.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    постояното висене на скайпа е за тези, които нямат собствен живот!

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ако нещо поодбно се случи, просто прекратяваш всякакъв контакт и мисли за даденият човек. Щом няма интерес от негова страна...и челна стойка да правиш пред web камерата няма да има смисъл.
    +

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Прекалено значение отдавате на този скайп. Това е просто едно средство за комуникация като GSM-a и домашния телефон.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Добре...кво толкова....И аз казвам,че отивам някъде и после забравям да пиша (или не искам да пиша с определен човек ) Ако ще се зарибяваш с някой,излез навън....поне ще знаеш,че човека пред теб не се представя за някой друг

Скайпа е скапано нещо! Вместо да се видим на живо ние комуникираме по скайп...
    Мразя го!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ооо аз заради това към 1 година не съм влизала в скайп - щото е простотия.Не си говори с хора, които не познаваш.Лесно е.

чакайте ве ейййй вие ме разпънахте на кръст...половината си съчиниха от 1 факт - 1000... не вися по цял ден в скайп..точно тва е причината поради която се обърнах към тоя сайт питам някой имал ли е същия случай за да ми каже кво стаа ... скайп досега ми е служил за разбиране кога ше са излиза и т.н....просто тва момиче е по срамежливо и предпочита да комуникираме по скайп ....просто като спре изведнаж да пише и си го представям като в реалния живот....се едно ми се сърди ... затва ва питам
    Роден в амвона на свинята,
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това ти се обяснява. Не бъркай скайп с реалността.

на мен не са ми го правили.. но аз съм го правила И не съм и подозирала, че такова нещо се приема толкова навътре При мен специално става, щото забравям.. или почвам да правя нещо друго на компа... НО ако човека е важен за мен... няма шанс да не му се обадя, че съм се върнала на скайп
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Re: пак скайп ..

Цитирай Първоначално написано от impatient2
    случвало ли ви се е да си допаднете с някой по скайп...да си пишете 1-2 поредни дни...сичко е хубаво...на 3тия ден вие й/му пишете и е някси странен човека отсреща...казва че отива да яде(или нещо от сорта)...пише си на настроението : "ям"...след 15 минути виждате че "ям"-то го няма , но човека не ви пише....чудите се защоо ли ?? ... пишете му пак вие...хубаво,пишете си пак много време....абоната пак излиза някаде...връща се и пак не ви пише...вие си казвате "нахален ли станах" и спирате да пишете на човека....и от този момент нататък спирате да си пишете ....

ако има някой преживял горе долу същото да каже как се е справил с проблема в последствие ... ?
    случвало ми се е да..аз правя така,като искам да отрежа някой за момента,понякой път не ми е до никой и като нз как се измъквам с тва
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Голям фен Аватара на unicorn_f
    абе не разбрахте ли,че с тоя скайп нищо не става

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    на път съм да докажа противното!

Град
    Там, където е сърцето...
    Защо смяташ, че след 1-2 дни писане човека е длъжен да ти дава обяснение за поведението си?! Има много причини поради които може да не ти пише:
    1. Може да си има проблеми
    2. Истински живот и да няма време за "скайп-любов"
    3. Да си е губил времето с писане с теб....
    4. Може да е зает човека... това че ги няма тея "ям", "пия" "няа ме" или какво ли още не незначи, че човек е на компютъра и има възможност да пише!

А за да си най-сигурна вземи го питай тоя абонат и всичките ти проблеми ще си намерят решение, тъй като все още тук във форума не гледаме на кълбо,боб, карти, леща, кафе ....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Защо смяташ, че след 1-2 дни писане човека е длъжен да ти дава обяснение за поведението си?! Има много причини поради които може да не ти пише:
    1. Може да си има проблеми
    2. Истински живот и да няма време за "скайп-любов"
    3. Да си е губил времето с писане с теб....
    4. Може да е зает човека... това че ги няма тея "ям", "пия" "няа ме" или какво ли още не незначи, че човек е на компютъра и има възможност да пише!

А за да си най-сигурна вземи го питай тоя абонат и всичките ти проблеми ще си намерят решение, тъй като все още тук във форума не гледаме на кълбо,боб, карти, леща, кафе ....
    между другото момче съм .. но се тая
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Без скайп живота на организмите е невъзможен!!!

