- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да станем по близки
Здравейте на всички.От доста време ме мъчи едно момче.Харесвам го от доста време около от 3 години.Мисля че и той ме харесва но не съм сигурна.Когато още играех на топка на улицата,той с неговите приятели винаги като минеше покраи нас казваше"това хубавичкото момиче с кестеявата коса'Тръгнах с едно момче като през това време изобщо не го харесвах.Преди около 2 месеца го видях пак.Той ме заговори.След това доста често го виждам,и той ме заговаря или аз него.Не сме от една компания,искам някак да станем по близки.Аама и не сме на такова говорене че да му искам скапйпа.кАК СИ какво правиш къде си тръгнала от къъде се връщаш и на такова общуване ще ме е срам да му искам скапйа.Една приятелка ми каза че е женкар,ми незнам може и такъв да е обикновенно момче го виждам аз.Искам някак си да стане нещо да станем по близки дайте съвет
Като се спреш да него
да си говорите
му кажи,че ти е скучно и
дали иска да идете да играете
билярд/дарц/боулинг/джага...![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Престраши се и му искай скайпа кажи му ,че искаш да го имаш ей така да му пишеш някой път .Споки няма да те изяде :P
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Ако това на снимката си ти се чудя как така до сега не ти го е поискалПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()
![]()
![]()
хаха.. т`ва не е тя.. тая на снимката беше някаква певица на 16 или нещо подобноПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
ee не съм азПървоначално написано от malka_sladkka
![]()
щом все пак си говорите какво ти пречи да му поискаш скайпа.Това все пак е най-лесната комуникация в днешно време.Там може да разговаряте непрекъснато и може да ви се уреди една среща :P
Друг начин е ,ако имате обща приятелка и 3-мата да излезете заедно на разходка или вие където си изберете![]()
Руса кукличка
Аз не виждам причина да се притесняваш да му поискаш ъ.
Просто го поискай ей така......за да го имаш. : " Някой път може да ти драсна някой ред да си полафим малко". Той едва ли яде хора!!!!
Има и друг вариант - не му искай skype, а направо ( ей така, м/у другото) му кажи, че някой път може да идете някъде да пиете кафе или другаде.... и по този повод може ако иска да ти даде skype си. Ако той има интерес към теб, ще ти го даде и съответно ще може да излезете и така...
Айде успех.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Тоз определено е женкар,след като още си играла на топка пред блока,а той е изричал подобни думи...Още от тогава сигорно си е казвал "Тая още малко да порасне..."
Не знам как да му вземеш скайпа като толкова те е срам.
Аааа пак около скайпа се върти живота..... БайТоя вземи напиши книга за свалянето по скайп и живота през скайп изобщо... знаеш ли колко ще се продава :Р
По темата - авторке, разговори му е майката.Със скайп хич не се занимавай, като го видиш другия път освен здравей, хващай някаква тема(шоколад, кафе, любимия му отбор, новия магазин за спортни принадлежжности, размножителния период у мадагаскарското синигерче, разстоянието от земята до халеевата комета....блабла) и гледай как разговора ще се навърже. Поговорете си 15-20 минутки. После ще ти иска телефона за да се видите пак, защото му е приятно с теб и така. Нататък ти е ясно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House