- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 15 без гадже
Спокойно не си единственаи аз съм така...вече 1 година съм влюбен в 1 момиче и тъкмо се навих да я изненадам и всичко се обарка....Според мен трябва да се сприятеляваш с повече момчета и все някое ще ти допадне
Успех и не се отказвай да търсиш
![]()
дори не го прочетохПървоначално написано от spongkata
но така е като не си говориш езика
и си толкова надута
ако малко се пооправиш
може и да си намериш![]()
ТИ ДА МЪЛЧИШ !Първоначално написано от Darkkiss
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Виж, когато го търсиш не намираш, лошото е обратното, че когато вече си зает ти идва късмета. Така е.
Не се тормози. Недорасли момиченца с "дълги връзки".
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Извинявай но аз се интересувам и от други неща а не само от това да седя в нета по цял ден и да се си изкарвам негативното настроение върху другитеПървоначално написано от Darkkiss
![]()
и изобщо не ме познаваш за да казваш че съм надута и че не съм си знаела езика![]()
благодаря на всички другище последвам съветите ви
![]()
не е въпрос да имаш някво гадже ,ако няма чувства по-добре не се и опитвай(личен опит)
На 15... гаджета те първа ще имаш спокс... сичко е наред, народа го е казал: "Когато му дойде времето!"![]()
JUST DANCE!!
Ооо мацка хич не се притеснявай , и аз нямам гадже а съм на почти 16 вечеИ аз се бях отчаяла , грозна съм и знам , че няма кой да ме хареса , но реших , че това не е края на света - гледай напред и се радвай за приятелките ти - точно когато най-малко очакваш ще те сполети щастието
![]()
![]()
.. само болката е истинска ..
Кво толкова сте се отчаяли,на 15 без гадже-голяма работа и аз на 15 нямах гадже,ама не мрънках.И да и моите приятелки имаха гаджета и кво,аз не живея техния живот,живея си моя...
Аз съм на 16 и до сега съм си нямал гадже и да мойте приятели си имат гаджета но какво от това.Както казаха по горе аз си живея моят живот.Намери си хоби,слушай повече музика(тази която ти харесва най-много)отпуска много.А и виждам,че си свястно момиче така,чe не се отчайвай.Знам,че на думи е лесно на дело трудно но трябва да се бориш.Ако не се бориш няма да оцелееш :P Дано с нещо съм помогнал.Успех
![]()
Get what you can and never get back
благодаря на всичкиНайстина мисля че ми помогнахте
![]()
някога хората са казали "чрез нахалство ... към прогрес ! " така, че не се отчайвай :S 1.има време и 2-ро бъди мъничко по нахалнаи най-важно ! Не Се Срамувай :]
Поздрав с Scorpions-Wind of change мн истинска песен за надежда и вяраПървоначално написано от spongkata
![]()
Get what you can and never get back
благодаря![]()
Толкова много енергия имам сега за какво ли не и съм готова да си намеря ново хоби с всички сили
![]()
![]()