- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не беше шега.. :(
zdrasti na wsichki .. pyrwo se izwinqvam za latinicata ama kompa mi malko se preebawa ... iskam da spodelq s nqkoi kak se chuwstwam a nqma s kogo i za towa reshih da pisha tuk ... S priqtelq mi bqhme zaedno pochti godina i polowina no do dnes ... wsichko prikluchi ... kaza mi che weche nqmal nikakwi chuwstwa kym men i che nqmalo smisyl da prodyljawame ... wypreki wsichko az pak iskam da sym s nego dori i da ne chuwstwa nishto kym men ... znam che zwuchi glupawo no e taka .. iskam i da mu pisha da se widim da pogoworim no znam che toi nqma da se syglasi .. a ne moga prosto da sedq ei taka da znam che wsichko e prikliuchilo ... mislq da izchakam nqkolko dena i togawa da mu pisha che mi lipswa i che iskam da se widim, no sled izwestno wreme samo kato se setq kolko hubawi momenti sme imali i mi se iska da mu pisha prosto ei takaprosto iskam da sme zaedno a znam che toi weche ne go iska ... i towa prosto me sysipwa ... she sym wi bladogarna ako mi kajete kak da postypq
![]()
т.7 - от 2 април теми и мнения написани на латиница ще бъдат автоматично изтривани!
hottie
... няма невъзможни неща ...