- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го впечатля?
ЗАпознах се с едно момче съвсем случйно,по-скоро отй се запозна с мен.
Докато чаках едни приятели просто дойде и ми каза здрасти и се запознахме,много се учудих тогава,но ми беше приятно.
После намерих скайп му,амакр че мразя контактуване по интернет и си разменихме 4-5 изречения и това беше.
Искам да го впечатля силно по някакъв начин.Но не зная как![]()
Защото не мисля,че съм му безразлична ,а и той хич не ми е.
Някакви съвети![]()
Покани го да идете на зоопарка. Гарантирам ти че преди не са го канили там. Облечи се в дрехи с леопардови шарки, но внимавай с големите котенца в клетките да не видят, че си им "одрала кожата" буквално.
На колко е той и ти?!![]()
А иначе, може да се правиш малко на недостъпна.. ама не прекалявай /между другото в момента не съм много в настоение, така че ако искаш слушай съветите ми/ Ако искаш излезте.. чаткайте си по-често в скайп.. попитай го защо се искал да се запознае с теб /може да ти каже например като причина, че си много красива или нещо подобно../ Действай спонтанно ;]
Мисля, че вече си го впечатлила.За да дойде просто така да се запознае с теб, определено не си му безинтересна![]()
Няма точно опредлена рецепта за впечатляване на момчетата.... Всеки е различен и се впечатлява о т различно нещоПиши си с него заговори го исе оптаий да разбереш какво харесва ... Едва тогава ще можем да ти помогнем .
Malee
Е,тя как да се сети??!?!?!Първоначално написано от DevilWish
![]()
по темата-покани го у вас,
посрещни го гола и кажи:
Ааа,извинявай,сега се обличам...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ами нали му имаш скаип-а ... покани го на кафе .. да стане интересно![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
според мен най-впечатляващо е когато едно момиче е естествено, без излишните лигавни, лафове и преструвки. Покажи му, че не си като повечето другибъди себе си и се опитай да го разбереш
Просто бъди себе си и не разчитай на скайп. Вижте се на живо. Ако момчето не е от камък ще разбере чувствата ти дори и само от начина по който го гледаш.
И аз съм на мнение , че щом се е запознал така с теб значи
най-малкото си му харесала
Няма нищо по-впечатляващо от това човек да бъде себе си![]()
В противен случай все едно го лъжеш за това коя си ... а никой не обича да бъде лъган ... ти си решаваш![]()
Ние не можем да ти кажем точно как нито познаваме теб (възможностите ти) нито познаваме момчето (характера му) ако ми беше приятелка ти или той да ти дам съвет , но така ще ти кажа само едно бъди себе си и следвай сърцето си ако следваш това , което ти казах и го направиш искрено и от сърце всичко ще се получи!
Мерси изключително много за отговорите и съветите![]()
Вече сме на друг 'етап'с него,но пак имам лек проблем.
Той ме покани да се видим,за което много се зарадвах,но проблемът е,
че ме покани,някъде до тях,където се събира с приятели,нощо доуточнено,нито като час или нещо такова.
И би ми било доста притеснено,да отида и да се видя освен с него със всичките му приятели...не знам.![]()
be yourself
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Малко прибързваш...Разбери що за човек е.
..vpechatli go sys samata sebe si..bydi sebe si,ne se opitvai da bydesh takava kakvato bi mu haresala,a bydi takava kakvato si i vsichko shte e nared...vremeto mu e maikataSyjalqvam che ne ti kazvam nqkakvo konkretno deistvie,smqtam che tova e nai-dobroto,koeto mojesh da dadesh ;]
Не виждам защо трябва да се правиш на някоя, която не си ... Той ако те харесва и на гробищата ако го поканиш пак ще дойде :]
Раят и адът са единствено в ума ни !
еми виж ся аз ако бях нямаше да отида с много други хора кажи му че малко ти е притеснено и скомфузено да се запознаеш с толкова много хора и не знаеш какво впечатление ще им направиш ... след това му кажи "не може ли скоро да излезем сами защото не съм много по запознанствата" или нещо от сорта ... :P дръж се естествено но не прекаленопускай някой лаф някоя шега и поне малко покажи че си заинтересована от него ... мисля че така ще стане ... поне би станало при мен
![]()
![]()
![]()
Еммм,
Ако живеете някаде близо- покани го насреща, облечи се хубаво/както на теб ти харесва.Бъди себе си./
Ако сте далече впечатли го по скайп и ще бъде твой![]()
Еми...ддз...Покани го да излезете насам-натам...пийте там некъв сок ли бира ли кво там..и тъй...
![]()
Застани на челна стойка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
това с многото хора не е проблем отиваш казваш здрасти запознавате се на бързо и гледаш веднага да се включиш в някои разговор а пък ако станеш част от групичката им мога да ти гарантирам че това много щте му допаднеПървоначално написано от Amelly
![]()