.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    Wonderland
    м не бива.

Re: Облекло за бал ...

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Цитирай Първоначално написано от Enough
    родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...
    искам да ви питам дали ви се струва интересно ... следния аранжимент ...

кецове:

само, че класически с черни връзки.

с черно спортно сако и тъмни джинси ... ???
    ......ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи , забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка (обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!)
    ИДЕЯТА Е СУПЕР!!!ИСКАМ ТЕ ЗА КАВАЛЕР НА БАЛА МИ
    Don`t let go ot life
    Let go of love
    Let go of all we love
    so don`t let go of lust
    Let go of all we shape

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    По принцип имам няколко приятели, които не отидоха с костюм на бала, но изглеждаха супер.
    В смисъл, може и да е нещо по така, но да ти седи ОК.
    Аз лично съм си яко твърдо за това да съм официален, даже си харесах и костюм днес.
    Ама всеки си има мнение
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Давай давай направи гоо!!
    Аз ако ще и с Царя да се сртещам не бих изневерила на стила си..

На бала се свидетелства уважение към учителите, родителите и съучениците, това е официално събитие, трябва да се ходи облечен не като абортирал щраус, а с костюм, за да покажеш малко респект.
    Да не си мислиш, че като започнеш работа някъде, ще те търпят неизбръснат и без официално облекло, само защото държиш на стила си?!
    Това е мнението ми. Вече съм си взел костюм и ще го нося много по-често от 1 път.

Град
    kadeto iskam
    ako otide6 taka nqma da si orginalen a sme6en. bala si e bal za rokli i kostumi tva e. i az imam bal taq godina i ve4e si kupih roklqta

Град
    Dresden
    Ти малоумен ли си или кво?!?! Баш с такова облекло ще изглеждаш като пълен селянин. Ако наистина искаш да се откроиш облечи се наистина официално, много по-хубава светлина ще имаш, отколкото с некви кецове..

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Sparrow
    На бала се свидетелства уважение към учителите, родителите и съучениците, това е официално събитие, трябва да се ходи облечен не като абортирал щраус, а с костюм, за да покажеш малко респект.
    Да не си мислиш, че като започнеш работа някъде, ще те търпят неизбръснат и без официално облекло, само защото държиш на стила си?!
    Това е мнението ми. Вече съм си взел костюм и ще го нося много по-често от 1 път.
    Какво уважение ще засвидетелстваш, като се отрежеш след втория час, алелееееее, мани ти, няма такъв респект просто:Д
    На работа се ходи само с костюм? ;( Тъжно, няма да ме вземат на работа никъде значи... *подсмърч*

Blab, остави хората, искат до магазина с костюми да ходят. Кво лошо има... малко ще се подобри .. "външния вид" на нацията... и много ще се влоши "вътрешния" ма кво пък..

Град
    Под слънчевите лъчи...

:

аз лично не харесвам като идея.но това е твоя бал.ставаш на 18 вече си самостоятелен и родителите не трябва да те карат да си облечен както те искат с костюм.щом ти го искаш направи го това е твоя бал

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    seki moje da xodi kakto si iska.s16to taka si ima i etiket k1de koga i kak... koito iska da xodi s kecove na bala koito iska da go odymva i oplyva... taka e jivota vinagi ima razli4ni gledni to4ki.vajnoto e da se 4yvstva6 na qstoto si a ne da se 4yvstva6 kato otypan pyqk ili kato op1rpan klo6ar...zavisi ot vkysa na vseki a koit ne te xaresva da te plye ko ti dreme
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен
    Град
    София
    Освен, че събитието се казва бал, какво му е официалното( освен дрехите, които в повечето случаи изглеждат ужасяващо) Някакви неулегнали пикли дето викат през прозорците на колите? Пияни още в ресторанта и върху масата в някой фолк клуб?

Град
    Тапая, Кирибати
    Най-застъпеният аргумент на противниците на по-разчупеното облекло е, че това е официално събитие, но нека попитам, какво е осициалното на викащи от покривите на скупите коли момичета, циганските оркестри, крещенето и броенето до 12 с пълен глас, тоталното налюскване до забрава и друсане на гюбеци върху масата?
    Не ми казвайте, че при вас го няма, може да има по няколко човека от клас, които да не се държат така, но те са изключение.

Това щеше да е официално събитие, ако беше истински бал, ам не е.

PROUD MEMBER OF THE PACK

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    вземи нещо открояващо и различно от досегашното,което си носил.Бал ти е все пак

Всеки ден можеш да си ходиш с кецове,дънки и размъкнати тениски.Балът е ВЕДНЪЖ в живота.. е не е чак тоооолкова важен,но един ден бъди различен.Облечи хубав костюм,пък може и да е мааалко по-различен от другите,но НЕ и с КЕЦОВЕ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си