.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Спокойно не си единствена и аз съм така...вече 1 година съм влюбен в 1 момиче и тъкмо се навих да я изненадам и всичко се обарка....Според мен трябва да се сприятеляваш с повече момчета и все някое ще ти допадне Успех и не се отказвай да търсиш

Град
    Е там...

Re: На 15 без гадже

Цитирай Първоначално написано от spongkata
    Не искам и не целя нищо искам просто да се оплача ..хора на 15 години съм и нямам гадже знам как звучи че см още малка и да не се отчайвам но хора разберете ме моите най-добри приятелки си имат сериозни връзки от по половин-1 година и са лудо влюбени а аз не..никога не се получават нещата..до преди 1 месец бях щастлива и влюбена в 1 момче и бях решила че най-накрая съдбата ми се беше усмихнала и какво се случи..той се върна при приятелката си..страдах както винаги..защо винаги се получава така?!?неразбирам защо само при мен не се получават нещата..направо се отчаях вече заобиколена съм от влюбени души а аз не мога да открия своята...не мога да кажа че не се получават нещата понеже се държа тъпо или нещо такова напротив но просто пътищата ни се разделят по 1 или друга причина не разбирам вече какво става..в последния случаи вс беше ок бях щастлива както отдавна не бях и какво стана и двамата се харесвахме звъняхме си вс беше тип-топ и изведнъж той започна да се държи студено и разбирам после че се е върнал при приятелката си...в предишните случаи се случи абсолютно същото..просто съм се изнервила и отчаяла на мах..знам ще ми кажете че см на 15 имам много време но това не е до години..опитвам се да не обръщам внимание на това че съм сама,но не си получава всички покрай мен са влюбени и говорят единствено за себе си и приятелите си..говоря с приятелките ми за това че не мога да си анмеря никoй а те малко или много започват да ми говорят колко е хъбаво да си влюбен и че трябва да го изпитам сякаш аз не го искам с цялото си сърце мамка my....просто незнам вече какво да правя..исках само да споделя защото чувствам че ще експлодирам..

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    дори не го прочетох
    но така е като не си говориш езика
    и си толкова надута
    ако малко се пооправиш
    може и да си намериш

Град
    МОЗЪК

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Не искам и не целя нищо искам просто да се оплача ..хора на 15 години съм и нямам гадже знам как звучи че см още малка и да не се отчайвам но хора разберете ме моите най-добри приятелки си имат сериозни връзки от по половин-1 година и са лудо влюбени а аз не..никога не се получават нещата..до преди 1 месец бях щастлива и влюбена в 1 момче и бях решила че най-накрая съдбата ми се беше усмихнала и какво се случи..той се върна при приятелката си..страдах както винаги..защо винаги се получава така?!?неразбирам защо само при мен не се получават нещата..направо се отчаях вече заобиколена съм от влюбени души а аз не мога да открия своята...не мога да кажа че не се получават нещата понеже се държа тъпо или нещо такова напротив но просто пътищата ни се разделят по 1 или друга причина не разбирам вече какво става..в последния случаи вс беше ок бях щастлива както отдавна не бях и какво стана и двамата се харесвахме звъняхме си вс беше тип-топ и изведнъж той започна да се държи студено и разбирам после че се е върнал при приятелката си...в предишните случаи се случи абсолютно същото..просто съм се изнервила и отчаяла на мах..знам ще ми кажете че см на 15 имам много време но това не е до години..опитвам се да не обръщам внимание на това че съм сама,но не си получава всички покрай мен са влюбени и говорят единствено за себе си и приятелите си..говоря с приятелките ми за това че не мога да си анмеря никoй а те малко или много започват да ми говорят колко е хъбаво да си влюбен и че трябва да го изпитам сякаш аз не го искам с цялото си сърце мамка my....просто незнам вече какво да правя..исках само да споделя защото чувствам че ще експлодирам..

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    дори не го прочетох
    и си толкова надута
    ако малко се пооправиш
    може и да си намериш
    ТИ ДА МЪЛЧИШ !
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Повече от фен
    Виж, когато го търсиш не намираш, лошото е обратното, че когато вече си зает ти идва късмета. Така е.
    Не се тормози. Недорасли момиченца с "дълги връзки".
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Град
    DreamLand =)

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    дори не го прочетох
    и си толкова надута
    ако малко се пооправиш
    може и да си намериш
    Извинявай но аз се интересувам и от други неща а не само от това да седя в нета по цял ден и да се си изкарвам негативното настроение върху другите
    и изобщо не ме познаваш за да казваш че съм надута и че не съм си знаела езика
    благодаря на всички други ще последвам съветите ви

Град
    sofiq
    не е въпрос да имаш някво гадже ,ако няма чувства по-добре не се и опитвай(личен опит)

На 15... гаджета те първа ще имаш спокс... сичко е наред, народа го е казал: "Когато му дойде времето!"

JUST DANCE!!

Ооо мацка хич не се притеснявай , и аз нямам гадже а съм на почти 16 вече И аз се бях отчаяла , грозна съм и знам , че няма кой да ме хареса , но реших , че това не е края на света - гледай напред и се радвай за приятелките ти - точно когато най-малко очакваш ще те сполети щастието
    .. само болката е истинска ..

Кво толкова сте се отчаяли,на 15 без гадже-голяма работа и аз на 15 нямах гадже,ама не мрънках.И да и моите приятелки имаха гаджета и кво,аз не живея техния живот,живея си моя...

Град
    Сливен
    Аз съм на 16 и до сега съм си нямал гадже и да мойте приятели си имат гаджета но какво от това.Както казаха по горе аз си живея моят живот.Намери си хоби,слушай повече музика(тази която ти харесва най-много)отпуска много .А и виждам,че си свястно момиче така,чe не се отчайвай.Знам,че на думи е лесно на дело трудно но трябва да се бориш.Ако не се бориш няма да оцелееш :P Дано с нещо съм помогнал.Успех
    Get what you can and never get back

Град
    DreamLand =)
    благодаря на всички Найстина мисля че ми помогнахте

някога хората са казали "чрез нахалство ... към прогрес ! " така, че не се отчайвай :S 1.има време и 2-ро бъди мъничко по нахална и най-важно ! Не Се Срамувай :]

Град
    Сливен
    благодаря на всички Найстина мисля че ми помогнахте
    Поздрав с Scorpions-Wind of change мн истинска песен за надежда и вяра
    Get what you can and never get back

Град
    DreamLand =)
    благодаря Толкова много енергия имам сега за какво ли не и съм готова да си намеря ново хоби с всички сили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си