- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако едно момиче застане пред вас ..
това с въртенето си е стар женски трик.друдно сега може да подейства но зависи момичето как ще го направи![]()
1:ще се изкефя, после 3:ще я подмина с мисалта,че е леко момиче и 4:нищо няма да ми стане.
аз бих казал зависи момчето дали ще го забележиПървоначално написано от evalongoriq
и то не само да са изплющи отпреде му и да си варти косата ...
и да гледа като тапир ...
Не , мене ме дразни някоя като си въри косата .. Излегда ми некво доста малоумно , ако е с цел да забие некое момчв..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ако е с дълга коса и го прави самоуверено и неволно или уж неволно, и не прекалено, че чак да изглежда смешна и вкара някой невинен поглед би ми станало приятно, че съм обект на флиртуването й
Но зависи коя го прави като цяло ;р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
2![]()
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
mi az sum momi4e i tva s kosata e mn tupo ve4e daje nz dali nqkoi go priema kato flirt trqq6e da poseti6 realnostta pone za malko predi da pusne6 temata![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!