.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Облекло за бал ...

родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...
    искам да ви питам дали ви се струва интересно ... следния аранжимент ...

кецове:

само, че класически с черни връзки.

с черно спортно сако и тъмни джинси ... ???

Мега фен Аватара на Blab
    На какво казваш "джинси", ако е това, на което и аз, твърдо ЗА!:Д
    Разчупи с цветно сако(че може и шарено) в тон с връзки на кецовете.;

+ШАПКА!
    Толкова е шик, толкова е гот, простооооооо...

ПП:Ако сега имах бал(аз май ще имам, де, но това е друга тема), щях да се облека с цветна пачка(пхах), ризка с жабо и буфан ръкав, тиранти и някоя шапочка. Цветни конвърски отдолу, разбира се:Д

и аз съм зад идеята :Д но е трудно да се бориш с консерватизма ... а и е по-практочно :Д ще мога да си ги нося когато си поискам ... 1 костюм .. само ще събира праха ...
    не знам .. аз не съм много по шареното ... мисля да го дам по-семпло :Д и по-тъмно : ) но шапката е супер идея : ) мерси много ... ще го имам в предвид ...

Мега фен Аватара на Blab
    Искам снимка после!
    Хубаво, де, не шарено, ама поне един цвят сложи, макар че...
    Добре, може и черно сако.

едит:
    тиранти, ала-бала, някакъв акцент ти трябва.
    Каква риза/блуза?

и аз съм за. имаш право да се обличаш както желаеш, дори и на бала където очевидно е прието да си официален...все пак това е твоя бал, а и ти решаваш как искаш да те запомнят.ако си по-атрактивен би било в твой плюс, но все пак не прекалявай с шаренийките. ;]

Супер фен
    Град
    Своге
    Ти нормален ли си,бе?
    Или си поредния,който иска да е оригинален?
    Бала е едно официално събитие,приключваш с една част от живота си...не се излагайте хора!Представи си гледката-всички с костюми и рокли,и само ти се открояваш от пейзажа с кецове и незнам още кви простотии.Да,сега ми кажи,че съм консервативна!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Blab
    Чичо Шекспир какво е казал?
    Както ви...?
    Мъхъ))

Понеже всички си правят ноктопластики и се качват на високи токчета за бала, затова и ти?

Супер фен
    Град
    Своге
    Ееее как си знаех,че точно ти сто процента ще ме обориш,
    обаче аз нямам какво да кажа повече,горе съм го написала,к'вото трябва ...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Blab
    Ама, разбира се))

като се сетя ... какъв чалга фест ще бъде ... просто представата ми официалност умира ... аз ще отида там за не повече от 3 4аса ... щот няма да издържа на селянията ... тъй че ...

Град
    София
    Моето лично мнение е, че като облекло става, но обувките... това е най-важната част от всичко. Според мен не може да отидеш с кецове, каквито и да било.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Тапая, Кирибати
    Идеята ми харесва, най-готините абитуриенти които съм виждала все са били с по-разчупено облекло.
    Твой празник е и за да ти е хубаво трябва да се чувстваш добре в дрехите си.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Това си е твоят бал, твоят живот, твоят вкус, но напълно подкрепям LiveFlower.
    Малко се престаравате с идеите си за оригиналност вече.
    Само повтаряте колко е важно да си различен и да се откроиш.Ми за мен пък да се облечеш като клоун на балът си, за да контрастираш на "селянията" е тъпо...Едва когато човек успее да се открои от стадото, въпреки, че е от него, тогава е различен.
    Смятам, че можеш да си различен и уникален с много други неща, облеклото е най - лесното, всеки може да е различен с него, стига да иска.

Мега фен
    Град
    София
    ^OooooooooooOO0000 стига клишета! Едно е да си стилен макар и с кецове, друго е да се направиш на селски ерген с някоя лъскава черна/червена/розова/лилава ризка и обувки, които са твоето пълно отрицание.

А точно заради такива като мацките, над мен с изключение на блаб, всяка година гледаме детски физиономии нашляпани във всевъзможни абсурдни цветови комбинации.

