- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е да го допусна до себе си
И аз така бях и накрая си казах''Риск печели-риск губи''никога няма да разбереш как ще е ако не се пробваш
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Щом казваш,че е влюбен,не му го причинявай.Страшно нечестно е протакането и изграждането на тая шибана бариера.В момента и аз се блъскам в такава и не бих казал,че е розово.
Давай смело но никога не се доверявай на момче на 100%![]()
Ами опитай ... нали за това е толкова хубаво .. всичко когато сме с някой .. просто сме страдали преди това достатъчно за да го оценим ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз днеска съм тръгнала да ръся мисли, в които вярвам и ми помагат да продължа, че имам и за тука една
Маршал Ходж казва :
„Жадуваме за моменти на любов, близост и нежност, но често в последния момент се отдръпваме. Страхуваме се от близостта. Страхуваме се от любовта.”
„Колкото повече се сближаваш с някого, толкова повече нараства вероятността да бъдеш наранен от него.”
Не се страхувай от любовта, защото хората които се затварят и не позволяват на др да са до тях, страдат повече от тези, които са били нарянявани и са минали през мн неуспехи![]()