- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Комплекси
Хубава си и по двата начина,естествено красива си.
Но тея теми много ме дразнят...все едно просите някой и друг комплимент за да се почуствате по - добре.![]()
p.s.Дори да обиколим света в търсене на красотата, не я ли носим в себе си, не ще я открием. (F)
луда ли си,няма от какво да се срамуваш![]()
от бургас съмПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аа.. ето защо още в началото ми се стори толкова позната..![]()
Супер сладка си !!! Няма от какво да се притесняваш !![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Аааа няма за какво да се комплексираш! Мн си сладка!
от каквосе срамуваш, супер изглежадш,ако не можеш да го преодолееш, съм чувала, че имало лепило за уши, но едва ли имаш нужда, направо си супер![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
http://prikachi.com/files/652938i.jpg![]()
Земем' обърнем резбата заради тебе.
Много си си хубава , не виждам никакви причини за комплекси.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
много си хубава и по двата начина...и м/у другото вчера по тв-то видях едно момиче което участва в Мис България и много си приличаше с нея![]()
много си хубава...мисля че със спуснат бритон и вързана много ще ти ходи ... комплексите са излишни...
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
с бритон си по-добре.
но и с коса назад не е лошо. хубава си,всичко ти отива.
със спусната коса си страхотнахаресваш ми и вързана.Няма от какво да се срамува6
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Със дигната коса и без бритон просто не ти утива толкова, но не си смешна или странна... А пък ушите ти не стърчат толкова (ако не беше казала нямаше да забележа). Просто пуснатата дълга коса с бритон е твоята пеическа.
![]()
Няма от какво да се срамуваш или комплексираш....Много си си добре даже![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
+Първоначално написано от YouCantStopMe
и в 2-та случая си грознаПървоначално написано от galu6a
така че не се коси...
^На мен пък ми е симпатично момичето.
Много си е хубава бе човекПървоначално написано от Darkkiss
![]()
Много си е хубаво момичето даже,хубава усмивка![]()
Суетата.Моят любим грях.
Според мен пък челото ти наистина е твърде високо и с бритон ти е супер сладко. За ушите нямаш причина за комплекси мисля аз. Връзвай си косата но по-добре не прибирай бритона според мен..
миличка, насадила си си излишни комплекси, супер симпатяга си и преувеличаваш относно ушите и челото![]()
![]()
но не мога да си кривя душата, че с бретона и пуснатата коса е много по-яко, но не заради друго, а просто по ти отива, на формата на лицето и седи супер яко![]()
![]()
много си готинка
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love