.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

това с въртенето си е стар женски трик.друдно сега може да подейства но зависи момичето как ще го направи

Град
    В сърцата на хората.
    1:ще се изкефя, после 3:ще я подмина с мисалта,че е леко момиче и 4:нищо няма да ми стане.

Re: :

Цитирай Първоначално написано от evalongoriq
    това с въртенето си е стар женски трик.друдно сега може да подейства но зависи момичето как ще го направи
    аз бих казал зависи момчето дали ще го забележи
    и то не само да са изплющи отпреде му и да си варти косата ...
    и да гледа като тапир ...

Не , мене ме дразни някоя като си въри косата .. Излегда ми некво доста малоумно , ако е с цел да забие некое момчв..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Ако е с дълга коса и го прави самоуверено и неволно или уж неволно, и не прекалено, че чак да изглежда смешна и вкара някой невинен поглед би ми станало приятно, че съм обект на флиртуването й
    Но зависи коя го прави като цяло ;р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Hate City Sofia.
    2
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

mi az sum momi4e i tva s kosata e mn tupo ve4e daje nz dali nqkoi go priema kato flirt trqq6e da poseti6 realnostta pone za malko predi da pusne6 temata
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си