- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той замина и много ми липсва
ето днес е 2 ден нали наистина вместо да се отчайваш и ревеш може да му приготвиш приятно посрещане![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ти за 4 дни си се притеснила...някои хора заминават за по 6-7 месеца и повече,така че ще издържиш
Ще се обърнеш два пъти и ще минат,вече си на половината. Не е болка за умиране.Измисли как ще наваксате пропуснатото
вие какво знаете четири дена са страшно много, представете си четири дена без тв, телефон, комп и никаква цивилизация , не това са глупости. като че ли отива на луната и ще се върне след 4 ри години
ОМеГе... за 4 дена света ще свърши.
Авторке вържи му се за краката и не го пускай! Сериозно!
![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
не можеш да дишаш без него явно.... 4 дена са нищо в сравнение с години... ще си дойде много скоро
Руса кукличка
И аз се присъединявам, няма да умреш за 4 дни, стегни се малко, първото което е, че си на 18!!! Най-малкото - не ти отива на годините да се държиш като 12 годишна пиклаПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
А бе госпожице.... хич не изглежда че си на 18....я се стегни!!! А аз какво да правя, приятелят ме май месец заминава за 2-3 а може и 6 месеца в друга държава...питаш ли ме колко ми е трудно. Но всички ме подкрепят и горе-долу успявам да се справя. А ти стига си ревала... да ти имам проблема. Стегни се и излез с приятелки, или както ти казаха направи му едно хубаво посрещане, със сигурност ще имаш подарък от там.![]()
men ne mi e za podaruka ne me int materialni ne6ta predpo4itam toi da e do men iii ve4e toi si doide ne moga da se stegna za6toto go obi4am prekaleno mn i sum sviknala mersi za vsi4ki suveti toi ve4e si e tukkkkkkkk !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно!!! Дишай... дишай... дишай... ха сега издишай...!!!
Миличка това са някъкви 4 дена .. пък и той вече е при теб...
Приятелки нямаш ли ??
Много чудно аз как ли живея като с моя приятел се виждаме само Събота и Неделя..![]()