.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да го впечатля?

ЗАпознах се с едно момче съвсем случйно,по-скоро отй се запозна с мен.
    Докато чаках едни приятели просто дойде и ми каза здрасти и се запознахме,много се учудих тогава,но ми беше приятно.
    После намерих скайп му,амакр че мразя контактуване по интернет и си разменихме 4-5 изречения и това беше.
    Искам да го впечатля силно по някакъв начин.Но не зная как
    Защото не мисля,че съм му безразлична ,а и той хич не ми е.
    Някакви съвети

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Покани го да идете на зоопарка. Гарантирам ти че преди не са го канили там. Облечи се в дрехи с леопардови шарки, но внимавай с големите котенца в клетките да не видят, че си им "одрала кожата" буквално.

На колко е той и ти?!
    А иначе, може да се правиш малко на недостъпна.. ама не прекалявай /между другото в момента не съм много в настоение, така че ако искаш слушай съветите ми / Ако искаш излезте.. чаткайте си по-често в скайп.. попитай го защо се искал да се запознае с теб /може да ти каже например като причина, че си много красива или нещо подобно../ Действай спонтанно ;]

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Покани го да идете на зоопарка. Гарантирам ти че преди не са го канили там. Облечи се в дрехи с леопардови шарки, но внимавай с големите котенца в клетките да не видят, че си им "одрала кожата" буквално.
    +1

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мисля, че вече си го впечатлила.За да дойде просто така да се запознае с теб, определено не си му безинтересна

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Мисля, че вече си го впечатлила.За да дойде просто така да се запознае с теб, определено не си му безинтересна
    +1

Няма точно опредлена рецепта за впечатляване на момчетата.... Всеки е различен и се впечатлява о т различно нещо Пиши си с него заговори го исе оптаий да разбереш какво харесва ... Едва тогава ще можем да ти помогнем .

Голям фен
    Malee

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Е,тя как да се сети??!?!?!

по темата-покани го у вас,
    посрещни го гола и кажи:
    Ааа,извинявай,сега се обличам...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами нали му имаш скаип-а ... покани го на кафе .. да стане интересно
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

според мен най-впечатляващо е когато едно момиче е естествено, без излишните лигавни, лафове и преструвки. Покажи му, че не си като повечето други бъди себе си и се опитай да го разбереш

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Просто бъди себе си и не разчитай на скайп. Вижте се на живо. Ако момчето не е от камък ще разбере чувствата ти дори и само от начина по който го гледаш.

И аз съм на мнение , че щом се е запознал така с теб значи
    най-малкото си му харесала
    Няма нищо по-впечатляващо от това човек да бъде себе си
    В противен случай все едно го лъжеш за това коя си ... а никой не обича да бъде лъган ... ти си решаваш

Ние не можем да ти кажем точно как нито познаваме теб (възможностите ти) нито познаваме момчето (характера му) ако ми беше приятелка ти или той да ти дам съвет , но така ще ти кажа само едно бъди себе си и следвай сърцето си ако следваш това , което ти казах и го направиш искрено и от сърце всичко ще се получи!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мерси изключително много за отговорите и съветите
    Вече сме на друг 'етап'с него,но пак имам лек проблем.
    Той ме покани да се видим,за което много се зарадвах,но проблемът е,
    че ме покани,някъде до тях,където се събира с приятели,нощо доуточнено,нито като час или нещо такова.
    И би ми било доста притеснено,да отида и да се видя освен с него със всичките му приятели...не знам.

просто бъди себе си, не се прави на идиотка

be yourself
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Малко прибързваш...Разбери що за човек е.

..vpechatli go sys samata sebe si..bydi sebe si,ne se opitvai da bydesh takava kakvato bi mu haresala,a bydi takava kakvato si i vsichko shte e nared...vremeto mu e maikata Syjalqvam che ne ti kazvam nqkakvo konkretno deistvie,smqtam che tova e nai-dobroto,koeto mojesh da dadesh ;]

Не виждам защо трябва да се правиш на някоя, която не си ... Той ако те харесва и на гробищата ако го поканиш пак ще дойде :]
    Раят и адът са единствено в ума ни !

еми виж ся аз ако бях нямаше да отида с много други хора кажи му че малко ти е притеснено и скомфузено да се запознаеш с толкова много хора и не знаеш какво впечатление ще им направиш ... след това му кажи "не може ли скоро да излезем сами защото не съм много по запознанствата" или нещо от сорта ... :P дръж се естествено но не прекалено пускай някой лаф някоя шега и поне малко покажи че си заинтересована от него ... мисля че така ще стане ... поне би станало при мен

Еммм,
    Ако живеете някаде близо- покани го насреща, облечи се хубаво/както на теб ти харесва.Бъди себе си./
    Ако сте далече впечатли го по скайп и ще бъде твой

Еми...ддз... Покани го да излезете насам-натам...пийте там некъв сок ли бира ли кво там..и тъй...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Застани на челна стойка

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Мерси изключително много за отговорите и съветите
    Вече сме на друг 'етап'с него,но пак имам лек проблем.
    Той ме покани да се видим,за което много се зарадвах,но проблемът е,
    че ме покани,някъде до тях,където се събира с приятели,нощо доуточнено,нито като час или нещо такова.
    И би ми било доста притеснено,да отида и да се видя освен с него със всичките му приятели...не знам.
    това с многото хора не е проблем отиваш казваш здрасти запознавате се на бързо и гледаш веднага да се включиш в някои разговор а пък ако станеш част от групичката им мога да ти гарантирам че това много щте му допадне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си