Имам няколко въпросчета, които досега не съм срещал във форума и затова реших най-накрая да се регистрирам и да ги задам.
От известно време започнах да правя френска любов на приятелката ми. Секс още не правим. Докотолкота тя ми казва и ми показва много и харесва да и доставям удоволствие по този начин, и на мен много ми харесва да знам че е в екстаз и то благодарение на мен. И двамата сме още девствени и както се досещате прохождаме в тази насока.
Сега обача идват и нещата които не ми харесват толкова много. Случвало се е 1-2 пъти нивото на хигиената и да не е било толкова добро. Знам не е болка за умиране и това не ме е карало да спирам или нещо такова но съгласете се не е от най-приятните неща. Нещо друго. Почти винаги има косъм4ета. Много са малки но все пак ги има. Над и около вагината и наи вече към ануса. По краката също. Знам че тя много се притесняваи за хигиената, и за косъмчетата и се старае винаги да е идеална но както вече споменах тепърва прохождаме и явно няма достатъчно опит.
Ето и въпросите които искам да ви задам:
Момчета, вие как бихте постъпили? Наистина много обичам момичето и не искам да се чувства неудобно или некомфортно в каквото и да е отношение. Не знам дали и как да и го кажа. Вие как бихте постъпили?
Варианта да се изкъпем заедно или нещо такова не е възможен за момента понеже винаги сме навън.
А вие момичета, много кофти ли би ви станало ако ви се съобщи нещо такова? Какво бихте предпочели - да не ви казват но на момчето да не му е толкова приятно или да ви го кажат? Какъв би бил най-подходящия начин да ви съобщат такова нещо?
Ще съм благодарен за всяко сериозно мнение и моля всички несериозни да бъдат сведени до минимум.
Зада го няма въпроса по нататъка ще кажа още от сега и двамата сме на по 15, почти 16.