- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 8-ми март
Гаджето не ми честити![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
ми честно казано и на мен би ми било кофти,но не се притеснявай деня още не е свършил има време да дойде до вас с букет цветя : ).. а и да не дойде има време да ти честити празника![]()
Може да е разсеян човека и да не знае коя дата е![]()
nicolepcd
ама ти нормална ли си????????????
Къв празник да ти честити? и аз да бях и аз НЯМАШЕ!!!!!
та ти си на 16... да не би да имаш дете? или да кажиш да си жена по иди ела... но не си... ТАКА ЧЕ РАЗБЕРИ НЯМАШ ПРАЗНИК... за това не ти го е честитил!
!
Съжалявам че съм толкова прям, но това е истината!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
8-март е ден на жената..в днешно време не само майките,но и все повече млади момичета го празнуват.Какво лошо има?! Доста хора ми честитиха .. данеби всички да са ненормални..Разбирам какво искаш да ми кажеш,но можеше да попита дали празнувам примерно
![]()
и аз съм в това положение.Чувствам се незначима и пренебрегната.Всички ми честитиха празника,а само той не го направи.ЗА капак на всичко се изпокарахме и това беше най-тъпият 8-ми март за менеПървоначално написано от ChocolateGirl
![]()
Руса кукличка
да преди време 8ми март е бил празник на майката , но ние сме го изопачили до такава степен,че вече се смята като празник на жената и тъй като дори и 16годишно момиче е женско същество може да бъде честитен празника и т'ва беше малко грубо ;]]
Разбрахте... но това не е повод за да му се сърдиш или нещо от сорта... явно и той като мене знае... че жената"майката" празнуват днес... не се обиждай но ти не си жена а все още малко момичеПървоначално написано от ChocolateGirl
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако те успокоява,сме много като теб.Без подаръци,без цветя,без поздрави дори.Аз лично не го приемам толкова навътре.
Млъквай!Кво искаш-да празнува 1ви Юни ли?!Момиче е,кво като още не е жена..да не е някъв мелезПървоначално написано от Adwokat
![]()
Moderated by slun4ice
т.2
Спокойно , аз буквално си изпросих честитенето . На всичкото отгоре предпочете цял ден да бъде с приятели вместо с мен и не сме се виждали . Ебати лайното. Та има многоо по -зле от теб . И знам колко е гадно да .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
дам![]()
![]()
nicolepcd
Я стига....моя даже си изключи телефонатакъв човек колкото и да го обичам, той ме наранява и ми пада в очите...не знам за вас...
![]()
![]()
а леле тва е ужасно какво гадже е това и телефона ще си изклучва ужасс много гадно![]()
Периода от Коледа до 8-ми март е познат още като периода на разочарованията.Големите очаквания са виновни.Ти си представяш едно пък..то накрая излиза друго,понеже ако ти си си мечтал за дадения ден 2 седмици,той се е замислил точно 2 минути.Такива са си.We just have to get over it.
всеки разбира празника по различен начин.за него може би само майките имат празник.знаеш ги кви са мъжете.въобще не се отчайвай.кво да се прави ние сме по-романтични чакаме цветя а ти дори не ни поздравяват.идиоти![]()
А замисляли ли сте се, че може би изисквате твърде много от половинките си?
За Коледа искате скъп подарък, за Св. Валентин, за 8 март... каквото и да е, все мъжа трябва той да се сеща. Все пак, те не са животни, чиито родители работят само и единствено заради нас. А дори те да си изкарват парите важи същото.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Може да си спокойна.Аз казах на моят приятел "Няма ли да ми честитиш" /поне да си изпрося като не се сеща.../ , при което ми се заяви, ти не си жена още.Така че .. =)
"Датата осми март свързана с първата масова проява на жени работнички, състояла се в Ню Йорк на 8 март 1857 г.Първоначално написано от dydolinkka93
По предложение на Клара Цеткин, направено на Втората международна конференция на жените-социалистки в Копенхаген през 1910 г., се приема: всяка година в една от първите недели на пролетта да се празнува деня на работничките и на международната им солидарност, с цел да се мобилизират широките женски трудови маси за борба за равноправие с мъжете във всички обществени сфери на живота.
Участничките във Втората международна конференция на жените-комунистки през 1920 г. в Москва също препоръчват Осми март за Международен ден на жената. Предложението се гради върху станали събития: на 8 март 1917 г. работничките от Петроград излизат на демонстрация срещу глада, войната и царизма; на същата дата през 1890 г. с груба разпра е закрита женска демонстрация в Чикаго.
За пръв път Международният ден на жената се чества през 1911 г. в Германия, Австрия, Швейцария и Дания, а през 1913 г. – във Франция и Русия.
В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911 г.; през 1915 г. е първото публично честване.
Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944 г(началото на комунистическия режим в България). Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След 1960 г. честването взема особено щироки размери и става любим празник на жените от всички възрасти."
ПП Както виждаш, първоначално е нямал нищо общо с майките.
Don't worry, be happy!
Явно не си разбрал/а въпроса ми.Не желая подаръци,исках просто да ме уважи..отговора ти е малко неуместен.Освен това не съм съгласна ,че изискваме твърде много от половинките си..поне аз съм останала с такова впечатление,че момичетата много повече правят компромиси и преглътват,макар че това остава незабелязано от страна на момчетата.Естествено всичко това си зависи от самите хораПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Моля спазвайте добрия тон!
И на мен не ми го честитиха. След като не празнуваш празника и сама казваш че не си жена тогава какво очакваш? Аз съм на близо 20 а само майка ми сутринта след като й подарих подаръка ми каза "Честит празник и на теб малка женичке" и това беше. Малки сме още за този празник според мен.