- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак скайп ..
постояното висене на скайпа е за тези, които нямат собствен живот!
Прекалено значение отдавате на този скайп. Това е просто едно средство за комуникация като GSM-a и домашния телефон.
Добре...кво толкова....И аз казвам,че отивам някъде и после забравям да пиша (или не искам да пиша с определен човек) Ако ще се зарибяваш с някой,излез навън....поне ще знаеш,че човека пред теб не се представя за някой друг
![]()
Скайпа е скапано нещо! Вместо да се видим на живо ние комуникираме по скайп...
Мразя го!!!
Ооо аз заради това към 1 година не съм влизала в скайп - щото е простотия.Не си говори с хора, които не познаваш.Лесно е.
чакайте ве еййййвие ме разпънахте на кръст...половината си съчиниха от 1 факт - 1000... не вися по цял ден в скайп..точно тва е причината поради която се обърнах към тоя сайт
питам някой имал ли е същия случай за да ми каже кво стаа ... скайп досега ми е служил за разбиране кога ше са излиза и т.н....просто тва момиче е по срамежливо и предпочита да комуникираме по скайп
![]()
....просто като спре изведнаж да пише и си го представям като в реалния живот....се едно ми се сърди ... затва ва питам
![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Това ти се обяснява. Не бъркай скайп с реалността.
на мен не са ми го правили.. но аз съм го правилаИ не съм и подозирала, че такова нещо се приема толкова навътре
При мен специално става, щото забравям.. или почвам да правя нещо друго на компа... НО ако човека е важен за мен... няма шанс да не му се обадя, че съм се върнала на скайп
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
случвало ми се е да..аз правя така,като искам да отрежа някой за момента,понякой път не ми е до никой и като нз как се измъквам с тваПървоначално написано от impatient2
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Защо смяташ, че след 1-2 дни писане човека е длъжен да ти дава обяснение за поведението си?! Има много причини поради които може да не ти пише:
1. Може да си има проблеми
2. Истински живот и да няма време за "скайп-любов"
3. Да си е губил времето с писане с теб....
4. Може да е зает човека... това че ги няма тея "ям", "пия" "няа ме" или какво ли още не незначи, че човек е на компютъра и има възможност да пише!
А за да си най-сигурна вземи го питай тоя абонат и всичките ти проблеми ще си намерят решение, тъй като все още тук във форума не гледаме на кълбо,боб, карти, леща, кафе ....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
между другото момче съм .. но се таяПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
![]()
![]()
![]()
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Без скайп живота на организмите е невъзможен!!!
БайТоя
По темата -само тая емотиконка мога да пусна....
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от impatient2
На мен често ми се случва но аз подхождам директно питам дали съм досадна каже ли да ем сори ама щом е така чао ако ли пък каже не питам каква е причината да не ми пише и така всичко е ок
P.S.:
при мен не става дума за любов и т.н. ами за простичко приятелство![]()
Аз пък нямам такива проблеми, защото хората с които пиша въобще в скайп са три много добри приятелки, с които сме от различни градове и повечето разговори се провеждат по gsm..и с братовчедите ми..
Тъй че... за какво да пиша с хора, които дори не знам как изглеждат..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Напсувай го и не се занимавай повече с него![]()
Толкова сте станали зависими от това нещо,че то започва да контролира живота ви.Какво ти пука,дали ще ти напише,че яде или че прави аборт?Скайпът е измислен,за да не харчиш пари за телефон,а не за да му посвещаваш цялото си свободно време и да го превръщаш в начин да подобриш социалния си живот.Така си мисля аз,защото реално се получава точно обратното-не можеш да кажеш едно читаво изречение в жив разговор,а по скайпа споделяш всичко с човеко отсреща.Знам,че е по-лесно така,но си вредите и е крайно време да го осъзнаете.![]()
тук да кажеш че не ти е добре ще те искарат смъртно болен....абсолютно права сиПървоначално написано от SexyTka
иначе мерси за помощта на всички
![]()
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
случвало ми се е хиляди пъти..обаче не ми пука..пак продължавам да му пиша![]()
Тоози скайп.... Човека или не иска да си пише с тебе, или забравя. Че то и аз така правя - отивам да ямм чал слънце - след половин час : ейй що не ми писа кат се върна? А аз просто забравямНе се впрягай толкова, но ако наистина те отбягва - питай.
Stay up all night with the stars *
Какъв голям проблем! Може просто да има друга работа или да е забравил .. к`во толкова? А и тоя скайп ви е изпил мозъците... ;x
Доколкото разбрах вие се познавате от няколко дни...Този човек не е длъжен да ти пише постянно като на тебе ти е кеф и да ти обръща кой знае какво внимание...Може да има и по важни неща или проблеми в момента от това да ти пише винаги на теб. Или просто не го интересуваш. Аз също често проявявам такова отношение...просто сега не ме вълнуват тепърва нови запознанства или да се разправям с някой дето го знам от 1 ден. Може той също да е така. И верно как па съдиш,че е имало нещо кой знае какво първите пъти като сте си писали...по скайпа всеки се бъзика и говори кви ли не работи,дето може би дори не ги мисли.Абеее не знам,тъпа работа е с тоя скайп.