrocker
Ако ще брилянтна мисъл да кажеш,то ако е написано като от 3 годишно дете,какво може да се каже?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire