.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    DreamLand =)

На 15 без гадже

Не искам и не целя нищо искам просто да се оплача ..хора на 15 години съм и нямам гадже знам как звучи че см още малка и да не се отчайвам но хора разберете ме моите най-добри приятелки си имат сериозни връзки от по половин-1 година и са лудо влюбени а аз не..никога не се получават нещата..до преди 1 месец бях щастлива и влюбена в 1 момче и бях решила че най-накрая съдбата ми се беше усмихнала и какво се случи..той се върна при приятелката си..страдах както винаги..защо винаги се получава така?!?неразбирам защо само при мен не се получават нещата..направо се отчаях вече заобиколена съм от влюбени души а аз не мога да открия своята...не мога да кажа че не се получават нещата понеже се държа тъпо или нещо такова напротив но просто пътищата ни се разделят по 1 или друга причина не разбирам вече какво става..в последния случаи вс беше ок бях щастлива както отдавна не бях и какво стана и двамата се харесвахме звъняхме си вс беше тип-топ и изведнъж той започна да се държи студено и разбирам после че се е върнал при приятелката си...в предишните случаи се случи абсолютно същото..просто съм се изнервила и отчаяла на мах..знам ще ми кажете че см на 15 имам много време но това не е до години..опитвам се да не обръщам внимание на това че съм сама,но не си получава всички покрай мен са влюбени и говорят единствено за себе си и приятелите си..говоря с приятелките ми за това че не мога да си анмеря никoй а те малко или много започват да ми говорят колко е хъбаво да си влюбен и че трябва да го изпитам сякаш аз не го искам с цялото си сърце мамка my....просто незнам вече какво да правя..исках само да споделя защото чувствам че ще експлодирам..

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Просто спри да търсиш и подходящият ще дойде, когато най-малко очакваш. .

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз на 16 си хванах за първи път гадже така че споко
    Сега съм на близо 20 и от почти година съм сама. Повечето ми бивши съученички си имат сериозни приятели а 2-3 са вече сгодени даже. От всичките ми колежки (110 момичета) сме само 10 без гадже
    Въпреки това не съм тръгнала да се отчайвам. За всичко си има време

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    пффф.. живей си живота и да не ти дреме.. имаше хора където се оплакваха че са на по 17-18 и нямат гаджета, а ти на 15 се важкаш.. спокойно и на това ще му дойде времето

Град
    Инкогнито
    Повярвай ми знам колко е кофти да ходите 4-5 приятеля на кино, разходка и т.н и те да са заедно а ти да си самотен и само да им пречиш, но това е живота еми има 1 тема където си търсим половинки разгледай я може да си харесаш нещо

Град
    DreamLand =)
    ами не искам така по нета много ми е изкуствено
    ама как да си живея живота бе хора като всичките чи приятели навсякаде си водят гаджетата аз не съм излизала с приятелките ми без техните гаджета от година сит просто няма с кого да излязя и да си живея живота а и постоянно слушам разкази от мойте приятелки колко била хубава любовта незнам си кво

Град
    40 Miles from the Sun
    Животът не е само гаджета, има и други неща, които могат да те накарат да се чувстваш щастлива, пълноценна и жива. Но ти така си се вкопчила в идеята да си намериш някой, че нямаш очи за тях.

Град
    DreamLand =)
    ами може би е така, но на този етап всички влюбени около мен ме натъжават

Град
    Германия
    Абе и аз бях се вкопчила както каза АФТ и на нищо не можех да се зарадвам. След последното разочарование обаче взех нещата в свои ръце. Намерих си ново хоби, намерих си нова цел, започнах да се съсредоточавам върху други неща и в момента се чувствам прекрасно! Даже понякога си мисля че един мъж би ми пречил на този етап

Град
    Инкогнито
    ^ ей да не се отметнеш от форумната среща с привилегии

Защо през нета да е изкуствено, аз имам познат който преди 3 години си намери момиче от нета и сега лятото живот и здраве че си имат бебе

Град
    DreamLand =)
    ами незнам не ми звучи обнабеждаващо но добре ще се включа ама дай линк към темата
    а slun4ice и аз мисля така да направя но незнам с какво да се захвана трябва да помисля ами какво е твоето хоби?

Град
    Инкогнито
    Темата е точно под твоята http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235072
    Има разлика между хоби и фетиш да знаеш Ще ти стискаме палци
    да ти дам още 1 съвет-че. да както знаем става ти кофти като гледаш другите покрай теб как са влюбени ала бала ... затова най-лесно щом са ти приятели радвай се за тях и си мисли, че ще дойде най-щастливият ден когато и ти ще си така, нищо не ти пречи да си помечтаеш

Град
    На изток от рая
    Оу милата
    Абе ти си симпатична бе,бъди малко по нахална и не един ми двама приятеля ще си хванеш

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    ^ ей да не се отметнеш от форумната среща с привилегии
    Аааа Ангеле аз се съгласих за форумна лятна среща а пък ти какво си разбрал не знам Бтв не съм у адашката още

spongkata мойто хоби е нейларт и гримиране Никога до сега не се бях занимавала с нито едно от двете но нещо ме тресна и започнах Сега само си търся разни неща в интернет, гледам клипчета в разни сайтове, вкъщи като имам повече време експериментирам с часове, участвам в конкурси, записах се на 2 места като модел(не знам дали в бг го има това но аз отидох в един салон и ми направиха ноктопластика безплатно едни момичета дето карат курс за маникюристки и искаха да тренират върху някого). Изобщо наистина сериозно си запълвам времето с разни разкрасителни процедури и ми е супер забавно Просто си измисли нещо да правиш. Можеш да спортуваш, да рисуваш, да научиш нов език, да си намериш работа, да се запишеш на курс по нещо.... Има хилди възможности стига да имаш време и желание

Град
    DreamLand =)
    ами благодаря ти много найстина ме зарадва
    aciko мерси ама то тръгне да става нещо и всичко се преебава затова ме е яд защото тъкмо се влюбя и то нищо не стане и после ми е прекалено гадно

аз съм на 17 - имала съм гадже и то не едно,но сега сърцето ми е разбито на милион пар4енца.....не искам и да 4уя за ново гадже
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Инкогнито
    Нали форумна романтична среща ? ние с теб първи се записахме така че сме първата 2ка, аз от сега планирам нещата да не се изложа

Град
    DreamLand =)
    благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат и мисля да приема съвета на slun4ice благодаря ти мила

Хм дано не съм се заблудила по ника ти, но с теб се познаваме, нали ?!
    Ем ти си свестно момиче, много си готина, тъй че няма причина момчетата да не те харесват.
    Не се отчайвай, може би не си открила някой който наистина да те заслужава.. И то такава каквато си Късмет
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    на 16 съм и нямам гадже, трябва ми психоаналитик... какво ми има? Защо съм различен? Защо не ме влекат някакви, с извинение, курвета? Защо аз нямам 2479431897463847236 гаджета досега, защо дори не съм се целувал досега?!

А, нима това изглежда някак си иронично? Даа, защото точно по тоя начин се развиват днешните тийнейджъри - бройка, външност, външност, външност, маниери, външност ии..... хм външност!

Повечето де, има и свестни, които търсят нещо специфично вътре в човека, някакъв специфичен характер.. Но нее, сега повечето са материалисти, но кой го интересува всъщност?! И защо се хабя като никой няма да прочете всичките глупости, които нащраках ей-сега...

Цитирай Първоначално написано от spongkata
    ами не искам така по нета много ми е изкуствено
    ама как да си живея живота бе хора като всичките чи приятели навсякаде си водят гаджетата аз не съм излизала с приятелките ми без техните гаджета от година сит просто няма с кого да излязя и да си живея живота а и постоянно слушам разкази от мойте приятелки колко била хубава любовта незнам си кво
    И защо не искаш по нета Имам предвид да се запознаете по този начин...Аз така се запознах с приятеля ми и имаме връзка от 6 месеца
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    аз съм на 17 - имала съм гадже и то не едно,но сега сърцето ми е разбито на милион пар4енца.....не искам и да 4уя за ново гадже
    Има една приказка. "Когато Господ затвори врата, отваря порта".

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Скоро и на теб ще ти се случи нещо подобно. Ще си намериш гадже, недей да бързаш, нито да се притесняваш.

При мен положението е абсолютно същото като при cinderella_gugutka

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Абе.. не искам да става като искрено и лично, но аз съм на 18 и също нямам гадже Сериозна приятелка досега не съм имал, но все пак не съм се отчаял.
    Мисля, че при теб всичко ще дойде с времето си и не е нужно излишно да драматизираш нещата. Освен това си хубава, така че причината определено не е във външния вид. Може би си по-особен характер. Замисли се над себе си. Какво можеш да промениш и какво не е нужно да променяш.
    Надявам се да съм помогнал с нещо.

Град
    МОЗЪК
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    С ЕДНА НОВА ЛЮБОВ ЩЕ ТИ Е ПО ЛЕСНО. И ПАРЧЕНЦАТА ОТНОВО ЩЕ СГЛОБЯТ КРАСИВОТО ТИ СЪРЧИЦЕ.

МНОГО Е ГАДНО ДА ИМА ВЛЮБЕНИ ДВОЙКИ ОКОЛО ТЕБ, А ТИ ДА СИ ОТСТРАНИ САМИЧКА. ВЧЕРА ЦЯЛ ДЕН ОБИКАЛЯХ ТЪПИТЕ УЛИЦИ, И НАИСТИНА ВИДЯХ ЧЕ Е ГАДНО. УШ ДА ИДА НАВЪН ДА СЕ РАЗСЕЯ А ТО ОЩЕ ПО КОФТИ МИ СТАНА... АМА ТОВА Е ДЪЛЪГ ПРОБЛЕМ, БАТИ МОЗЪК ЩЕ КРОЙ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ...

ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА СЕ ЗАГЛЕЖДАШ ПОВЕЧЕ В НЯКОЙ КОЙТО ТЕ ПРИВЛИЧА И НЯКАК СИ МУ ПРАВИ ЗНАЦИ, ЕЗИК НА ТЯЛОТО Т.Н. ЗА ДА СЕ УСЕТИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ДА ТЕ ЗАГОВОРИ. АКО НЕ, МОЖЕ И ТИ ДА ГО ЗАГОВОРИШ, ПОЧВАШ МАЛКО ПО МАЛКО, С ЕДНО ЗДРАСТИ ТОВА ОНОВА ИЛИ ГО ПИТАШ НЕЩО И ТАКА. И НЕДЕЙ ДА ПЛАЧКАШ МИЛО. БАТКО ТИ МОЗЪК Е С ТЕБ. ПОСЛУШАЙ slun4ice АМА НЕДЕЙ ДА ОСТАВЯШ ПРОБЛЕМА НАСТРАНИ, ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО ГОЛЯМ, И ЩЕ БЪДЕ ПО ЛОШО. КАЗВАМ ТИ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си