.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Това никога няма да успея да го разбера (към момчетата)

Здравейте!
    Начетох се на какви ли не истории тук, но така и не открих отговор на въпроса, който ме човърка.
    Защо, момчета, можете да бъдете най-милите, най-обичащите, най-преакрасните хора на света за едно момиче, а в момент, когато вече не ви изнася - конкретно след раздяла - се превръщате в безмилостни егоисти?
    С нито един от бившите ми приятели не съм останала приятелка след края на връзката ни. Когато бях по-малка, исках много да запазя някаква връзка с момчето, но така и не се получаваше, понеже ТЕ не го искаха. Миналото обаче не ме интересува, за това е минало. Наскоро обаче се разделих с приятеля ми, с когото се обичаме още, но поради сложни причини и за да избегнем така или иначе почти неминуемата на раздяла, той реши да сложи край. Обаче изрично ми каза и ме молеше да запазим контакт и да останем приятели. Обясних му, че ще ми е трудно да го виждам като приятел, но въпреки това се съгласих. От последния ни разговор.. нямам никакви новини от него. Накрая реших да му изпратя съобщение, за да се видим по случай хубавото време. Той дори не ми отговори. По всякакъв начин ме игнорира, а най-странното е, че приятелят му, който е и мой приятел, започна да се държи грубо с мен и да не ми говори..
    Честно казано, мъже, много сте зле! И не разбирам това ваше поведение! Обяснете ми, моля...
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Ние сме сложни индивиди. Аз лично не бих могъл да дам обяснение за действията си защото решавам на момента и въобще не обмислям. Поведението му може да се дължи на много фактори. Не го познавам за да ти кажа.

Супер фен
    Град
    sofiq
    te sa idioti! mai sum stanala mujemrazka,sled posledniq.prosto sa si takiva,idvat vzimat si kakvoto iskat i...bqgat

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

^ Оставете момчетата да отговарят. Ако всеки наранен говори като теб ....
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    te sa idioti! mai sum stanala mujemrazka,sled posledniq.prosto sa si takiva,idvat vzimat si kakvoto iskat i...bqgat
    Звучи доста клиширано не мислиш ли? Момчетата са идиоти, момичетата са к***и? Кой ти е виновен, че на такива попадаш? Съжалявам ама аз на това му викам малшанс.

А на авторката ще кажа да не се тормози да търси причини, защото може и да няма такива. Няма да ти кажа "спокойно, ще си намериш подходящия" поради простия факт, че звучи тъпо, а след мен ще се изредят поне 15 човека, които ще го кажат... Но на такива си случила. Аз пък винаги оставам в добри отношения.

и аз съм в същото положение-защо когато хидим с вас се държите невероятно мило ,нежно и грижовно-сякаш сме вси4ко за вас а след това все едно ни мразите и то без да има някаква при4ина за това
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не всички момчета са такива.Аз със всеки един съм в добри отношения =)

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    А, кажи им го да го разберат !

Жени големи сте мрънкала! Айде кажи ми що за човек ще се навие да продължи да поддържа някакъв контакт с човек след като го е казал в очите (макар и не дитректно) ,че иска да се отърве ,а някой продължава да се натиска и иска да си останете приятели,при това без никакви плътски облаги?! Отговора е ясен.
    Извод:Недейте да мрънкате и няма да ви зарязват и да не искат да си останете приятели.
    Йога и мъдрост

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Аз смятах , че поне с бившия ми бихме могли да сме в добри отношения . Е , жестоко съм се излъгала . Докато бях с него ми гарантираше ,че ще сме приятели , ако случайно скъсаме . Но когато дойде този момент , аз станах лошата , кривата и каква ли още не , което честно казано много ме нарани . Всъщност до някаква степен го разбирам , защото той все още ме обича . Просто раздялата боли и явно мъжете не искат да го покажат и да си го признаят . За това и започват да се държат грубо като си мислят ,че по този начин няма да се разбере как и те страдат до някаква степен.Сложно е . Поведението на жените в някои отношения също е необяснимо , но такива сме си.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    А на авторката ще кажа да не се тормози да търси причини, защото може и да няма такива. Няма да ти кажа "спокойно, ще си намериш подходящия" поради простия факт, че звучи тъпо, а след мен ще се изредят поне 15 човека, които ще го кажат... Но на такива си случила. Аз пък винаги оставам в добри отношения.
    А, аз не съжалявам за него и заради раздялата ни, понеже, както казах, рано или късно щеше да се случи. Дори успявам да съм доволна, че стана сега, а не след дълги години връзка. Нашето беше обречено от самото начало, само дето малко късно (и все пак навреме) си дадохме сметка.
    Ще си намеря друг, разбира се! Обаче ми е чудно поведението му. Повече съжалявам за изгубения приятел, отколкото за изгубеното гадже (уф, че мразя тази дума..!).

