- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако едно момиче застане пред вас ..
ако едно момиче застане пред вас и започне да си върти пръста около косата (флирт)как ще ви подейства:
1:ще се изкефя
2:ще се възбудя
3:ще я подмина с мисалта,че е леко момиче
4:нищо няма да ми стане
5: личен отговор
1.Първоначално написано от fifito0o
Ама честно казано това не знаех че означава (флирт) - аз редовно го правя![]()
Хаха 4 .. Много ми е малоумно това с въртенето на косата![]()
Иначе момиче съм ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
аз постоянно си въртя косата , но не защото флиртувампросто ми е навик
специялно с косата само нищо-4,ама ако ме гледа така малко еротично и близне пръстче ще е 2
ПС:Все пак съм девствен на 15 т.е. утре ми е рожден ден и ставам на 15.![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
e nqma lo6o![]()
и аз понякога си въртя косата ама не флиртувам с никой![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
e nqma kak d apokaja smisla tova e prou4vane i iskah da go pusna da vida mujete kvo otg i az si vurtq kosata ma ne bash sushtot se1 nqkuf flirt to za tova e flirt v skobite i gledash malko predizvikatelno i..![]()
Запазвам самообладание и я каня учтиво да правим секс![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
момче тва или е измислен профил за ебавка или ти си ебати ЗЕЛТАКАПървоначално написано от mladeja
![]()
![]()
![]()
да бе.. то само с въртене на косата не става![]()
someone else...
Нали трябва и малко акъл.... Снощи в една дискотека тръгнахме да се забиваме с една ама тя освен "НЕ" и "НЕ ЗНАМ"... нищо друго не изрече... побърках се и се отказах пробва се при един приятел ама и там не проби и си тръгна...Първоначално написано от Ivalinka
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Определено не става само с това... жалко е, но има и такива момичетаПървоначално написано от ubuntureload
Как пък все на безмозъчни попадаш, да ти имам късмета![]()
Come out, come out wherever you are...
В случая доста зависи от момичето.
Дали ме е впечатлила със нещо например.Не се хвърлям на всяка и доста момичета са правили това с въртенето на коса пред мен но без особен резултат.По принцип въртенето на коса е знам за несигурност.Не забравяйте този фактор.
Защо пък задължително трябва да е знак за несигурност, то девойче може да си мисли че така ще ти привлече вниманието ....Първоначално написано от x3eme
^^Точно това си мислят,че привличат внимание.Грешен подход обаче.В повечто случи означава несигурност.
Добре, съгласявам се с тебПървоначално написано от x3eme
![]()
Хахахахаха - със сигурност нищо няма да стане))Около мен постояно момичета си въртят косата на пръстче и съм свикнал
))))
Първоначално написано от sparco_sl
![]()
![]()
иначе 4-ри
Виж повече би ме изкефило някое момче да си върти косата на пръста![]()
Най-вероятно 4., но все пак до голяма степен зависи от конкретния случай..