Цитирай Първоначално написано от ChocolateGirl
Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
А замисляли ли сте се, че може би изисквате твърде много от половинките си?
За Коледа искате скъп подарък, за Св. Валентин, за 8 март... каквото и да е, все мъжа трябва той да се сеща. Все пак, те не са животни, чиито родители работят само и единствено заради нас. А дори те да си изкарват парите важи същото.
Явно не си разбрал/а въпроса ми.Не желая подаръци,исках просто да ме уважи..отговора ти е малко неуместен.Освен това не съм съгласна ,че изискваме твърде много от половинките си..поне аз съм останала с такова впечатление,че момичетата много повече правят компромиси и преглътват,макар че това остава незабелязано от страна на момчетата.Естествено всичко това си зависи от самите хора
Не, не, аз не конкретизирах теб. Става дума за масата от жени. Тук става дума конкретно за празниците... Коледа и НГ - подарък. Ама хайде, тогава и 2те страни. Годишнина - имай ти късмет да се появиш с дребно подаръче и една повяхнала китка. 100 рози по куриер в офиса, после огромен подарък + огърлица + още 1 роза МИНИМУМ. На 14.02 имай ти неблагоразумието да споменеш, че искаш да се празнува Трифон Зарезан. Хем ще ти пилят, хем виното ще ти вземат, ами ще ти го изпият и с необвързани приятелки даже. И многото теми около Св. Валентин го доказаха! От там 08.03 - ти да видиш... посмей само да не си седиш вкъщи, да не ми купиш подарък и цвете... докато аз се черпя с приятелки. Пък ако е 14 годишна - Боже, опази. Те тогава са най-опасни.
Миналата година не ми честити. Не направих проблем, човека все пак има и по-важни работи, а и не е личен празник. Днес ми подари цвете - зарадва ме, че е запомнил любимото ми, което дори нямах идея, че знае как изглежда. Аз това се шегувах с една приятелка днес - да има късмет с роза да ми се появи