- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Облекло за бал ...
ИДЕЯТА Е СУПЕР!!!ИСКАМ ТЕ ЗА КАВАЛЕР НА БАЛА МИПървоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
Don`t let go ot life
Let go of love
Let go of all we love
so don`t let go of lust
Let go of all we shape
По принцип имам няколко приятели, които не отидоха с костюм на бала, но изглеждаха супер.
В смисъл, може и да е нещо по така, но да ти седи ОК.
Аз лично съм си яко твърдо за това да съм официален, даже си харесах и костюм днес.![]()
Ама всеки си има мнение![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Давай давай направи гоо!!
Аз ако ще и с Царя да се сртещам не бих изневерила на стила си..![]()
На бала се свидетелства уважение към учителите, родителите и съучениците, това е официално събитие, трябва да се ходи облечен не като абортирал щраус, а с костюм, за да покажеш малко респект.
Да не си мислиш, че като започнеш работа някъде, ще те търпят неизбръснат и без официално облекло, само защото държиш на стила си?!
Това е мнението ми. Вече съм си взел костюм и ще го нося много по-често от 1 път.![]()
Ти малоумен ли си или кво?!?! Баш с такова облекло ще изглеждаш като пълен селянин. Ако наистина искаш да се откроиш облечи се наистина официално, много по-хубава светлина ще имаш, отколкото с некви кецове..
Какво уважение ще засвидетелстваш, като се отрежеш след втория час, алелееееее, мани ти, няма такъв респект просто:ДПървоначално написано от Jack_Sparrow
На работа се ходи само с костюм? ;( Тъжно, няма да ме вземат на работа никъде значи... *подсмърч*
Blab, остави хората, искат до магазина с костюми да ходят. Кво лошо има... малко ще се подобри .. "външния вид" на нацията... и много ще се влоши "вътрешния" ма кво пък..
аз лично не харесвам като идея.но това е твоя бал.ставаш на 18 вече си самостоятелен и родителите не трябва да те карат да си облечен както те искат с костюм.щом ти го искаш направи го това е твоя бал![]()
seki moje da xodi kakto si iska.s16to taka si ima i etiket k1de koga i kak... koito iska da xodi s kecove na bala koito iska da go odymva i oplyva... taka e jivota vinagi ima razli4ni gledni to4ki.vajnoto e da se 4yvstva6 na qstoto si a ne da se 4yvstva6 kato otypan pyqk ili kato op1rpan klo6ar...zavisi ot vkysa na vseki a koit ne te xaresva da te plye ko ti dreme
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Освен, че събитието се казва бал, какво му е официалното( освен дрехите, които в повечето случаи изглеждат ужасяващо) Някакви неулегнали пикли дето викат през прозорците на колите? Пияни още в ресторанта и върху масата в някой фолк клуб?
Най-застъпеният аргумент на противниците на по-разчупеното облекло е, че това е официално събитие, но нека попитам, какво е осициалното на викащи от покривите на скупите коли момичета, циганските оркестри, крещенето и броенето до 12 с пълен глас, тоталното налюскване до забрава и друсане на гюбеци върху масата?
Не ми казвайте, че при вас го няма, може да има по няколко човека от клас, които да не се държат така, но те са изключение.
Това щеше да е официално събитие, ако беше истински бал, ам не е.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Всеки ден можеш да си ходиш с кецове,дънки и размъкнати тениски.Балът е ВЕДНЪЖ в живота.. е не е чак тоооолкова важен,но един ден бъди различен.Облечи хубав костюм,пък може и да е мааалко по-различен от другите,но НЕ и с КЕЦОВЕ.