Не знам, защо пиша тази тема и дали ще разберете нещо от нея, но имам нужда да си изкажа страховете. Мерси на всички, които ще я прочетат. Значи, в момента съм с едно момче, на което много държа. Той е страшно мил и се грижи много за мен. Той ми върна усмивката, приятно ми е да съм с него. Като съм с него всичко е някак красиво и хубаво, като сън. Но ме е страх да си отворя сърцето за него. Той е страшно влюбен- личи му по думите, погледа, действията. А за себе си- не знам. Стах ме е да го допусна до себе си, но мисля, че ако не го направя ще го загубя, а не искам. Първо ме е страх, защото може да хлътна много и да се събудя/ да падна от високо. Може да е като бившия ми добър и мил, докато разбере, че ме е оплел. И след това край. А второ ме е стах, защото може да няма място в сърцето ми за него. Всмисъл, че връзката ми с бившия беше много силна с много чувства даже и след раздялата. И това, че може бившият ми да ми е пленил сърцето напълно…Страх ме е, че ако си отворя сърцето- приказката ще свърши…

Moderated by slun4ice
т.7