- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чикии-кеф
Кви сте злета само. Събери си стинките за закуска. Кат напраиш 20 кинта ходи си намери една жрица на любоФта и си ти. А ако се мислиш за готЯн ходи си намери аверка и с нея - хем безплатно, хем по безопасно.
da byrkam si v dupeto... fna4aloto boli ama se sfikva...prosto mi e kef na du6ata![]()
]Първоначално написано от Jivota
ako si momche tva ne mi haresva![]()
Ако си глупав не го показвай. Да си чувал за ирония и сарказъм?Първоначално написано от metalcheto
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от Jivota
![]()
Sing my song all night long as I take hits from the bong
i na men 4ekiq ne mi stiga ama nema..... : P i daji sex mi e po4ti sa6to kat 4ekiq : P zatva biq po 20 na sekunda xD
em nai dobre mai si e putka xD putka nema s kvo se zameni xD
И аз мисля, че това ще свърши най-качествено работа (: :PПървоначално написано от marjesa
![]()
Такава ме направи, сега ще ме търпиш! :P
Ако иска може и малко веро с да си сложи да му се пени[/quote]
xaxa и това е вариант!![]()
![]()
А ти коКло си ми умничкаа!!Първоначално написано от Rofl4e
![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от flix
Това вече стана клише!
Аз примерно,както и много като мен,не искат да се обвързват,по хубаво за 1 нощ или me and my hand tonigh.Така че,спрете се с тия простотии "намери си гадже" ала бала ... looooooser
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Чопля семки със другата ръка...![]()
Накарай майка ти да ти направи ябълков пай в тава и си го ръгай вътре. Усещането е същото (MILF rlz)
използвай бурканче с мас![]()
Ice, hate and blood were all i knew until he came along
Е,не,не,не!Сигурно съм събудила съседите да се хиля.Предлагам да изпишете още около 6 странички с идеи и да издадем книга ..как ви звучи "1001 идеи как да лъскаме бастуна и още нещо" или "Пробуди звяра с левислава и бурканче с мас".Съжалявам,че споменавам бурканчето с мас,имаше и още куп златни идеи,ама затова се сетих първо.
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях чел в друг форум за пъпеш, обелка от банан и др. пробвай, може да ти хареса..![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
За по яко прави секс,чикията не може да измести секса.Как по яко да си направиш чикия не знам.За мен всеки път като маструбирам е едно и също,разлика не усещам.
ПХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХА мале не съм смятал че има такива дечица...
П.П. Защо ми е да "лъскам бастуна" като аверката живее на горния етаж![]()
Поздрав за всички които са на чикия
Pink - U & Ur Hand![]()
Come out, come out wherever you are...
А може да си сложиш горещо олио така повече..няма да питаш как да има по-голямо удоволствие..![]()