Цитирай Първоначално написано от shmurkam
Цитирай Първоначално написано от Enough
родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...
искам да ви питам дали ви се струва интересно ... следния аранжимент ...

кецове:

само, че класически с черни връзки.

с черно спортно сако и тъмни джинси ... ???
Миии...
Дрехите са моята страст...и...моето мнение е, че идеята ти е супер. Но мисля, че доста по-добре ще изглеждаш, ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи , забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка (обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!). Та...така те виждам аз(или момчето в мечтите ми )
Мисля, че така ще си леко пречупен и оригинален, но в същото време елантен и по някакъв начин стилен. Хората няма да ти се смеят на глупостта, а ще ти се възхищават...Не съм на мнението на по-горните изказвания. Боже, хора, осъзнайте се...Дрехите не са само за обличане защото ни е срам да сме голu, те са изкуство, те са начин да се изразиш, твоят характер. Ако видя сладура така облечен бих си помислила, това е човек все още млад, бликащ от енергия и жизнерадост, все още хлапе, но вече поумяла и изискано. Нека остави младежкото в себе си!

П.П.ОК, ОК, млъквам...личи ли си колко съм запалена на тема рок и мода?
+1