Пич мое да е трудно са обаче аз колко години вече го минавам тва, нема да позволя да ме срине са тая криза.
Българи тука много има, и мн се уважаваме. Ти ми спориш за глупости както спориш и с всички други и аз не мога да разбера що. Ти си тоя дето напада не аз, аз просто ти обяснявам как стоят нещата.
Иначе споко, за тебе време ше има.
Като учиш икономика знаеш че високо качество на ниска цена в големи количества си е далавера както и да го погледнеш. Ако се инересуваш какво точно, дрехи/колани/дамски чанти кво ли не.
Примерно взимам колани на по 2.50 от БГ и ги продавам на по 20-40 долара тука, чанти за по 10 лева са стигали до 180 долара. Кинти има, стига човек да е умен и разумен.
Аз изобщо не мога да разбера и за кво спориш за тия работи с мене, мене за кво ми е да лъжа на някъв рандъм форум. Казвам си го така както си е,няма смисъл да те лъжа на 30 мин си от мене. Ако лъжа ти си на половин час от мене, като нищо можеш да докажеш че лъжа ако е така.
Истината ти казвам ако искаш вярвай, повече няма смисал да спориме. Кефа се мн на българите в Канада, за кво с тебе трябва да спориме за тия простотии.