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Аз смятах , че поне с бившия ми бихме могли да сме в добри отношения . Е , жестоко съм се излъгала . Докато бях с него ми гарантираше ,че ще сме приятели , ако случайно скъсаме . Но когато дойде този момент , аз станах лошата , кривата и каква ли още не , което честно казано много ме нарани . Всъщност до някаква степен го разбирам , защото той все още ме обича . Просто раздялата боли и явно мъжете не искат да го покажат и да си го признаят . За това и започват да се държат грубо като си мислят ,че по този начин няма да се разбере как и те страдат до някаква степен.Сложно е . Поведението на жените в някои отношения също е необяснимо , но такива сме си.
    Да, това е разбираемо. Ако ти си скъсала с него, може би така си запазват гордостта и си прикриват чувствата. Но с един мой бивш, който сложи край без да засегне чувства. Просто каза "няма смисъл" (това е дълга история) и нали искаше да си останем приятели. Но точно на следващия ден ме подминаваше като пътен знак и му бях виновна за всичко....
    I know I should stop believing ... !

Град
    BAYERN
    Просто не си попаднала на истински, а и те са на изчезване де, и женски и мъжки.
    Светът е кофа.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    +1
    Наистина не всички са такива
    Аз съм в добри отношения с повечето момчета,с които съм имала връзка
    Даже снощи се бяхме събрали в един бивш приятел и си ни беше много готино

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Няма значение дали момчето ще скъса с момичето или обратно , раздялата винаги боли (естествено ако ти пука за отсрещния човек)!
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Ние сме сложни индивиди. Аз лично не бих могъл да дам обяснение за действията си защото решавам на момента и въобще не обмислям. Поведението му може да се дължи на много фактори. Не го познавам за да ти кажа.
    Това е така...Толкова се тормозим да обясним действията на момчетата и да разберем от какво са продиктувани, а всъщност те почти не мислят като правят нещо...Те просто действат имполсивно и нито мислят какво правят, нито какво ще стане....

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    Това е така...Толкова се тормозим да обясним действията на момчетата и да разберем от какво са продиктувани, а всъщност те почти не мислят като правят нещо...Те просто действат имполсивно и нито мислят какво правят, нито какво ще стане....
    Ше стигнете вие накрая до прозрението

Цитирай Първоначално написано от shmatka888
    E как няма вие сте елементарни

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Град
    В сърцата на хората.

Re: Това никога няма да успея да го разбера (към момчетата)

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Защо, момчета, можете да бъдете най-милите, най-обичащите, най-преакрасните хора на света за едно момиче, а в момент, когато вече не ви изнася - конкретно след раздяла - се превръщате в безмилостни егоисти?
    Защото , ние момчетата когато се разочароваме от вазе момичетата - да не ни оцените това което правим и да се правите на интересни и че не можеш без вазе...Съжалявам за което но това ви е фаталната грешка.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Евала на твоите приятели!
    Смърт за всички женски подлоги.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    и аз съм в същото положение-защо когато хидим с вас се държите невероятно мило ,нежно и грижовно-сякаш сме вси4ко за вас а след това все едно ни мразите и то без да има някаква при4ина за това
    1во
    Държим се добре, защото ни се ебe.

2ро
    Мразим ви, защото няма eбaнe.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И с бившата опитахме да запазим, отношенията си но просто не се получи. Там където е имало силна любов приятелството не върви. Срещите ни след раздялата бяха болезнени, а правихме и секс. Как се прави неангажиращ секс с някого, когото още обичаш? Бяха си месеци на агония. Вече 2 месеца нито се чуваме нито се търсим в интернет. Как се чувства тя не знам, но на мен ми е по-леко. За това време се появи и момиче, което наистина искам. Сега вече няма и да допусна бившата да напомни за себе си и да прекъсне нещо хубаво още в началото.

Ми явно на такива попадаш .. Смисъл аз с бившите ми съм си в добри отношения .. Даже близки приятели .. Но зависи хората са много различни .. А момчетата колкото и да се опитваме да ги разберем , няма да можем
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Да, ама с вашата първосигналност и неориентираност карате момичетата да страдат..

Град
    Е там...

Re: Това никога няма да успея да го разбера (към момчетата)

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Здравейте!
    Начетох се на какви ли не истории тук, но така и не открих отговор на въпроса, който ме човърка.
    С нито един от бившите ми приятели не съм останала приятелка след края на връзката ни. Когато бях по-малка, исках много да запазя някаква връзка с момчето, но така и не се получаваше, понеже ТЕ не го искаха. Миналото обаче не ме интересува, за това е минало. Наскоро обаче се разделих с приятеля ми, с когото се обичаме още, но поради сложни причини и за да избегнем така или иначе почти неминуемата на раздяла, той реши да сложи край. Обаче изрично ми каза и ме молеше да запазим контакт и да останем приятели. Обясних му, че ще ми е трудно да го виждам като приятел, но въпреки това се съгласих. От последния ни разговор.. нямам никакви новини от него. Накрая реших да му изпратя съобщение, за да се видим по случай хубавото време. Той дори не ми отговори. По всякакъв начин ме игнорира, а най-странното е, че приятелят му, който е и мой приятел, започна да се държи грубо с мен и да не ми говори..
    Честно казано, мъже, много сте зле! И не разбирам това ваше поведение! Обяснете ми, моля...
    и аз не разбирам за какво подяволите го написа това цялото
    и какво толкова сложно има в това
    та то е чиста логика
    ма не ви питам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си