Първоначално написано от
Enough
родителите ми започват да ме натискат да ходя да си търся костюм за бала ... но тъй като не съм точно за идеята ... и искам да бъда по-неофициален и различен на бала ...
искам да ви питам дали ви се струва интересно ... следния аранжимент ...
кецове:
само, че класически с черни връзки.
с черно спортно сако и тъмни джинси ... ???
Миии...
Дрехите са моята страст...и...моето мнение е, че идеята ти е супер. Но мисля, че доста по-добре ще изглеждаш, ако се облечеш от ония....ами нали се сещаш-рок звездите? Смисъл, черен панталон, бяла риза, малко размандена, НЕ запашана, както повечето хора правят със страхотните ризи

, забавна вратовръзка, която не е стегната, цветно сако, с няколко значки(абе, като се замисля може и без значките), броеница в ръчичка

(обичам ги), някакъв интересен гердан, в Лий Купър има хубави, и щом държиш на кецове-кецове(само недей това с различните връзки, тооолкова е изтъркано. С шапка стил AC\DC или джазова ще си супер. Всичко това естествено вкючва яка буреносна(небрежна) прическа и чаровна усмивка(бала е един път в живота, ей!). Та...така те виждам аз(или момчето в мечтите ми

)
Мисля, че така ще си леко пречупен и оригинален, но в същото време елантен и по някакъв начин стилен. Хората няма да ти се смеят на глупостта, а ще ти се възхищават...Не съм на мнението на по-горните изказвания. Боже, хора, осъзнайте се...Дрехите не са само за обличане защото ни е срам да сме голu, те са изкуство, те са начин да се изразиш, твоят характер. Ако видя сладура така облечен бих си помислила, това е човек все още млад, бликащ от енергия и жизнерадост, все още хлапе, но вече поумяла и изискано. Нека остави младежкото в себе си!
П.П.ОК, ОК, млъквам...личи ли си колко съм запалена на тема рок и мода?