По темата: много ще е хубаво ако сложиш тиранти

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    на моя бал един от класа дойде с фанелка, дънки и маратонки и едно метнато сако отгоре

Град
    Инкогнито
    Колкото и да го отричате това е официално събитие и си има етикет, ако толкова искаш да си оригинален вземи 1 чаршаф увий се с него да приличаш на индиец и си готов

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Ти нормален ли си,бе?
    Бала е едно официално събитие,приключваш с една част от живота си...не се излагайте хора!Представи си гледката-всички с костюми и рокли,и само ти се открояваш от пейзажа с кецове и незнам още кви простотии.Да,сега ми кажи,че съм консервативна!
    На същото мнение съм ама нали знаеш всеки сам си решава иначе,ако видя някой облечен така на бала си хич няма да се смея

Град
    Where streets have no name

Re: Облекло за бал ...

Цитирай Първоначално написано от Enough
    родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...

кецове:

Миии...
    Дрехите са моята страст...и...моето мнение е, че идеята ти е супер. Но мисля, че доста по-добре ще изглеждаш, ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи , забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка (обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!). Та...така те виждам аз(или момчето в мечтите ми )
    Мисля, че така ще си леко пречупен и оригинален, но в същото време елантен и по някакъв начин стилен. Хората няма да ти се смеят на глупостта, а ще ти се възхищават...Не съм на мнението на по-горните изказвания. Боже, хора, осъзнайте се...Дрехите не са само за обличане защото ни е срам да сме голu, те са изкуство, те са начин да се изразиш, твоят характер. Ако видя сладура така облечен бих си помислила, това е човек все още млад, бликащ от енергия и жизнерадост, все още хлапе, но вече поумяла и изискано. Нека остави младежкото в себе си!

П.П.ОК, ОК, млъквам...личи ли си колко съм запалена на тема рок и мода?

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Идеята ти ми допада + една шапка от този тип.Е черна разбирасе,но друга снимка не намерих. :P

Град
    in my world!

Цитирай Първоначално написано от shmurkam

кецове:

Миии...
    Дрехите са моята страст...и...моето мнение е, че идеята ти е супер. Но мисля, че доста по-добре ще изглеждаш, ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи , забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка (обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!). Та...така те виждам аз(или момчето в мечтите ми )
    Мисля, че така ще си леко пречупен и оригинален, но в същото време елантен и по някакъв начин стилен. Хората няма да ти се смеят на глупостта, а ще ти се възхищават...Не съм на мнението на по-горните изказвания. Боже, хора, осъзнайте се...Дрехите не са само за обличане защото ни е срам да сме голu, те са изкуство, те са начин да се изразиш, твоят характер. Ако видя сладура така облечен бих си помислила, това е човек все още млад, бликащ от енергия и жизнерадост, все още хлапе, но вече поумяла и изискано. Нека остави младежкото в себе си!

+1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра

Цитирай Първоначално написано от shmurkam

кецове:

Миии...

Ако не съчетае аксесоарите и цветовете ще прилича на циганин.Това си е лично мнение.Ако ги избере както трябва ще е повече от супер

Да отидеш така на бала е все едно да се пуснеш по костюм на дискотека например или в някоя кръчма.
    Има си какво, къде и кога.

Moito mnenie e 4e seki moe si hodi kakto iska na bala i da ne mu puka vuob6te kfo 6e govorqt drugite za nego i tn ! Az li4no 6e sum s kostum ot Drago&Rado i otdoly 6e sum sus klasi4eski kecove (ne gumenki, KECOVE) i vuob6te ne mi puka koi kfo 6e kaje ! KAkto iska6 taka hodi DA ne ti puka kak e bilo navremeto i kuf e etiketa ! Vajnoto e da ti e udobno i da ne se 4uvstva6 kato palq4o ! ! Ne sme 1930 godina ! 2009 sme !
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Ти нормален ли си,бе?
    На същото мнение съм ама нали знаеш всеки сам си решава иначе,ако видя някой облечен така на бала си хич няма да се смея
    +1

Давай смело! Аз бих ти се изкефила. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си