БайТоя

По темата - само тая емотиконка мога да пусна....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Re: пак скайп ..

Цитирай Първоначално написано от impatient2
    случвало ли ви се е да си допаднете с някой по скайп...да си пишете 1-2 поредни дни...сичко е хубаво...на 3тия ден вие й/му пишете и е някси странен човека отсреща...казва че отива да яде(или нещо от сорта)...пише си на настроението : "ям"...след 15 минути виждате че "ям"-то го няма , но човека не ви пише....чудите се защоо ли ?? ... пишете му пак вие...хубаво,пишете си пак много време....абоната пак излиза някаде...връща се и пак не ви пише...вие си казвате "нахален ли станах" и спирате да пишете на човека....и от този момент нататък спирате да си пишете ....

ако има някой преживял горе долу същото да каже как се е справил с проблема в последствие ... ?

На мен често ми се случва но аз подхождам директно питам дали съм досадна каже ли да ем сори ама щом е така чао ако ли пък каже не питам каква е причината да не ми пише и така всичко е ок

P.S.:
    при мен не става дума за любов и т.н. ами за простичко приятелство

Аз пък нямам такива проблеми, защото хората с които пиша въобще в скайп са три много добри приятелки, с които сме от различни градове и повечето разговори се провеждат по gsm..и с братовчедите ми..
    Тъй че... за какво да пиша с хора, които дори не знам как изглеждат..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Напсувай го и не се занимавай повече с него

Град
    somewhere over the rainbow
    Толкова сте станали зависими от това нещо,че то започва да контролира живота ви.Какво ти пука,дали ще ти напише,че яде или че прави аборт?Скайпът е измислен,за да не харчиш пари за телефон,а не за да му посвещаваш цялото си свободно време и да го превръщаш в начин да подобриш социалния си живот.Така си мисля аз,защото реално се получава точно обратното-не можеш да кажеш едно читаво изречение в жив разговор,а по скайпа споделяш всичко с човеко отсреща.Знам,че е по-лесно така,но си вредите и е крайно време да го осъзнаете.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Не ми се е случвало точно тази ситуация, ама аз не си поплувам мн и ако ми се случи просто ще напиша "явно си прекалено зает/а за мен, лека вечер"

Цитирай Първоначално написано от SexyTka
    Момчето просто пита дали ви се е случвало вие от мухата напрайхте слон... То не беше болест по скайп, то не беше рязане на вени, то беше не знам си кво... От къде тръгнахте, къде стигнахте... Стегнете се малко и си избивайте комплексите на друго място... *Аз не влизам в скайп* .. Кой те питаааа??????

Въпроса тук е: Случвало ли ви се е????

По темата.. на мен не..
    тук да кажеш че не ти е добре ще те искарат смъртно болен....абсолютно права си иначе мерси за помощта на всички
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Град
    на ЛуНаТа
    случвало ми се е хиляди пъти..обаче не ми пука..пак продължавам да му пиша

Тоози скайп.... Човека или не иска да си пише с тебе, или забравя. Че то и аз така правя - отивам да ямм чал слънце - след половин час : ейй що не ми писа кат се върна? А аз просто забравям Не се впрягай толкова, но ако наистина те отбягва - питай.
    Stay up all night with the stars *

Какъв голям проблем! Може просто да има друга работа или да е забравил .. к`во толкова? А и тоя скайп ви е изпил мозъците... ;x

Доколкото разбрах вие се познавате от няколко дни...Този човек не е длъжен да ти пише постянно като на тебе ти е кеф и да ти обръща кой знае какво внимание...Може да има и по важни неща или проблеми в момента от това да ти пише винаги на теб. Или просто не го интересуваш. Аз също често проявявам такова отношение...просто сега не ме вълнуват тепърва нови запознанства или да се разправям с някой дето го знам от 1 ден. Може той също да е така. И верно как па съдиш,че е имало нещо кой знае какво първите пъти като сте си писали...по скайпа всеки се бъзика и говори кви ли не работи,дето може би дори не ги мисли.Абеее не знам,тъпа работа е с тоя скайп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си