- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Облекло за бал ...
родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...
искам да ви питам дали ви се струва интересно ... следния аранжимент ...
кецове:
само, че класически с черни връзки.
с черно спортно сако и тъмни джинси ... ???
На какво казваш "джинси", ако е това, на което и аз, твърдо ЗА!:Д
Разчупи с цветно сако(че може и шарено) в тон с връзки на кецовете.;
+ШАПКА!
Толкова е шик, толкова е гот, простооооооо...
ПП:Ако сега имах бал(аз май ще имам, де, но това е друга тема), щях да се облека с цветна пачка(пхах), ризка с жабо и буфан ръкав, тиранти и някоя шапочка. Цветни конвърски отдолу, разбира се:Д
и аз съм зад идеята :Д но е трудно да се бориш с консерватизма ... а и е по-практочно :Д ще мога да си ги нося когато си поискам ... 1 костюм .. само ще събира праха ...
не знам .. аз не съм много по шареното ... мисля да го дам по-семпло :Д и по-тъмно : ) но шапката е супер идея : ) мерси много ... ще го имам в предвид ...
Искам снимка после!
Хубаво, де, не шарено, ама поне един цвят сложи, макар че...
Добре, може и черно сако.
едит:
тиранти, ала-бала, някакъв акцент ти трябва.
Каква риза/блуза?
и аз съм за. имаш право да се обличаш както желаеш, дори и на бала където очевидно е прието да си официален...все пак това е твоя бал, а и ти решаваш как искаш да те запомнят.ако си по-атрактивен би било в твой плюс, но все пак не прекалявай с шаренийките. ;]
Ти нормален ли си,бе?
Или си поредния,който иска да е оригинален?
Бала е едно официално събитие,приключваш с една част от живота си...не се излагайте хора!Представи си гледката-всички с костюми и рокли,и само ти се открояваш от пейзажа с кецове и незнам още кви простотии.Да,сега ми кажи,че съм консервативна!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Чичо Шекспир какво е казал?
Както ви...?
Мъхъ))
Понеже всички си правят ноктопластики и се качват на високи токчета за бала, затова и ти?
Ееее как си знаех,че точно ти сто процента ще ме обориш,
обаче аз нямам какво да кажа повече,горе съм го написала,к'вото трябва ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ама, разбира се))
като се сетя ... какъв чалга фест ще бъде ... просто представата ми официалност умира ... аз ще отида там за не повече от 3 4аса ... щот няма да издържа на селянията ... тъй че ...
Моето лично мнение е, че като облекло става, но обувките... това е най-важната част от всичко. Според мен не може да отидеш с кецове, каквито и да било.
Don't tell me what I can or can't do !
Идеята ми харесва, най-готините абитуриенти които съм виждала все са били с по-разчупено облекло.
Твой празник е и за да ти е хубаво трябва да се чувстваш добре в дрехите си.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Това си е твоят бал, твоят живот, твоят вкус, но напълно подкрепям LiveFlower.
Малко се престаравате с идеите си за оригиналност вече.
Само повтаряте колко е важно да си различен и да се откроиш.Ми за мен пък да се облечеш като клоун на балът си, за да контрастираш на "селянията" е тъпо...Едва когато човек успее да се открои от стадото, въпреки, че е от него, тогава е различен.
Смятам, че можеш да си различен и уникален с много други неща, облеклото е най - лесното, всеки може да е различен с него, стига да иска.
^OooooooooooOO0000 стига клишета! Едно е да си стилен макар и с кецове, друго е да се направиш на селски ерген с някоя лъскава черна/червена/розова/лилава ризка и обувки, които са твоето пълно отрицание.
А точно заради такива като мацките, над мен с изключение на блаб, всяка година гледаме детски физиономии нашляпани във всевъзможни абсурдни цветови комбинации.
По темата: много ще е хубаво ако сложиш тиранти
на моя бал един от класа дойде с фанелка, дънки и маратонки и едно метнато сако отгоре![]()
Колкото и да го отричате това е официално събитие и си има етикет, ако толкова искаш да си оригинален вземи 1 чаршаф увий се с него да приличаш на индиец и си готов![]()
На същото мнение съм ама нали знаеш всеки сам си решава иначе,ако видя някой облечен така на бала си хич няма да се смеяПървоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Миии...Първоначално написано от Enough
Дрехите са моята страст...и...моето мнение е, че идеята ти е супер. Но мисля, че доста по-добре ще изглеждаш, ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи, забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка
(обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!). Та...така те виждам аз(или момчето в мечтите ми
![]()
)
Мисля, че така ще си леко пречупен и оригинален, но в същото време елантен и по някакъв начин стилен. Хората няма да ти се смеят на глупостта, а ще ти се възхищават...Не съм на мнението на по-горните изказвания. Боже, хора, осъзнайте се...Дрехите не са само за обличане защото ни е срам да сме голu, те са изкуство, те са начин да се изразиш, твоят характер. Ако видя сладура така облечен бих си помислила, това е човек все още млад, бликащ от енергия и жизнерадост, все още хлапе, но вече поумяла и изискано. Нека остави младежкото в себе си!![]()
П.П.ОК, ОК, млъквам...личи ли си колко съм запалена на тема рок и мода?![]()
![]()
Идеята ти ми допада + една шапка от този тип.Е черна разбирасе,но друга снимка не намерих. :P![]()
+1Първоначално написано от shmurkam
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ако не съчетае аксесоарите и цветовете ще прилича на циганин.Това си е лично мнение.Ако ги избере както трябва ще е повече от суперПървоначално написано от shmurkam
![]()
Да отидеш така на бала е все едно да се пуснеш по костюм на дискотека например или в някоя кръчма.
Има си какво, къде и кога.
Moito mnenie e 4e seki moe si hodi kakto iska na bala i da ne mu puka vuob6te kfo 6e govorqt drugite za nego i tn ! Az li4no 6e sum s kostum ot Drago&Rado i otdoly 6e sum sus klasi4eski kecove (ne gumenki, KECOVE) i vuob6te ne mi puka koi kfo 6e kaje ! KAkto iska6 taka hodiDA ne ti puka kak e bilo navremeto i kuf e etiketa ! Vajnoto e da ti e udobno i da ne se 4uvstva6 kato palq4o ! ! Ne sme 1930 godina ! 2009 sme
!
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
Давай смело! Аз бих ти се изкефила. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.