- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обсебваща любов...
Здравейте, първо...
Не знам как да започна... Значи преди месец и нещо се събрах с едно момче, което много обичам/обичах...Аз съм много индивидуален човек, обожавам да съм сама със себе си... А той е тотално обсебен от мен, за толкова време почти нищо не сме си казали... Само целувки и прегръдки, от което ми омръзва. Опитах се да променя това, но някак си не се получава... А той има ужасни родители, много скапан живот, зарязан е жестоко от бившата си и не знам дали ако скъсам с него няма да направи някоя глупост... Всъщност сигурна съм, че ще направи. Някак си моята любов не е задължаваща, докато той приема една връзка като брак... А аз усещам, че едва ли не нямам опция 'развод', което уникално ме ядосва.
А същевременно си говоря за толкова много неща с друго момче, това момче просто ме вдъхновява. Едва ли бих имала нещо с него, но ми е много по-интересен от собствения ми приятел...
Не знам дали обичам гаджето си, не очаквам някой даде отговор... Но ако някой е почувствал или преживявал нещо подобно, моля да сподели...
Щом не знаеш дали го обичаш какво правиш с него??За да си щастлива и да се обвързваш с някой трябва да го обичаш... Амм нормално е да си споделяш с друго момче.. А защо не помислиш малко за приятеля си ? Доверявай му се повече, давай му повече любов и т.н.
А ако нямаш чувства по- добре се откажи
Няма да е честно нито за него, нито за теб да продължавате... И това, че щял да си направи нещо е баси изтърканото клише
Няма да се учудя, ако ти каже нещо от рода на " не мога да живея без теб
ти си всичко за мен " .. еми така само иска да те задържи.. Но ти трябва да изясниш чувствата си !
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Да, но той е много способен да го направи... Той се депресира при всяко мое отдръпване... Има опит за самоубийство зад гърба си и се страхувам за него...
А ти обичаш ли го??
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Не съм сигурна в чувствата си... Може би това е заради факта, че болезнено ме дразни напоследък... И понякога ми се струва толкова незрял. Има проблеми със самия себе си, които не може да преодолее и се е вкопчил в мен. Не искам да съм ничии Спасител.
Според мен ти не го искаш. Ако го обичаше, нямаше да се колебаеш, нямаше да чувстваш всичко тава като "задължение".
Ако наистина съм права, недей да поддържаш връзка, в която дори самата ти, не виждаш смисъл. Ако се разделите по-рано ще бъде по-добре не само за теб, но и за него. Връзката от съжаление никога не е добър вариант.
просто няма смисъл от тази връзка най добре е да се разделите просто не е хубаво да жертваш едва ли не себе си само и само той да е щастлив аз също сам се жертвала и е найстина мн гадно но наистина недей![]()