- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ако не ям една семица?
bixte li mi kazali kakuv bi bil efekta ako ne qm edna sedmica i postoqnno treniram?
Moderated by slun4ice
т.1 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април.
Следните варианти :
1. Да припаднеш (даже още на 2ден)
2. Да си създадеш такива проблеми, че после да седиш в болница на системи и да приемаш чрез тях само глюкоза.
3. Няма изобщо да успееш, тъй като за да тренираш ти трябва енергия, а без да се храниш - няма как да я получиш. Ще бъдеш отпаднала и ще се чустваш като пребита.. :P
И куп други неща може да си навлечеш.
Устройва ли те?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
100% ще свалиш някой килограм, но не вярвам, че ще издържиш, а и можеш да се разболееш от нещо.Ако толкова искаш да отслабнеш почни някоя диета, спортувай и ще видиш резултата...няма смисъл да си мъчиш организма, пък и теб самата да не ядеш цяла седмица.И как си мислиш цяла седмица без храна и да спортуваш - НЕ СТАВА...ще си отпаднала,няма да имаш енергия...
Лично мнение
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ако това е ценната на това, да изглеждаш добре-да!Първоначално написано от kapinka
Двойна побърквация.
Времето се позатопли-би могла да фотосинтезираш.
Енергия за тренировките от къде ще имаш, ако не се храниш въобще?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от alexkrasawicata
Ти сериозно ли? .... Пфу, на всичкото отгоре със сигурност на 2 ден ще хапнеш нещо
![]()
JUST DANCE!!
![]()
Какмо мислиш, че ще постигнеш за една седмица, най-много да свалиш 3-4 кг. и после да си болна
![]()
За да изглеждаш добре има много други варианта, а не да си мъчиш така организма...
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
за тези които си мислите че не мога да издържа - жестоко се лъжете!
Аз ходя през ден на фитнес и си ям абсолютно всичко - без да се ограничавам(тъй като съм 46кг), но мога да ти кажа, че има ефект! Постегнах се доста.
Ако искаш да свалиш някое килце и да стегнеш дупето и тн. почни да ядеш повече супи, пий често вода, плодове и всякакви зеленчуци и не яж след 18.30часа! ИМА ЕФЕКТ ГОЛЯМ(един приятел го прави близо 1 месец и мога да ти кажа, че е във върховна форма!)
Не яж - "нищо в пликче" - солети, чипсове, снаксове, не пий сокове(от соковете се пълнее доста - ако не са прясно изцедени фрешове от истински пловоде, без подсладители, дюнери, палачинки, хамбургери, банички, боза - ЗАБРАВИ!
Яж предимно пилешко месо, ограничавай се с пр/кис. мляко и кафетата.
Ако се сетя за още нещо ще добавя!
П.С. - една приятелка спазва 1 седмица една диета и свали 4 кг, попринцип се прави цял месец, ако искаш мога да я помоля да ми я даде?
Но не забравяй - най-важното е да има много движение!
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Хаха...ми добре не яж 1 седмица, после ти ще патиш не ние.!!!Първоначално написано от alexkrasawicata
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Действай миличка с теб съм.... само ако си сложила нещо в устата ще дойда да те напляскамПървоначално написано от alexkrasawicata
Как си го мислип ти.... я се спри малко с тая храна, за к'во ти е... сега ще ядеш, после пак ще огладнееш - Нема файда! Решено - Храна - никога повече!
![]()
![]()
JUST DANCE!!
не се убиждай много, но ще ти го кажа направо: ти или си луда или имаш някакъв мнооого сериозен проблем тип анорексия или булимия...Как така няма да ядеш цяла седмица, пък и на всичкото отгоре ще тренираш![]()
аман от кифли, които са решили, че от днес до утре трябва ве че да са слаби...и да свалиш някой кг. за тази седмица и да си жива след това, за 3-4 дена максимум ще си върнеш сваленото + някой друг кг бонус
и за да не е флууд ето ти последици:
1. отпадналост
2. припадания
3. болница и системи
4. спиране или сериозно объркване на менструацията
можеш да получиш здравословни проблеми ,ще припада шлш поне ще ти е мн лошо и мен самнява ,че ще имаш сили да тренираш ,ще отслабнеш рязко и полсе ще качиш ощи по-рязко и ще получиш стрии и още куп проблеми не го прави ако тва имаш напревид
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
а колкото до това какво ще ти се случи еми доста е глупаво това решение наистинаа без да се храниш няма да имаш нужната енергия за тренировки .. във форума има много яки темички с диети,които ще са ти много по полезни без ненужни щети : )
човек без храна може да издържи максимум 2 седмицити за една седмица ще си полумъртва бе злато осъзнай се
![]()
![]()
2 дена без храна и ше се освестиш чак в болницата с повечко късмет в линейката или колата на ваще пътуваща за към болницата
чак толку ли си свиня че не можеш една диета да държиш и некъф фитнес ала бала
![]()
ами незнам винаги съм била несамоуверена леко за тялото си, съжьлявам тъпо да е, съжалявам че ви загубих времето ... но съм 1,68 и тежа 41 кг, имам нужда да смъкна още нещичку![]()
И след като мине тая седмица...ще се наядеш (за цялата седмица) и съм 95% процента сигурна,че ефекта няма да е за дълго.....
И е много вредно!
Не,не си нормална 41 кг. за твоята височина са идеални,айде осъзнай се малко...Първоначално написано от alexkrasawicata
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
![]()
![]()
леле ти ме уби
![]()
![]()
![]()
![]()
стига ве аз съм 1.69-1.70 и съм 53-54кг и ми казват, че трябва да кача малко, а ти?![]()
проблема ти е, че си отпусната, а не дебела...вместо да гладуваш хвани и утре след даскало се разходи из града и се запиши на някакъв спорт или си извади карта за фитнеса...или пък просто тичай с приятелка
Не ти трябват килца за смъкване, а просто стягане..затова просто се поограничи малко в храната и просто много спортувай. Това е, да си такъв мазохист, няма да ти помогне![]()
Браво бе моме... успя да ни пошантажиражПървоначално написано от alexkrasawicata
![]()
![]()
JUST DANCE!!