- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена м/у 2 момчета
Имам приятел от много време (година и половина), но последните 4-5 месеца не върви изобщо и не се чувствам щастлива, но го обичам.
Запознах се с едно момче. Буквално момчето, което винаги съм си представяла. Как да кажа... Протежава всички качества на приятеля ми и няма недостатъците му, Момчето ме харесва.. а усетих, че и аз съм хлътнала.
Щях да скъсам отдавна с приятеля си, ако имах смелост, но той всеки път плаче и ме търси и аз не мога да се отдръпна...
+това и на мен ми е кофти, все пак сме заедно от много време и сме преживяли доста, но няма смелост..
Вие как бихте посъпили...
П.П. моя вариант е да събера смелост да го скъсам... да изчакам 1-2 месеца, за да го преживея и да потъся другото момче...
Олеее 1 към 1 с моята ситуация,,![]()
![]()
![]()
Ама знаеш ли аз кфо направих?Скъсах с него
/ бяхме ходили 11 месеца ии разбрах ,че е събрал супер мн
пари за подарък за 1година ии реших ,че няма смисъл да изчакам,
да даде сума ти пари и сл 1 мес да скъсам с него / ии ми беше мн мн
трудно , щото и той мн плачеше , а аз не мога да гледам как някой
страда .. обаче ми олекна супер много , а тфа момче , по което и аз
бях хлътнала го зарязах и него / не сме ходили , ми просто си избих от
главата да тръгвам с него , след като скъсам с гаджето си / и си починах
едно хубаво от връзки и глупости и бях като нова ..![]()
Посъветвам те да го направиш и ти![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
ем...ти сигурна ли си 4е другото мом4е ще те 4ака 2 месеца да забравиш предишнияина4е подкрепям избора ти...ама 2 месеца да седиш да забравяш предишния...супер тъпо
I can't stop myself from loving you <3
Не е честно спрямо теб и спрямо него да продължава връзко в кяот не си щастлива и само го залъгваш.... Трудно ще е даже много , но това е решенеи , кеото спеоред мен е редно да направиш ! Понякога колкто и да се обичат 2-ма просто трябва да се разделят , а щом има и намесен 3-ти значи нещо не е както трябва, защото ако всичко беше наред нямаше да имаш съмнения![]()
Не отлагай... Според мен трябва да скъсаш с него... Нали не го обичаш?? Какво чакаш тогава ? Няма смисъл да изчакваш "подходящият" момент, защото той никога няма да дойдеПросто отиди при него и говори честно.. Кажи му какво чувстваш... На него няма да му е леко, но все някога ще се случи.. Така и двамата страдате, защото ти не си влюбена вече в него и мисля, че той го усеща, защото предполагам, че не се държиш както когато сте тръгнали
Така че действай ! Айде успех
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Отдръпни се и бъди с другият. Явно го искаш.
Просто се раздели с приятелят си...
Не си пропускай шанса, щом казваш че другото момче ти е сбъдната мечта.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
марси многонаистина скъсах с приятеля си и противно на това, което си мислех, че ще стане, даже не трепнах... още 1 път си доказах, че нямам чувства...
Не знам дали другото момче би ме чакало 2 месеца... дори и да не ме чака, няма страшно... просто трябваше да прекратя тази връзка без бъдеще..
Ем точно ситуацията на сестра ми :> Понеже тя е от Сливен и имаше приятел от Бургас.Иии се появи преди известно време един симпатяга от Сливен и тя направо хлътна по него...то не бяха едни филми,маниИ сега сестрата и тоя от Бургас са "в почивка" , каквото и да означава това...абе не ходят :> Така че,добре си постъпила наистинa \
/
Детски истории...обичам го, не го обичам, боли ме, не май ме сърби... Най-много се смея на изказвания...абе аз много го обичам, но нещо не върви и ще го режа. Вие ако си мислите, че някой ден ще намерите идеалния и ще заживеете щастливо до края на дните си...някой ви е излъгал жестоко. Всяка връзка си има пикове и спадове. Когато сте в пик всичко е прекрасно разбира се, но в момент на спад е нормално да не понасяте партньора си. Не може да очаквате, че всичко винаги ще е по мед и масло.
ПП. Авторката...горното не е насочено срещу теб конкретно, но напоследък забелязвам, че всеки иска любов като по филмите, а тя на практика не съществува. Ако наистина не обичаш човека няма смисъл да се мъчите един друг, но любовта и обичта обикновено не се свежда само до изливането на ендорфин или други хормони, в мозъка ти, каращи те да се чувстваш добре през цялото време.
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Преди да зарежеш питомното и да гониш дивото се увери , че този пич "перфектния" е на 100% това , което ти е представил до сега!Защото 90% от пичовете , които се кефят на някоя мацка , която си има приятел дават всичко от себе си максимално най-доброто понякога дори преиграват и чак по средата си показват мръсните ризи!Замисли се да не се окаже после от два стола на земята!
Какъвто иска да се оказваПросто скоро не ми се беше преобръщал стомаха от всеки поглед или докосване... Осъзнах, че приятелят ми е безразличен... Сигурно даже ще се окаже, че няма дца тръгна с нито един от двамата
![]()
И аз бях така .. Ходих доста време с едно момче .. Но чуствата .. как да го кажа .. "изстинаха". Събрах смелост и го скъсах .. Но и той като твоя постоянно ме търсеше и плачеше и т.н. .. И една приятелка ми даде съвет "Що е нужно ти да го скъсаш?" И може би около една седмица се държах хладно.. Не му обръщах внимание .. И нарочно го оставих да ме види с друг.Той ме скъса много ясно ..
И от тогава не сме си говорили .. ама т`ва е друга тема.
![]()
А ти сигурна ли си , че чувствата ти към това момче , което си срещнала не са просто временна емоция , която ще отмине много бързо и след това няма да съжаляваш за случилото се....
... Това е ... Второто момче не момчето "идеалното" дрън дрън ... Просто намираш си оправдание за това , че искаш да скъсаш с приятеляти.
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Еми моя съвет е да наппавиш онова...което мислиш за правилно ,а то мисля че е това да бъдеш щастлива нали ?!Ако с това време на отдаденост и привързаност към него,ти си охладняла няма смисал да се жертваш за това дали ще му е трудно или не?!Рано или късно това ще се случи .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ако си сигорна в чувства си към новото момче и ако той също те иска, и вече мислиш че връзката с приятеля ти е изчерпана знаеш отговора сама.![]()
И аз си мисля , че е просто химия...временно привличане!Първоначално написано от sugarbaby_
Ако първото момче те беше зарязало преди да срещнеш второто,твоята история се превръща в моята.Да ти кажа,колкото и себично да звучи,гледай си твоето щастие на него ще му мине.Замисли се вие все някога ще скъсате,следователно все някога ще му бъде гадно и ще го боли,но действай сега,защото:
1.Не си щастлива
2.Намеила си пътя към щастието и лесно можеш да го изгубиш
3.Обидно е гаджето ти да е с таб от един вид съжеление примесено с привързаност