.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

кРистали за коса

здр
    бях чела в някоя от темите ,че някой бече казвал ,4е си слага кристали на краищата на косата си ,за да я предпази от цъвтеж от редовното ползване на преса
    тааа.. аз преди седмица или 2 си подстригах голяма 4аст от косата поради такава причина а иначе беше ,м яка до кръснта но от месец сяка седмица ползвам преса ,а след като се изкапя няколко ден с пряна и така редувам наи мн 2 3 дни д аостава косата без нищо или я тупирвам бе направо я сасипвам правя и маски подхрамвам я бла бла ,но искам да ви питам какви са по точно тези кристали ,не съм ги срещала до сега куде да ги намеря и каква им е цената.До сега не сам ги виждала по козметиките вав всяка козметика ли ги има ?

Ми, кристалите са прозрачни. Има ги в аптеките, сигурно и е магазините за козметика, моите бяха около 10 лв но има и по-евтини. Аз си взех голямата опаковка, по-млаките са към 5-6 лв, предполагам. Там някъде.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Козметични магазини,а цени всякакви.Има по 6-7 има и над 10 лева. Лично ползвам едни на Christian of Roma и съм доволна

Супер фен
    В козметичните магазини има. Мойте са на BioPharma, за 5-6 лева ги взех.
    nicolepcd

Град
    Велико Търново
    Аз си купих едни леко лилавеещи са на цвят,но са термоустоичиви-предпазват косата от сешоари и преси.Косата ми става лъскава и ухае много приятно след като си сложа от тях.Иначе бяха към 12 лева.

Град
    Велико Търново
    Ето ги http://www.nelivip.com/index.php?productID=248

Ето и снимка

Град
    Wonderland
    Моето мнение е ,че въпросните кристали по никакъв начин не предпазват косата от каквото и да е.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Моето мнение е ,че въпросните кристали по никакъв начин не предпазват косата от каквото и да е.
    aми понякога съм се замисляла дали предпазват,ама честно казано не ми пука,поне ми правят косата блестяща и изглеждаща съвсем без нищо нацъфтяло.И без това използвам достатъчно маски и т.н...

Аз гледах на Л'Ореал някакъв стилизант които предспазва да не се уврежда косата от пресата-в розова опаковка някой да го е използвам и добър ли е ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    в козметичните магазини ги има всякакви кристали от наи-евтиния до най-скъпия,аз си взех миналата година и имам още ,а между другото кристалите няма мн да ти помогнат ако продължаваш да я съсипваш с тва топирване(косата се накъсва),а от пресата мн бързо цъфти,ако искаш пробвай моя съвет...вземи си маска за коса на Елсев цялата кутийка е жълта тя е за цъфтене и накъсване,слагай и кристалите и виж че ще е по-добре така аз съм се подстригала преди 3 седмици и ползвам тея неща и съм мн доволна,а и косата не ми е гадна да стои на където си иска

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    в козметичните магазини ги има всякакви кристали от наи-евтиния до най-скъпия,аз си взех миналата година и имам още ,а между другото кристалите няма мн да ти помогнат ако продължаваш да я съсипваш с тва топирване(косата се накъсва),а от пресата мн бързо цъфти,ако искаш пробвай моя съвет...вземи си маска за коса на Елсев цялата кутийка е жълта тя е за цъфтене и накъсване,слагай и кристалите и виж че ще е по-добре така аз съм се подстригала преди 3 седмици и ползвам тея неща и съм мн доволна,а и косата не ми е гадна да стои на където си иска
    ne za typirvane ne q typirvam vednaj v meseca nai mn no presi i pqni ...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Аз нещо,нещо не съм доволна от кристалите за коса,ефект не видях да има...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    В козметичните магазини има. Мойте са на BioPharma, за 5-6 лева ги взех.
    +1

има ги навсякъде..цените са различни.за ефекта-косата е по-мека и блестяща и предпазва от нацъфтяване
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

еми да, навсякъде ги има, и според мене са мн хубави тез кристали, и наистина предпазват, аз лично ползвам едни от 8лв, ама не им знам марката

Аз се каня да си взема , че и моята коса е дълга и почна да се прецаква ( ползвам само сешоар със студен въздух, ама то и това е достатъчно при тая гадна зима навън) Мен са ми хвалили на BioPharma, но аз като попитах за цената беше нещо от рода на 12-13 ... нз вие къде сте ги намерили по 5-6 лв

Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Аз се каня да си взема , че и моята коса е дълга и почна да се прецаква ( ползвам само сешоар със студен въздух, ама то и това е достатъчно при тая гадна зима навън) Мен са ми хвалили на BioPharma, но аз като попитах за цената беше нещо от рода на 12-13 ... нз вие къде сте ги намерили по 5-6 лв
    12-13 e голямата опаковка, а 5-6 малката. Явно са имали само голямата..

Така се оказа, аз си взех голяма опаковка днес : ) Пробвала съм и преди, ама нещо тогава ги бях нанасяла грешно ( по цялата коса - глупаче съм ) иии нищо не стана и ги хвърлих от яд.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си