- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нямаше кръв...
Здравейте...с приятелят ми правихме секс скоро за пръв път... мисля че мина нормално-в началото ме болеше и после не изпитвах нищо.обаче не ми тече никаква кръв ама никаква...и един дин след това ми дойде-в смисъл , то трябваше да ми дойде на тази дата.Та нормално ли е и възможно ли е да има нещо общо с цикъла? а също така има ли вероятност другият път да има кръв при положение че сега не е имало . . .
Родих се принцеса...защото кучки вече имаше достатъчно!
Е за какво ти е трябва и кръв?!Не е задължително да има.....при всеки е различно.
Не е задължително да има кръв.При някои има при някои няма.Всяка си е индивидуална.По принцип хода на цикъла ти се променя след първия ти път.Може да дойде по рано или по късно.Това не бива да те очудва.Щом е минало добре можеш единствено да се радваш.
Не е нужно да има кръв...Не се притеснявай всичко ти е наред..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ми при мене нямаше първия път но за сметка на това много ме болеше.а относно цикъла потърси в гоогле май оказваше някакво влияние!
Веднъж преди време когато го правих с едно момиче с , което ходех тя беше девствена нямаше кръв на момента , но след 3 часа ми се обади да ми каже , че като е влязла в банята да се къпе и е видяла по бельото си , че има и не е било цикъла й !![]()
Вероятно химена ти е по-разтеглив и не се е разкъсал.Секса не влиае на цикъла ти.
Йога и мъдрост
ми за мен е аще по-добре ,че нямаш кръв споко не се стряскай![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
При мене имаше , но не много .. Пък може и преди това химена да ти се с скъсала .. Може да стане от каране на колено , ако си гимнастичка .. Или пък както казаха може да ти е еластична и да не се е скъсала .. Но е възможно и всичко да е ОК , просто да няма кръв ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
малеее нямало е кръв...ами сега![]()
ако имаше малко по-богата сексуална културащеше да знайш, че не при всички момичета има кръв при първия път
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
А защо да има?!? Къде прочете,че е задължително ?!?
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Абе не разбрахте ли,че при всеки е различно и не винаги има кръв?!?!?!?!![]()