Цитирай Първоначално написано от krem4et0
lcl, и все пак не мислиш ли, че за ръст 168 см 41 кг са поднормени? С каквто и да е структура, това не са нормални килограми. И тук не говорим за балансирана диета с всички необходими съставки за живот, а абсолютен глад и после храна. Каквато и да е храна, дори и малко, веднага ще стане запас.

Кака се свалят лесно кг. Аз няма и с 3 се боря 11-ти ден и то при положение, че в началото най се отслабва. Жив пример съм за качване на 5 за същото това време(особено по НГ, когато има баклава и руска салата и салата "мимоза" с масло, майонеза, кашкавал, сирене, яйца...).

Тя трябмва да се храни нормално, разумно и да се опита да наддаде някой килограм. Тапицираните скелети не изглеждат добре. 1 жена трябва да има бюст, ханш, че след 20 и обособен корем, за да носи "плод"...
Зависи от структурата това колко килограма трябва да е. Аз съм висок 190см и тежа 70кг. Хората ми дават 85кг. Това е нещо, което не може на сляпо да се определя. Аз не знам дали момичето е "тапициран скелет", ти откъде знаеш как изглежда? Че тя може да се е мерила преди 1-2 години и да си мисли, че все още е толкова. Аз я разбрах каква и е идеята и не случайно и написах да не прибягва до такива методи. Но и обясних и за гладуването. Не случайно има диетолози и хора, които се занимават с това, за да наблюдават здравето и цялото състояние на гладуващите (стрес най-вече). Познавам много хора, които са се лекували с гладуване, сред които съм и аз. При мен гладуването беше заради много тежка травма, за която ми казваха че няма да мога да я възстановя - за спорт да забравя, пък и нямало да мога да вървя нормално. Освен всяквито терапии, реших и да гладувам по съвет на 1 китаец, с когото се запознах. Бях седмица само на вода - по 3л. на ден. През следващите 5 дена консумирах и сокове, и плодове, на 6-7 започнах да включвам зърнени култури и салати. И после още 1 седмица за варива и кис.мляко... Т.е. 2 седмици съм привиквал бавно към храните, в малки количества. После вече малко по-малко увеличавах количествата и разнообразявах... Имайте предвид, че стомаха на човек в нормално състояние е колкото човешки юмрук и за качествено смилане на храната в него се препоръчва да е пълен на 1/2-2/3). Ефектът - на прегледа ми казаха, че травмата изненадващо бързо при мен се е възстановявала, а в същото време и качествено (подтвърди го и ЯМР). Правил и съм и много диети пак поради този проблем и ефекта при мен беше огромен. По-принцип тялото ми регенерира бързо, а с гладуване и дието още бързо се възстановява. Относно килограмите - свалих 6кг, които после и възстанових в продължение на 2 месеца. Излишъци не съм имал нито, преди нито след.

Работата ми е свързана и с хранителни режими. Както виждаш никъде не пиша на момичето да пробва, ами точно обратното. Можех и да кажа - ела за ХХлв ще ти направя диета за отслабване и да бръкна в папката. Работата ми обаче не е с обикновени хора, за това и не там ми е идеята... Идеята е хората да разбират какво правят и да си пазят здравето, да се хранят разумно. Каква полза от солетите например? Гледах по-рано в темата за менюто много хора ги консумират... Задоволяват едни вкусови рецепторчета в устата, без да има никаква полза за тялото. Трябва да се стремят да консумират храни, които да зареждат и възстановят тялото. Много вода и задължително движение. Японска поговорка - "който не се движи, не трябва да яде".