Не искам и не целя нищо искам просто да се оплача ..хора на 15 години съм и нямам гадже знам как звучи че см още малка и да не се отчайвам но хора разберете ме моите най-добри приятелки си имат сериозни връзки от по половин-1 година и са лудо влюбени а аз не..никога не се получават нещата..до преди 1 месец бях щастлива и влюбена в 1 момче и бях решила че най-накрая съдбата ми се беше усмихнала и какво се случи..той се върна при приятелката си..страдах както винаги..защо винаги се получава така?!?неразбирам защо само при мен не се получават нещата..направо се отчаях вече заобиколена съм от влюбени души а аз не мога да открия своята...не мога да кажа че не се получават нещата понеже се държа тъпо или нещо такова напротив но просто пътищата ни се разделят по 1 или друга причина не разбирам вече какво става..в последния случаи вс беше ок бях щастлива както отдавна не бях и какво стана и двамата се харесвахме звъняхме си вс беше тип-топ и изведнъж той започна да се държи студено и разбирам после че се е върнал при приятелката си...в предишните случаи се случи абсолютно същото..просто съм се изнервила и отчаяла на мах..знам ще ми кажете че см на 15 имам много време но това не е до години..опитвам се да не обръщам внимание на това че съм сама,но не си получава всички покрай мен са влюбени и говорят единствено за себе си и приятелите си..говоря с приятелките ми за това че не мога да си анмеря никoй а те малко или много започват да ми говорят колко е хъбаво да си влюбен и че трябва да го изпитам сякаш аз не го искам с цялото си сърце мамка my....просто незнам вече какво да правя..исках само да споделя защото чувствам че ще експлодирам..

Moderated by slun4ice
т.7 от правилника