S priqtelq mi dnes pravixme seks,izpolzvahme prezervativ,no sled kato toi svurshi maxnaxme prezervativa i se ponatiskaxme malko i toi nanqkolko pari vkara prasti vav vaginata mi.
Vaprosa mi e vazmojno li e da sa ostanali spermatozoidi po rakata mu pri maxanet na kondoma i da stanalo neshto?
споко нищо й няма![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Пхахахахахахахахахахахах![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Не може да си 100% сигурна но шанса е малък![]()
Да,и като те целуват с език без да си се целувала предиПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
![]()
Tova zna4i 4e nqma 6ansove taka li?Първоначално написано от flix
Офф защо трябва веднага да се ебавате с хората ..Първоначално написано от SoFarSoG00d
Ми почти няма възможност .. Споки ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Еми няма бе , душата , по-спокойно го карайПървоначално написано от malka_zapushalka
![]()
![]()
Така,не се ебавам с хората,но защо някои индивиди правят секс след като не са запознати.Ами въпросът е повече от забавен.Това е като да правиш химичен опит без да познаваш веществата....ами липсва елементарна сексуална култура!!!
Еми просто иска мнения ... Са това кога да почне да прави секс тя си го решава .. И аз не съм съгласна един човек да прави нещо без да е запознат , но ... Хората тук са , за да помагат с каквото могат .. Дори с един съвет :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Нищо ти няма,но да няма друг път такива притеснения, след половия акт...вземате едни мокри кърпички и хубаво си изтривате ръчичките си и след това правете каквото си поискате.
Не но ако ти се празнят на лицето 100% оплодена!Първоначално написано от SoFarSoG00d
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
gluposti, ni6to ne moje da se slu4i
Спокойно, възможността е прекралено нищожна...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Сперматозоидите живеят по малко от 30 секунди така че карай го спокойно![]()
ако ти влезе в окото дали ще излязат близнаци???Първоначално написано от ubuntureload
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
moje da se zabremenee no veroqtnosta e mn mn malka spox
Много ясно че не си ,то ако така се правеха бебетата![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!